I got their email reply within 1 day even there was about midnight. Thanks for the team hardworking. At the end, I bought Deremyere Atlantic 7 sauce pan 24” with a glass lid and delivery about 1-2 day... Ver más
Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Ver más
Ruim een maand geleden een Demeyere Alu pro ceraforce pannenset besteld. Aantal keren met Bestsale gebeld over de late levering en telkens zeer correct te woord gestaan Leveringsprobleem lag bij Dem... Ver más
Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.
Goudberg 1, 9290, Overmere, Bélgica
- +3293247492
- info@bestsale.be
- bestsale.be
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 73% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zoals bij al mijn bestellingen bij…
Zoals bij al mijn bestellingen bij Bestsale,
snelle levering. Zeer zorgvuldig verpakt.
Product precies zoals beschreven aan een scherpe prijs.
Een keer heb ik een beroep moeten doen
Op de after sale service i.v.m. een productiefout in een product. Ging ook snel, soepel en op een hele prettige manier. Top firma !
Gerard R. Amstelveen, Nederland.

Goed en snel geleverd en een goede prijs
Goed en snel geleverd en een goede prijs

Respuesta de BestSale
Grote collectie pannen voor zeer goede…
Grote collectie pannen voor zeer goede prijzen

Net geen 5 sterren
Net geen 5 sterren, duurde lang voordat bestelling binnen was. Verder prima afhandeling

Verkeerde produkt geleverd.
Verkeerde produkt geleverd.
Op de website staat nergens aangegeven,dat ze zomaar andere kleuren sturen. DE BESTELDE KLEUREN STAAN DUIDELIJK OP DE FACTUUR!
En vervolgens dit ook niet opgelost.
Niks.
Jolien de Ridder heeft het gewoon erbij laten zitten.
Ik moet het terugsturen op eigen kosten naar Belgie.
Na herhaaldelijk vragen om een door bestSale gefrankeerd retourlabel, slechts een doodzwijgen.

Respuesta de BestSale
Doe iets aan de communicatie!
Het ontvangen product is prima. Alleen het verzenden duurde 4 weken. Er was geen enkel communicatie over vertraging vanuit Bestsale. Pas toen ik naar een tracking nummer vroeg kreeg ik een bericht dat het bedrijf 2 weken op vakantie zou gaan en in die tijd sowieso niets verstuurd zou worden. Erg vreemd, waarom wordt de klant niet geïnformeerd over vertragingen? Uiteindelijk heb ik het product na 4 weken alsnog ontvangen.

Respuesta de BestSale
Commande emballée cassée !
Matériel livré cassé dans un emballage intact (donc a été emballé cassé). Aucune réponse aux nombreuses demandes de SAV. On remplit un formulaire en ligne qui dit que les prochaines étapes se feront par mail, mais aucun mail en retour.
Grosse arnaque, site à éviter
En réponse à BESTSALE = je tiens à disposition photos du matériel cassé et captures d'écran de la commande... puisque visiblement ils sont plus attentifs aux avis qu'aux demandes de leurs clients

Respuesta de BestSale
Klantenservice is ongeduldig en…
Klantenservice is ongeduldig en onvriendelijk. Ik had hele normale vragen product ook niet geleverd en doen zeer kortaf en uit de hoogte. Misschien normaal dat je gewoon normaal geholpen wordt.

Respuesta de BestSale
Still waiting for my order from…Best sale
Still waiting for my order from Bestsale. I do believe this is one big con.

Bestelling op 23 juni
Bestelling op 23 juni. Maakt promo met "snelle levering". Bevestiging en factuur gekregen en verder helemaal niets. Ook geen tracking nummer of wat dan ook.
Slechte website, e-mailadres werkt niet, er is geen antwoordapparaat, 0 service.
KOOP ER NOOIT IETS!
Update na reactie van BestSale: er staat geen verlof gemeld op de website, elke mail komt als failure terug. In mijn mailbox word ik voor agressief uitgescholden in het vreselijkste Nederlands ooit. Zo onwaarschijnlijk grof gebekt! Maar ik blijk niet de enige gelukkige te zijn als ik de reviews lees... NEVER AGAIN!!!!
Update: er staat, helemaal onderaan de website iets van verlof, MAAR de webwinkel blijft open!
JOLIEN is grofgebekt en heeft tijd teveel tijdens haar verlof. In de tijd dat ze mails vol fouten stuurt, had ze evengoed mijn bestelling kunnen verzenden.
Dus nogmaals, lees andere reviews en trek jullie conclusies. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!

I ordered on 21 May 2025 and was told it was delivered on 29.5.25
I reported on the wrong site apologies.
ordered on 21 May 2025 and was told the parcel was delivered on 29.5.25. I have still not received it. I contacted them and they said I needed to check the PO which I did and not here. No neighbours have it. Finally offered only a 60% refund but that has not happened either. Then told it was up to me to contact the bank. Only a $55 order but it's a scam I think very disappointed. The email response is from Gao fei go figure

Respuesta de BestSale
Ondanks de negatieve ervaring met GLS
Ondanks de negatieve ervaring met GLS, hebben wij een fijne ervaring met de firma Bestsale.
Commande faite pour une livraison sous 3-5 jours ouvrés…
Commande faite pour une livraison sous 3-5 jours ouvrés. Bientôt 1 mois sans nouvelle à part un e-mail de 3 semaines disant que la livraison prend du retard. Plus de réponse par e-mail malgré les nombreuses relances et finalement ma demande de remboursement qui ne donne pas suite non plus.

Respuesta de BestSale
Beste prijs en snelle levering
Ik had verschillende onderdelen nodig van een snelkookpan ,enkel bestsale kon al deze stukken leveren. Zeer tevreden van mijn keuze......TOP
I ordered £28 worth of clothing and…
I ordered £28 worth of clothing and yodel today delivered a crappy metal necklace ,these are scammers

Placed order on 3rd May nothing
Placed order on 3rd May nothing, emailed 3 times been told it’s been delivered I asked who to because it wasn’t me, was told to use my initiative and go to the Post Office, I did go to the sorting office and local post office, nothing, CON
Onbetrouwbaar bedrijf
Uiterst slechte service. Site suggereert ten onrechte dat je tegen betaling een retourlabel kunt bestellen. Retour sturen moet je zelf maar regelen. Bestelling (dure pan) retour gezonden via Bpost. Bpost kon het pakket tijdens de normale openingstijden van Bestsale niet afgeven omdat er niet werd opengedaan. Pakket door Bpost vervolgens naar ophaalpunt gebracht maar Bestsale weigert het pakket op te halen en daarmee het pakket terug te nemen. Communicatie slecht en is gericht op het afschuiven van schuld naar anderen met als doel niets retour te hoeven nemen. Zit zometeen met een dure pan van Demeyere die voor mij niet geschikt is.

Respuesta de BestSale
Más información sobre otros tipos de reseñas.