Meget behagelig og ordentlig bedemand, som straks fornemmede, hvad vores ønsker var. Det hele blev afviklet i afdødes ånd.
Consulta las opiniones de los clientes
Bedemand Henrik Trenskow og hans team gør et virkelig dygtigt og flot arbejde i udøvelsen af deres hverv. Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forældres bi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bedemanden er de pårørendes praktiske hjælp og støtte, som sørger for, at den afdødes og de pårørendes ønsker til begravelsen eller bisættelsen opfyldes. En dygtig bedemand udviser ro og nærvær, er empatisk, hjælpsom og har et godt lokalkendskab. Men lige så vigtigt er det at have et åbent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand. Vi har smukke og rolige lokaler på Vesterbro i Aalborg Midtby til en samtale. Ønsker du samtalen i dit eget hjem, kommer vi naturligvis også gerne hjem til dig
Información de contacto
Vesterbro 50, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@trenskow.dk
- bedemandtrenskow.dk
Ordentlighed
Fin og professionel håndtering
Fin og professionel håndtering.
Opmærksom på alle detaljer omkring vores mors bisættelse. Sørgede for aftaler med præst, blomsterhandler og stenhugger.
De bedste anbefalinger.
Så flink og hjælpsom på alle mulig…
Så flink og hjælpsom på alle mulig måder. en stor hjælp til pårørende. Personligt tror jeg ikke der findes nogen bedre til opgaven. Han har den største respekt herfra og den varmeste anbefaling
Professionelt, personligt og nærværende
En helt igennem god og tryg oplevelse i en situation, der som udgangspunkt føles kaotisk. Men vi fik al den støtte og hjælp vi kunne ønske.
Henrik Trenskow coachede os gennem en lidt stresset uge og vi landede på begge ben igen.
Fantastisk bedemand.
Havde en god oplevelse med Henrik, meget professionel, omsorgsfuld og behagelig. Efterfølgende har Henrik kontaktet os og fulgt op på, om vi havde spørgsmål ang det videre forløb. Super service.
Henrik var meget professionel og personlig så han hjalp os alle sammen med at komme videre i en svær situation.
Fantastisk empati og ro og følelsen af…
Fantastisk empati og ro og følelsen af at der er styr på tingene. Professionelt og trygt arbejde !
Behagelig og hjælpsom på en stille og…
Behagelig og hjælpsom på en stille og fin måde
Perfekt fra start til slut
Henrik mødte op med meget kort varsel da vi var presset pga. den tilstødende pinse. Alt blev aftalt og skrevet ned. Dødsannonce blev designet på stedet og prisen tydeliggjort. Mange af de opgaver jeg troede at jeg selv skulle udføre, klarede Henrik, og tingene kørte automatisk og let for os. Tilbudspris og faktura stemte overens.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale bedemand Henrik Trenskow
Super behagelige og kompetent hjælp i…
Super behagelige og kompetent hjælp i forbindelse med bisættelse
Humanity doesn’t come with a manual — but you lived it
From the very first moment, Henrik made us feel we weren’t alone.
In a country unfamiliar to us, during one of the most difficult moments of our lives, he was a steady, kind and thoughtful presence.
Henrik took the time, offered space, and guided us with care and sincerity. Because of him, we were able to say goodbye to our brother James in a beautiful and dignified way. We will never forget that.
On behalf of our entire family — thank you, from the bottom of our hearts.
Warm regards,
Shirley Hehanussa and family
En bedemand med hjerte og professionalisme
Fra første samtale blev vi mødt med varme, forståelse og stor professionalisme. Trendskow gjorde en svær tid lettere med sin omsorgsfulde og rolige tilgang. Han lyttede, guidede os gennem hele forløbet og sørgede for, at alt blev præcis, som vi ønskede.
Hans erfaring og empati skinnede igennem i alle detaljer, og vi følte os trygge hele vejen. En stor tak for at gøre en svær tid lidt lettere – vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp.
Kan varmt anbefales
Omsorgsfuld og professionel
Fra første samtale, følte vi os i gode hænder. Vi havde mistet vores mor, og ville give hende den smukkeste afsked, efter hendes eget ønske. Må sige, at vi blev guidet, og hjulpet hele vejen. Selv dagen før bisættelsen blev jeg kontaktet, hvor han ville høre, hvordan jeg havde det, og om der var nogle spørgsmål. Det blev en virkelig smuk afsked. Selv efter bisættelsen, var han omsorgsfuld.
Kan helt sikkert anbefalele Trenskow.
Virkelig fin gennemgang af hele…
Virkelig fin gennemgang af hele bisættelses forløbet
det var jeg meget taknemmelig for.
Takker dig mange gange Henrik Trenskow
Min hustru Irma.
Når en nærmeste går bort, er det en sørgelig dag. Men bedemand Trenskov gjorde dagen til en trods alt
trist dag til godt minde. Alt var så flot
og så var han et rigtig hyggeligt menneske. Trenskov anbefales meget varmt.
BjarneNoll.
Det var en professionel oplevelse
Det var en professionel, behagelig og respektfuld oplevelse vi fik med Bedemand Trenskow. Tak.
Professionel og omsorgsfuld bedemand
Meget professionel og omsorgsfuld samt god til at følge op og komme gode råd.
Venlig, kompetent og reel behandling.
Det var en god oplevelse at samarbejde med Henrik Trenskow, hvor alt blev klaret hurtigt, effektivt og ordentligt.
Hele vejen fantastisk service og god…
Hele vejen fantastisk service og god kommunikation.
Tillid og reel behandling
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.