I got their email reply within 1 day even there was about midnight. Thanks for the team hardworking. At the end, I bought Deremyere Atlantic 7 sauce pan 24” with a glass lid and delivery about 1-2 day... Ver más
Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Ver más
Ruim een maand geleden een Demeyere Alu pro ceraforce pannenset besteld. Aantal keren met Bestsale gebeld over de late levering en telkens zeer correct te woord gestaan Leveringsprobleem lag bij Dem... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.
Goudberg 1, 9290, Overmere, Bélgica
- +3293247492
- info@bestsale.be
- bestsale.be
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 73% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle afhandeling van bestelling
Ondanks bericht om op leveringsadres af…
Ondanks bericht om op leveringsadres af te zetten, geleverd bij ophaalpunt dat tot na nieuwjaar gesloten was. En dan hadden we slechts 2 dagen om op te halen, of het zou worden teruggestuurd
Achat pour le black friday, à éviter...
Achat pour le black friday de casseroles haut de gamme, livraison le 04/06. Je réalise dès la livraison qu'un couvercle est endommagé. je prends une photo le jour même et 60 heures plus tard je fais une demande de retour. Aucune réponse de Bestsale. Nouvelle sollicitation deux semaines après où on me signale que j'ai dépassé les 14 jours pour une rétractation... Après insistance on me dit finalement que j'ai dépassé de peu les 48h pour un produit endommagé (?) et qu'il n'est plus nécessaire de les contacter, qu'ils ne feront rien. Le service est donc correct pour autant que vous receviez votre matériel en bon état, sinon c'est une vrai catastrophe.

Dit bedrijf is een oplichters
Dit bedrijf is een oplichters
Wij hebben iets besteld en toen is maar de helft geleverd,
Vervolgens willen wij de rest annuleren krijgen te horen dat niet mogelijk
Darna willen wij die al geleverd om ruilen voor een andere maat maar dat is ook niet mogelijk,
Ze zeggen de rest moet nog na geleverd worden maar wij hebben al een week gewacht en er is nog niks ontvangen.
Het is wel raar dat een product die in bestelling en nog niet geleverd is dat je dan niet mag annuleren.
Ik zal ook bij dit bedrijf niks meer bestellen.
# In het antwoord geeft ze nog zelfs aan dat dit grote hoeveelheid niet retour kan na "14 dagen"!#
Wij hebben 7 doosje van de 15 doosje die wij bestel heb gekregen
Vervolgens op de eerste dag heb ik al gebeld dat de 8 doosjes die wij nog moet krijgen kan geannuleerd worden en die 7 dozen wil ik die omruilen, en dat is al op de eerste dag al gebeld en aangegeven.
Maar kreeg op de eerste dag al te horen dat het niet kan.
Nadat ik de review geplaatst hebben wat ik mee eerlijk meegemaakt heb bij dit zeer slechtte bedrijf kreeg wij een mailtje van hun ze hebben ook een review geplaatst bij over onze restaurant terwijl ze nog nooit is komen eten maar alleen vanwege dat ik bij dit zeer slecht bedrijf een review heb geplaatst doet ze dat terug.

Slechte service
Onaardige mensen, geen begrip en ze liegen ook nog tegen je gezicht. Bestel hier niet, zeker niet als je iets wilt retourneren. Dingen zijn op magische wijze gebruikt terwijl dit duidelijk niet zo is.
Nog nooit zo een slechte service meegemaakt.

Respuesta de BestSale
Snelle levering en prima producten voor…
Snelle levering en prima producten voor een scherpe prijs
Vlotte levering
Vlotte levering, k had wel een kortingsbon verwacht als bestaande klant.
Alles was correct
Bestsale = Slechtsale: slechtste retourbeleid ooit
Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natuurlijk. Maand moeten wachten. Alleen sacherijnige mailtjes. Geen enkele vriendelijkheid. Er zaten blijkbaar vlekjes op. Werd onterecht beschuldigd van koken en afwassen. Daarna nog een keer van bedrog. In 40 jaar nog nooit klant-onvriendelijker behandeld. Zit met onbruikbare pan. Natuurlijk is een merkproduct meestal goed. Maar wat een verschrikkelijke slechte winkel. Niet doen. bespaar u frustratie. Goedkoop = miskoop = geen service. Bestsale is Slechtsale.

