Beeren Ondergoed Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een probleem ontstaan bij de vervoerder met bestelling. Na 4 dagen Beeren gevraagd om onderzoek in te stellen. Heel snel een reactie van Beeren ontvangen dat het alsnog snel geleverd zou... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op woensdag besteld, op donderdag bericht niet voorradig komt in de loop van volgende week. Op woensdag, dus een week later werd alles keurig bezorgd. Perfecte kwaliteit, gebruik Beeren Ondergoed al t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas oplichting deze site. Witte t-shirts besteld die wel zijn geleverd maar van zeer slechte kwaliteit en de maat was veel te klein. Meerdere keren proberen te bellen, geen persoon te pakken... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was al langere tijd op zoek naar een ouderwetse kwaliteit ondergoed en sokken. Ik herinnerde Beeren als een goed merk, dus heb ik ze opgezocht en heb daar onderbroeken, t-shirts en sokken gekoc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Sobre Beeren Ondergoed

Escrito por la empresa

BeerenOndergoed.online – ondergoed voor heren & dames met comfort en kwaliteit

BeerenOndergoed.online is dé specialist in heren ondergoed en dames ondergoed van Beeren. Kies uit boxershorts, slips, hemden, T-shirts, pyjama’s en thermo ondergoed voor de winter. Onze collecties staan bekend om een zachte pasvorm, duurzaam materiaal (zoals 100% katoen, Tencel en modal) en het comfort waar Beeren om geroemd wordt.

Waarom klanten voor BeerenOndergoed.online kiezen

• Comfort & pasvorm: ondergoed voor heren en dames dat niet lubbert, met zachte tailleband en fijne naden.
  • Kwaliteitsmaterialen: ademend katoen, Tencel en modal; ook verkrijgbaar als thermo ondergoed voor extra warmte.
  • Brede maatvoering: van S t/m grote maten; populaire 2-packs en voordeelpakketen.
  • Betrouwbaar merk: originele Beeren ondergoed collectie, snel uit voorraad geleverd.
  • Heldere service: snelle verzending, eenvoudig ruilen of retourneren, klantgerichte ondersteuning.

Populaire categorieën

Heren ondergoed: boxershorts (classic & long), slips, hemden, T-shirts, pyjama’s en thermo ondergoed.
Dames ondergoed: slips, hipsters, hemden, tops, pyjama’s en warme thermo lagen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen katoen, Tencel en modal?
Katoen is sterk en ademend, Tencel voelt extra zacht en voert vocht goed af, modal blijft mooi in model. Alle drie zijn populair in Beeren ondergoed voor dagelijks comfort.

Is thermo ondergoed geschikt voor dagelijks gebruik?
Ja, thermo ondergoed is dun, warm en ademend – ideaal als basislaag in herfst en winter, zowel voor dames als heren.

Welke Beeren boxershorts blijven het langst mooi?
De klassieke Beeren boxers van katoen of Tencel staan bekend om hun pasvorm, zachtheid en duurzaamheid – ze lubberen niet en behouden hun kleur.

BeerenOndergoed.online – dé webshop voor heren ondergoed, dames ondergoed en thermo ondergoed van Beeren. Kwaliteit, comfort en vertrouwen sinds jaar en dag. Ontdek het assortiment via www.beerenondergoed.online.

BeerenOndergoed.online • Heren ondergoed • Dames ondergoed • Thermo ondergoed • Boxershorts • Slips • Hemden • Pyjama’s • Katoen • Tencel • Modal

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

179 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Confortabele onderbroeken met pijpjes

De onderbroeken met pijpjes zijn van uutstekende kwaliteit en zijn comfortabel bij het dragen.
De bestelling wordt snel en goed verpakt geleverd.

15 de agosto de 2025

Bedankt voor je prachtige review! 😊
Fijn om te horen dat de onderbroeken met pijpjes zo comfortabel zitten en dat je tevreden bent over de uitstekende kwaliteit. We besteden veel aandacht aan pasvorm en materiaal, zodat ons Beeren ondergoed prettig draagt en lang meegaat.

Ook goed om te horen dat de snelle levering en verpakking naar wens waren. Graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online voor hoogwaardig heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van vertrouwde kwaliteit!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zit zoals altijd gewoon goed!

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt voor je fijne review! 🙌
Wat leuk om te horen dat het Beeren ondergoed weer precies zoals altijd goed zit — daar doen we het voor! We streven ernaar om elke keer dezelfde vertrouwde kwaliteit en pasvorm te bieden, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online voor comfortabel heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit

Goede pasvorm

Goede pasvorm, blijft goed in de was.

