BestSale Opiniones 2005

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I got their email reply within 1 day even there was about midnight. Thanks for the team hardworking. At the end, I bought Deremyere Atlantic 7 sauce pan 24” with a glass lid and delivery about 1-2 day... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruim een maand geleden een Demeyere Alu pro ceraforce pannenset besteld. Aantal keren met Bestsale gebeld over de late levering en telkens zeer correct te woord gestaan Leveringsprobleem lag bij Dem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima om vanuit Nederland bij Bestsale…

Prima om vanuit Nederland bij Bestsale te bestellen. Werkt vlot, geen extra hoge transportkosten.
In mijn geval was het artikel defect, dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de afhandeling en het terugstorten van de kosten verliep vlekkeloos.

27 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijk en correct opgelost!

Had een pakje besteld en het zou geleverd worden binnen de 5 werkdagen. Na 10 dagen nog geen pakje.
Telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en had een heel vriendelijke dame aan de lijn. Er moest iets misgelopen zijn bij het verzenden. De dame zou al het nodige doen zei ze. En inderdaad de volgende dag werd het pakje geleverd. Er kan altijd iets mis gaan en mensen spreken mensen!

22 de octubre de 2025

Respuesta de BestSale

Dank u voor uw eerlijke feedback. We stellen het op prijs dat u telefonisch contact heeft opgenomen om het probleem samen op te lossen.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Afgelopen 3 jaar al enkele malen Demeyere potten en pannen besteld. Zonder uitzondering altijd netjes en op tijd geleverd door BestSale.be tegen scherpe prijzen.

23 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lees eerst heel goed de omschrijving…

Lees eerst heel goed de omschrijving van het artikel voor je hier iets besteld.
Het retour sturen is namelijk op eigen kosten, en heb geen haast om je geld terug te krijgen.
Een positief punt.. het reageren via de mail gaat wel goed.

19 de agosto de 2025

*let op.

*let op.
In december een pan van Demeyre gekocht bij Bestsale. 175 euro kosten. In januari brak deze in 2 stukken. Opgestuurd en nu komt ie: volgens Bestsale is de pan bij Demeyre niet meer op voorraad en volgens Demeyre hebben ze hem allang verstuurd aan Bestsale. Met andere woorden: ik heb nog niets ontvangen. Klantenservice is asosciaal in antwoorden. Ik kan fluiten naar mn geld. Pas op - Bestsale = Baddest sale EVER.

update: ze reageren al 3 maanden niet meer op emails.

12 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie borden die wel op zich lieten wachten

Ik bestelde keramiek borden en ben er zeer blij mee. Jammer dat ze lang op zich lieten wachten (heb er zelf moeten voor bellen) en dat de bestelling niet compleet was door problemen bij de leverancier

25 de agosto de 2025

Beste Ann Baeyens,

Onze oprechte excuses voor de laattijdige levering. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van onze fabrikanten, en in dit geval werd de vertraging veroorzaakt door een laattijdige levering van hun kant.

We doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden en danken u voor uw begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte ervaring met retour die niet…

Slechte ervaring met retour die niet aanvaard, noch terugbetaald wordt. Mijn uitwisselingen met hun klantendienst waren kort en bot, met informatie die niet klopt.

25 de junio de 2025

Respuesta de BestSale

retours worden altijd aanvaard binnen de 14 dagen, maar u bent onbekend, zelf geen klant van ons, concurrent blijkbaar na onderzoek

Goede kwaliteitsproducten en service

Goede kwaliteitsproducten en service

Grote webshop met veel kookproducten voor een scherpe prijs. Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden van de vordering.
Na het ontvangen bleek een van de pannen een beschadiging te hebben ten gevolge van het productieproces, deze werd binnen no time omgeruild. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

8 de agosto de 2025

Respuesta de BestSale

Fijn dat je tevreden bent, Frederik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede aanbieding en uitstekende service

Duidelijke site, goede aanbieding, vloeiend bestel- en leverproces en goederen prima beschermend verpakt en tijdig ontvangen

24 de julio de 2025

Respuesta de BestSale

Beste Angelo, hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.