Respuesta de BestSale
Pakket is zeer laat verzonden, twijfelachtige website
Pakket is zeer laat verzonden. Termijn van 3 tot 5 werkdagen was ruim overschreden. Pas na 2x een mail te sturen werd het verzonden.
Klantendienst is ook zeer schaars met info. We bekijken het, meer info krijg je niet. Ik bestel er niet meer, vertrouwen in deze website is weg.

Respuesta de BestSale
Top producten en correcte afhandeling
Superfijne webwinkel. Dit is mijn eerste ervaring met BestSale.be en ik kan zeggen dat het vast niet de laatste keer was. Ik heb inmiddels twee keer een bestelling geplaatst binnen 5 dagen, en beide bestellingen werden netjes verpakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en zou BestSale.be zeker aanraden voor hun uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Bedankt BestSale!
Unterirdische Kommunikation von bedtsale.be
Ich habe am 03.11.2024 bei bestelle.be 6 Teller zu einem guten Preis bestellt, die auch vorrätig waren und am 09.11.2024 geliefert werden sollten. Dann erhielt ich eine Mail, dass die Ware wohl am 18.11.2024 geliefert werden sollte.
Da die Teller schon früher unbedingt gebraucht wurden, trat ich am 15.11.2024 von dem Kauf zurück.
Am 21.11.2024 erhielt ich die Nachricht, dass die Ware versandt wurde und die Ankündigung, dass sie am 25.11.2024 bei mir eintreffen würde. Ich habe die Annahme verweigert und habe bisher nach wie vor auf meine zahlreichen E-Mails keine Antwort erhalten! Natürlich habe ich auch keine Erstattung des Kaufpreises und der 15,90€ Versandkosten erhalten.
Ich finde die Kommunikation und das Geschäftsgebaren unterirdisch. Ein Stern ist noch zu viel.
Gerade habe ich eine Antwort von bestsale.be erhalten. Endlich reagieren sie auf eine wenig verständliche Art!
Ich kann auch gerne alle -Mails von mir veröffentlichen, damit sich jeder Nutzer eine eigene Meinung bilden kann. Ich habe immer höflich geschrieben, aber nie eine Reaktion erhalten. Erst die letzten beiden Mails waren, meiner Verärgerung geschuldet, etwas weniger höflich

Zeer tevreden over aankoop
Zeer tevreden over aankoop. Voor gunstige prijs Demeyere koekenpanset 24/28 + 20 cm besteld. Het bedrijf heeft een overzichtelijke website, heldere communicatie over aankoop en verzending. Twee dagen na de bestelling, keurig geleverd aan de deur in NL door GLS. Bedankt.
Levering misgelopen - 0 hulp klantendienst
Bestelling gedaan van een kookpot ter waarde van 220 euro op bol.com verkocht van dit bedrijf. Levering door GLS. Pakket werd zogezegd geleverd maar niets ontvangen. Contact opgenomen met klantendienst van bestsale en kreeg als antwoord: “U hebt opdracht gegeven op eigen verantwoording om het achter te laten”. Uiteindelijk kwam een attente buurman van 3 huizen verder zeggen dat het pakket voor hun poort langs de baan gesmeten werd (huis zonder huisnummer en dus niet op onze veilige plaats of adres). Heel triestig, want een oplossing via deze verkoper zou er dus niet komen. Best dus geen aankopen doen via een bedrijf die enkel wil verkopen, maar klanten niet helpt bij moeilijkheden.
Terrible customer service
Product was never delivered because it was returned to sender through customs.
After contacting their customer services they've never resent the package for weeks and have now just started ignoring all contact.
I would highly recommend avoiding BestSale
I purchase supposedly '50DOLLARS'…
I purchase supposedly '50DOLLARS' American Eagle gold coins. What I was sent was '50OOLRRS' coins that my magnet easily pick up (gold is non-magnetic).
I asked for a refund and the company refused. THIS IS A SCAM. THE COINS ARE FAKE. DON’T WASTE YOUR MONEY!!

Respuesta de BestSale
Snelle zending. Goed ingepakt. Bij Amazon zijn de bakken 2 x zo duur en komen ze kapot aan dus daar heb je niks aan. Goede service en ga zo door.
Más información sobre otros tipos de reseñas.