24 de octubre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de goede pasvorm en dat het ondergoed ook na het wassen mooi blijft. Dat is precies waar Beeren ondergoed om bekendstaat: duurzaam, comfortabel en vormvast.

Graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online voor hoogwaardig heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Hele goede kwaliteit

Geweldige kwaliteit snelle levering heel tevreden ik kom steeds weer terug.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt voor je geweldige review! 🙌
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering van ons Beeren ondergoed. We vinden het fantastisch dat je steeds weer bij ons terugkomt — dat zegt alles!

We blijven ons inzetten voor duurzaam, comfortabel en betrouwbaar heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit. Graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online!

Super service

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kwam er al snel een reactie van de klantenservice dat de artikelen niet meer in collectie waren.
Er was wel een vergelijkbare boxershort die ik dan voor dezelfde prijs kon bestellen. De volgende dag had ik ze al thuis. Super
Ria

30 de octubre de 2025

Bedankt voor je prachtige review, Ria! 😊
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat alles zo snel en netjes is opgelost. Fijn dat de vergelijkbare boxershorts goed bevallen en je ze de volgende dag al in huis had — precies zoals we het graag zien bij BeerenOndergoed.online.

We doen er alles aan om onze klanten persoonlijk en snel te helpen, zodat iedereen kan genieten van comfortabel Beeren ondergoed van topkwaliteit. Graag tot een volgende bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne shirts en hemden zitten als…

Fijne shirts en hemden zitten als gegoten
Snelle levering 👍

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt voor je mooie review! 🙌
Fijn om te horen dat de shirts en hemden zo lekker zitten — precies zoals het hoort bij Beeren ondergoed. En natuurlijk ook fijn dat de levering snel en soepel is verlopen.

We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer terug te zien bij BeerenOndergoed.online voor comfortabel heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Snelle service

Snelle service, levering en prima kwaliteit t-shirts

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt voor je fijne review! 😊
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle service, vlotte levering en de prima kwaliteit T-shirts. Daar doen we het voor! Onze Beeren T-shirts staan bekend om hun comfortabele pasvorm en duurzame kwaliteit.

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt voor je positieve review! 🙌
Fijn om te horen dat je bestelling makkelijk en snel verlopen is — precies zoals het hoort bij BeerenOndergoed.online. We streven ernaar om het bestellen van ons Beeren ondergoed zo eenvoudig mogelijk te maken, met een snelle levering en betrouwbare service.

Graag tot een volgende keer voor comfortabel heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb 2 hemden gekocht waarvan de zoom al…

Heb 2 hemden gekocht waarvan de zoom al meteen los is gegaan
Das toch erg jammer

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat bij beide hemden de zoom al direct is losgegaan — dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van Beeren ondergoed mag verwachten. Onze excuses hiervoor.

Wil je ons even mailen via info@beerenondergoed.online met je bestelnummer en eventueel een foto van het probleem? Dan zorgen wij dat dit netjes wordt opgelost volgens onze retourvoorwaarden.

We willen dat je tevreden bent met je aankoop en kijken graag samen naar een passende oplossing, zodat je weer kunt genieten van comfortabel en duurzaam heren ondergoed van BeerenOndergoed.online.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Retourzending

De retourzending is nog steeds niet afgehandeld.
Wel E mail over retourstatus, daarna niks meer.

6 de agosto de 2025

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Jammer om te horen dat je retourzending nog niet volledig is afgehandeld — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het uitblijven van een duidelijke terugkoppeling.

We hebben je melding nagekeken en zien dat je inderdaad een e-mail over de retourstatus hebt ontvangen. Helaas is er daarna geen reactie meer binnengekomen, waardoor de afhandeling is blijven liggen. Wil je ons nog even mailen via info@beerenondergoed.online met je bestelnummer? Dan zorgen wij dat dit direct wordt opgepakt en netjes wordt afgerond.

We waarderen je geduld en begrip en doen ons best om de afhandeling van retouren bij BeerenOndergoed.online — of het nu gaat om heren ondergoed, dames ondergoed of hemden — zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op website staat een…

Op website staat een kopersbeschermingicoontje precies midden in eind bestelling. Heel vreemd en dus moeilijk om bestelling te plaatsen

6 de octubre de 2025

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden. Jammer om te horen dat het kopersbeschermingsicoontje tijdens het afronden van je bestelling voor verwarring heeft gezorgd — dat is uiteraard niet de bedoeling.

