I got their email reply within 1 day even there was about midnight. Thanks for the team hardworking. At the end, I bought Deremyere Atlantic 7 sauce pan 24” with a glass lid and delivery about 1-2 day... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Ver más
Ruim een maand geleden een Demeyere Alu pro ceraforce pannenset besteld. Aantal keren met Bestsale gebeld over de late levering en telkens zeer correct te woord gestaan Leveringsprobleem lag bij Dem... Ver más
Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.
Información de contacto
Goudberg 1, 9290, Overmere, Bélgica
- +3293247492
- info@bestsale.be
- bestsale.be
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 73% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Altijd correcte levering en beste prijs!
Geen geld retour
Ik had n schaar besteld bij Bestsale.be via Bol. Direct teruggestuurd aangezien ik mijn vingers niet in de openingen kon krijgen. Ondanks ontvangstbevestiging Bol, ondanks afleveringsbewijs pakketdienst, geen geld terug van Bestsale. Klantenservice steeds vage smoesjes. Uiteindelijk heeft Bol betaald. Nooit meer BestSale! BadSale

Respuesta de BestSale
Heb jullie bewijs gestuurd dat de pan door jullie is ontvangen op 2 februari 2024 en ook nog een handtekening van jullie. Dus de pan is bij jullie zoek geraakt.Nog nooit zo’n slechte en…
Nog nooit zo’n slechte en onvriendelijke klantenservice gezien. Krijg mijn pan niet terug, die voor garantie was terug gestuurd. Heb de bewijzen aan geleverd dat de pan retour gekomen is bij Bestsale. Ook dat er veel e-mails heen en weer gestuurd zijn. En krijg nul reactie. Ook niet van de eigenaar.

Respuesta de BestSale
Ik wacht na bijna een maand nog altijd…
Ik wacht na bijna een maand nog altijd op het tweede deel van mijn bestelling en moet zelf steeds een update vragen ….na plaatsen van deze review melding gekregen dat ze aan het wachten waren op de nalevering van de fabrikant, gezien de review hadden ze dan beslist om het 1 artikel terug betalen, en niet meer na te leveren wat is gebeurd. En na update review plots info gekregen dat pakket is verloren gegaan, terwijl gls nooit pakket had gekregen, ik heb mijn geld terug dus opgelost voor mij.Naam en pakket nummer vermelden in reply review is qua privacy ook maar raar?

Gewoon goed
Goede service👍
Goede en snelle antwoorden op mijn vragen gekregen,snelle levering,alles top!
Alles was perfect en mooi artikel.
Goede service en snelle levering
Snelle service. Duidelijke foto's, informatie en een goede prijs. Het was zeer degelijk en stevig verpakt.
Snel bezorgd top!
alles netjes gecommuniceerd en bezorgd 👍🏼
Mooie handige pan van goeije kwaliteit
Mooie handige pan van goeije kwaliteit. Heel handig
Eerste bestelling
Eerste bestelling gedaan. Product hier gehaald voor een stuk lagere prijs dan normaal, tot nu toe geen problemen. Behalve het feit dat er is verzonden met GLS terwijl ik had gekozen voor DHL is de verzending zonder problemen verlopen. Hiervoorgenoemd 'probleempje' heeft wat mij betreft de bestelling verder niet voor mij aangetast, dus nog steeds 5*.
Alles was zorgvuldig verpakt.
Vluge levering
Goed product en goede communicatie
Prima product voor een goeie prijs…
Prima product voor een goeie prijs keurig vermeld wanneer het geleverd zou worden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.