Ze hebben de maten eronder staat met een maat tabel dus je kan jezelf meten en kijken welke maat je moet hebben dus het was super fijn om het een keer te proberen ga zeker nog een keer bestellen
Consulta las opiniones de los clientes
Zeer slecht service geen contact mee te krijgen en op tijd een mail gestuurd voor retour zending maar niks laten horen en als je uiteindelijk contact heb dan zeggen je termijn is verstreken....Zorg vo... Ver más
La empresa ha respondido
Hee, donderdag heb ik 2 hele leuke items van beaustore gekocht bij loca fashion in Coevorden (een wit topje met lange mouwen en Sanne pants black) zitten allebei echt super lekker en fijn stofje! Bed... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb de Sanne pants Bordeaux en de leela short top long white besteld echt super blij mee! Hele mooie kleur fijne stof, echt fantastisch ga der veel vaker bestellen!!💗
Información de contacto
Blankenstein 680J, 7943PA, Meppel, Holanda
- Customerservice@beaustore.nl
- beaustore.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Beaustore is zo een geweldig merk
Beaustore is zo een geweldig merk! Alles zit perfect qua pasvormen de kwaliteit is perfect ze hebben hele leuke items voor de feestdagen maar ook een toffe jeans met de shaped knit choco en de huggs erbij en hele leuke outfit zal zeker even een kijkje nemen op hun site zo een aanrader!! Xx ❤️💕
Fijne lange broeken
Ik ben 1m90 en heb veel moeite met goeie lange broeken vinden. Nu al paar bij Beaustore besteld. Deze vallen echt lekker lang en zitten heerlijk.
Beaustore
Ik heb een super leuke Sanne pants zwart en een super mooie sparkle feather top mega blij mee, is zeker een aanrader 💗
Leuke kleding van goede kwaliteit en…
Leuke kleding van goede kwaliteit en goede service, leuke live videos ook.
Super leuke kleding
Super leuke kleding! Zal zeker gaan bestellen!
Super blij met me nieuwe broek
Super blij met me nieuwe broekga zeker vaker bestellen
Broeken
Het zijn goeie broeken lekker stretchie en goede kwaliteit alleen de maat is moeilijk te schatten bij de pantalonnen
Goede kwaliteit binnen 24 thuis en heb…
Goede kwaliteit binnen 24 thuis en heb echt hele leuke broek besteld zo blij mee 💕
Goede kleding
Pakketje ontvangen! Heel leuk! Zit goed! En het zijn mooi producten!
De service is zo fijn
De service is zo fijn, als er iets is of je hebt vragen wordt je altijd met veel liefde geholpen tot dat het voor jou helemaal duidelijk is! Echt een fantastische webshop!
Heel fijn joggingpak besteld
Heel fijn joggingpak besteld! Zit super echt een aanrader!
Echt super leuke en kwalitatief goede…
Echt super leuke en kwalitatief goede kleding! Bedankt voor alles! Zeker een aanrader🫶🏻🫶🏻
Lieve en vriendelijke mensen
Hele vriendelijke en lieve mensen, ze geven je goede advies, je krijgt duidelijk antwoord van de medewerkers. Goeie kwaliteit kwa kleding en aanrader voor leuke kleren !! Neem zeker een kijkje op de website ❤️
Echt een aanrader super fijn kunnen…
Echt een aanrader super fijn kunnen communiceren en kleding zit top
Top kleding!
4 kledingstukken in de black friday gekocht. En heb 2 broeken in mijn maat gekocht en zitten echt als gegoten! Super fijn! Heb nooit dat ze meteen goed zitten maar deze zijn top! En 2 leuke bloussjes van goede kwaliteit. Dit was mijn eerste keer dat ik besteld heb bij beau store en zeer tevreden. Ik ga zeker vaker bestellen!
Het zit echt geweldig
Ik ben echt heel blij met de kleding! Het zit lekker en vind het niet meer lastig om leuke kleding te vinden! Ik raad het iedereen aan!
GEWELDIG!
super snelle verzending en geweldige kwaliteit kleding!
Top bestelling bij de beaustore
Mijn bestelling is binnen en ik ben erg blij! De broek met blauwe sterren en de zwarte blouse zijn van uitstekende kwaliteit en zitten perfect. De levering was snel en soepel, en dankzij de Black Friday‑aanbieding was het extra leuk om te shoppen. Zeker een aanrader!
super leuke kleding en lieve meiden 💕
Ik heb woensdag een bestelling geplaatst en het was vrijdag middag al binnen. Ik bestel vaker bij Beaustore en ze verrassen me elke keer met hoeveel leuke kleding ze hebben. Ik kijk ook regelmatig de live’s en de bestellingen worden met liefde ingepakt en ze helpen je ook super goed in de live’s en stiekem vind ik ze ook heel leuk om zelf te kijken ☺️
Ik ben heel tevreden over Beaustore 🫶🏼
(De review staat op mijn vader zijn naam 😅)
Super goede kwaliteit en snelle levering
Super goede kwaliteit en snelle levering
Más información sobre otros tipos de reseñas.