We hebben dit inmiddels doorgegeven aan onze technische afdeling, zodat het icoontje niet meer midden op het scherm verschijnt. Onze excuses voor het ongemak; we willen natuurlijk dat bestellen bij BeerenOndergoed.online zo eenvoudig mogelijk verloopt.

Bedankt voor je feedback — die helpt ons om de webshop en bestelervaring te verbeteren, zodat iedereen makkelijk en veilig Beeren ondergoed, heren ondergoed en dames ondergoed kan bestellen.

verkeerde sokken ontvangen

verkeerde sokken ontvangen,
onmogelijk contact te krijgen over retourneren, helemaal k..

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je verkeerde sokken hebt ontvangen en dat het lastig was om contact met ons te krijgen — dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We hebben je melding nagekeken en zien dat er geen retourzending of reactie van jouw kant bij ons is binnengekomen. Wil je ons alsjeblieft nog even mailen via info@beerenondergoed.online met je bestelnummer? Dan zorgen wij dat dit direct wordt opgepakt en dat je alsnog de juiste Beeren sokken ontvangt of een passende oplossing krijgt.

Onze excuses voor het ongemak — we willen dat iedereen tevreden is met zijn bestelling bij BeerenOndergoed.online, of het nu gaat om sokken, heren ondergoed of dames ondergoed.

Geen enkele reactie op 3 pogingen per mail

Na vele e-mails verstuurd te hebben dat ik graag het teveel betaalde bedrag teruggestort wil zien op mijn betaalrekening en dit NOG steeds niet ontvangen heb krijgt beerenondergoed een lage score van mij.
Al menig keer een bestelling geplaatst en correct verlopen maar deze laatste bestelling is mijn grootste teleurstelling geweest.

31 de mayo de 2025

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen — we begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We vinden het vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere e-mails. Er is onlangs een technisch probleem geweest waardoor sommige berichten niet goed zijn doorggekomen, waardoor jouw mail mogelijk niet zichtbaar is geweest bij ons. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Wil je ons nog één keer mailen via info@beerenondergoed.online met vermelding van je bestelnummer en het bedrag waar het om gaat? Dan zorgen wij dat dit persoonlijk wordt opgepakt en het teveel betaalde bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

We waarderen je eerdere vertrouwen in BeerenOndergoed.online en hopen dat we dit samen netjes kunnen herstellen, zodat je weer met een goed gevoel kunt genieten van ons Beeren ondergoed, heren ondergoed en dames ondergoed.

Prima qualiteit

Goede webshop ervaring, safe betalen en vlugge levering

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prima kwaliteit, de goede webshopervaring en de snelle levering. We vinden het belangrijk dat winkelen bij BeerenOndergoed.online eenvoudig, veilig en betrouwbaar verloopt.

Leuk dat alles zo goed is bevallen — graag tot een volgende bestelling voor comfortabel Beeren ondergoed, heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Zeer tevreden

Ondanks een door mij verkeerde bestelling in de webshop ben ik uiterst tevreden met de afwikkeling en de juist geleverde producten. Dank daarvoor

28 de octubre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de afwikkeling en de correct geleverde producten, ook al was er bij het bestellen iets misgegaan. We helpen onze klanten graag snel en persoonlijk, zodat alles netjes wordt opgelost.

Bedankt voor je vertrouwen in BeerenOndergoed.online — en graag tot een volgende bestelling voor comfortabel Beeren ondergoed, heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De relatieve snelle levering is fijn…

De relatieve snelle levering is fijn het enige dat ik iets minder prettig vond is dat het ondergoed dat ik besteld heb niet precies hetzelfde is als dezelfde bestelling vorig jaar.

30 de agosto de 2025

Bedankt voor je review! 🙏
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Jammer wel dat het ondergoed iets afwijkt van wat je vorig jaar hebt besteld — dat begrijpen we goed. Soms voeren we kleine aanpassingen door in onze Beeren ondergoed collectie, bijvoorbeeld in materiaal of pasvorm, om het draagcomfort verder te verbeteren.

We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee. Hopelijk bevalt het nieuwe model alsnog goed, en graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online voor comfortabel heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Fijnzittend ondergoed

Fijnzittend ondergoed, lekker stevig en blijft mooi.

