PYL-L2-BMU-BASE-L7.10 Pylontech 2.835,01 € L2 BMU Base L7.10 Pylontech Force-L2 7.1kWh Li-Ionenbatterij 6 maand moeten wachten en steeds rond de pot van de leverancier dit en zo nu nog geen 1.5jr nad... Ver más
Eind september een keukentrolley besteld. Bevestiging gehad, daarna lange tijd niets. Per email navraag gedaan, uiteindelijk bleek het niet leverbaar. Het geld zou teruggestort worden, na meerdere ke... Ver más
La empresa ha respondido
Op 17 september een product besteld, dit zou 20 september geleverd worden. Tot op heden niks ontvangen. Meermaals mailcontact gezocht, maar vele berichten blijven onbeantwoord. Terugbetaling zou in... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de ordenadores y accesorios
- Tienda de cómics
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de componentes y repuestos electrónicos
- Tienda de salud y belleza
- Tienda de impresoras y escáneres
Escrito por la empresa
Het BeMarket verkoopplatform is er voor íedere Belgische handelaar, uit eender welke sector! Via dit platform kunnen klanten makkelijk online producten bestellen van geselecteerde handelaars!
Bélgica
- bemarket.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Meer dan fantastische service!!
Fantastische service, half België doorkruist om mijn breekbare bestelling veilig te komen afleveren. Zelfs de planning van de route werd dezelfde dag nog gewijzigd omdat wij weg moesten. Echt beste service ooit!!

Respuesta de Bemarket
Erg vriendelijk en klantgericht bedrijf
Erg vriendelijke en klantgerichte contactmomenten met medewerkers Bemarket, zowel via e-mail alsook telefonisch. Verder erg positief het tussentijds en na levering telefonisch informeren door medewerker Bemarket of alles naar wens gaat.

Onverwachte persoonlijke aanpak
Ik werd persoonlijk telefonisch gecontacteerd om mijn bestelling te bespreken en de eraan verbonden problemen op te lossen.
Mijn bestelling werd daarna ook rechtsreeks door de firma zelf thuis gebracht na telefonische verwittiging.

Topservice
Na mijn bestelling snel kontakt met de verkoper (zaakvoeder) om de levering te regelen.
Dit is zeer vlot verlopen.
een aanrader

Thuisbatterij Luna 2000
Thuisbatterij laten plaatsen door hun. Er was een onderaannemer die langsgekomen was en waarmee het contact eerst stroef liep, maar BeMarket heeft het ter harte genomen en hebben de communicatie overgenomen en sindsdien liep alle communicatie zeer vlot.

zeer snelle levering!
Goede communicatie en zeer snelle levering.

Service
Ik bestelde een Playstation5 en deze werd een week later persoonlijk aan de voordeur afgeleverd door Bemarket. Zeer correcte en vriendelijke service.

Respuesta de Bemarket
Service en communicatie echt klasse!
Ik ben uitermate tevreden over de persoonlijke, warme service die BeMarket me heeft geleverd. Het is niet vanzelfsprekend dat een webshop zo ver gaat in met name de communicatie via mail en telefoon. Ik voel me gewaardeerd en zal zeker weer kiezen voor zo een prettige verkoper.

Respuesta de Bemarket
Bij de bestelling heel goede uitleg…
Bij de bestelling heel goede uitleg gekregen over het product! Levering snel en mooi op tijd. Eindelijk een winkel die doen wat ze beloven. Goede communicatie, vriendelijk en product op tijd geleverd. Alleen spijtig dat ik deze Belgische webwinkel niet eerder kende!
Mijn vertrouwen in BeMarked dan ook heel groot.

Goede levering
Goede levering! Betrouwbare site en behulpzaam (horloges besteld).

Niet te vertrouwen webwinkel
Niet te vertrouwen webwinkel. Koop hier niet uw Playstation 5 of Xbox series x, want je zult je geld kwijt zijn en nooit een console zien!

Respuesta de Bemarket
Más información sobre otros tipos de reseñas.