18 de julio de 2025

Bedankt voor je prachtige review! 😊
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het fijnzittende ondergoed. Ons Beeren ondergoed staat bekend om zijn stevige kwaliteit en het feit dat het ook na veel wassen mooi in model blijft — precies wat je beschrijft!

Fijn dat alles zo goed bevalt, en graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online voor duurzaam heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Beerenslecht" Ondergoed - Bestel niet bij hen!

Ik had voor ca. EUR 100,- ondergoed besteld bij Beeren Ondergoed (t-shirt, boxers en sokken). De witte onder t-shirts met diepe v-hals waren na de 1e keer wassen op 40 graden en drogen in de droogtrommel enorm gekrompen. Ik kreeg ze niet eens meer aangetrokken. Volgens het etiket mochten ze zelfs op 60 graden worden gewassen en sowieso in de droogtrommel. Dit dus gemeld bij en kreeg het verzoek ze terug te sturen. Tezamen overigens met de boxers, want ook die stelden teleur qua kwaliteit (niet gewassen/gedragen overigens, maar waren erg dun van stof). Vervolgens diverse keren op en neer gemaild met Dhr. E. R., maar die snapt het echt niet. Hij wilde niets compenseren, omdat de shirts al gewassen waren. Maar ja, voordat ik ze gewassen had, wist ik niet dat ze gigantisch gingen krimpen. Verwijzen naar hun eigen algemene voorwaarden en beroeping op het conformiteitsbeginsel mocht niet baten. Ongelofelijk dat je op deze manier je bedrijf uitoefent en claimt producten van hoge kwaliteit te verkopen. Het gaat me niet eens om het bedrag, maar om het principe: ze verkopen troep en als je reclameert, geven ze niet thuis. Blijkbaar hebben veel meer klanten deze ervaring gezien de vele slechte reviews. Niets kopen dus bij Beerenslecht Ondergoed!

12 de julio de 2025

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling — dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We hebben je melding zorgvuldig nagekeken. De T-shirts zijn bij ontvangst inderdaad gewassen en gedroogd op hoge temperatuur. Ondanks dat op het etiket een hogere temperatuur staat, blijft 100% katoen gevoelig voor krimp bij te heet wassen of drogen.

Daarnaast sturen wij bij elke bestelling ook een aparte wasinstructie mee, waarin we extra benadrukken dat de shirts de eerste keer het beste koud gewassen kunnen worden en dat het gebruik van de droger wordt afgeraden, juist om dit soort problemen te voorkomen. Helaas lijkt dat in dit geval niet te zijn opgevolgd.

De ongewassen boxershorts die retour zijn gekomen, zijn uiteraard wél netjes terugbetaald. De gewassen shirts konden we helaas niet vergoeden, omdat de staat na het wassen of drogen niet meer objectief te beoordelen is.

We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar volgen hiermee onze retourvoorwaarden om het voor iedereen eerlijk en duidelijk te houden. Jammer dat dit zo is gelopen, maar hopelijk geeft deze toelichting meer inzicht in de situatie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede communicatie over de (snelle)…

goede communicatie over de (snelle) levering

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de goede communicatie en de snelle levering. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wanneer hun bestelling aankomt en dat alles soepel verloopt.

Graag tot een volgende bestelling bij BeerenOndergoed.online voor comfortabel Beeren ondergoed, heren ondergoed, dames ondergoed en hemden van topkwaliteit!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen pakket gekregen wat wij hadden…

Geen pakket gekregen wat wij hadden besteld..bericht gedaan geen gehoor..

Heb aantal berichten gestuurd met bestelnummer maar niets niets.. Zelfs vandaag nog een x gemaild. Niets! Via hier, vind ik het wel heel vreemd..

Respuesta de Beeren Ondergoed

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden. Jammer om te horen dat je je pakket niet hebt ontvangen en dat je geen reactie hebt gekregen — dat is uiteraard niet zoals het hoort.

We hebben dit nagekeken en zien dat er geen bericht of e-mail van jouw kant bij ons is binnengekomen, waardoor we het probleem helaas niet eerder konden oppakken. Wil je ons alsjeblieft even mailen via info@beerenondergoed.online met je bestelnummer? Dan zorgen wij dat dit met spoed wordt uitgezocht en netjes wordt opgelost.

Onze excuses voor het ongemak — we willen dat iedere klant tevreden is met zijn bestelling bij BeerenOndergoed.online, of het nu gaat om heren ondergoed, dames ondergoed of hemden.

8 consejos para escribir buenas reseñas.