BESTSECRET Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keuze uit mooie en kwalitatief goede kleding. Uitgebreide collectie inclusief luxe items. Zeer goede prijs/kwaliteit. Exclusief. Leuke (Europese) merken waar ik jaren geleden nog nooit van gehoor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jullie zouden toch opnieuw onderzoek doen? Waarom krijg ik al weken geen reacties op mijn mails? Ik wens graag een oplossing en een reactie op mijn berichten! Dit is niet meer normaal Klanten word... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hidden gem for fashion lovers! Best Secret truly lives up to its name — once you discover it, you won’t want to shop anywhere else. I picked up some fantastic clothing pieces at prices that were... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb diverse malen al een bestelling gedaan bij Best Secret en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Meestal was de bezorgtijd heel snel ,een enkele maal iets langer. Producten zijn meestal van... Ver más

Información sobre la empresa

6. Tienda de ropa para hombres
  7. Tienda de ropa para mujeres

Sobre BESTSECRET

Escrito por la empresa

BESTSECRET is dé bestemming in Europa voor premium - en luxemode met ongekende prijsverlagingen.

Dankzij samenwerkingen met topmerken wereldwijd bieden wij een unieke shoppingervaring vol stijl en voordeel. Van dames-, heren- en kindermode tot beauty, interieur en accessoires – onze leden genieten van exclusieve kortingen die je nergens anders vindt.

Naast onze online shop heeft BESTSECRET ook members-only winkels in München, Dornach en Wenen – samen vormen zij een besloten community waar stijl en exclusiviteit samenkomen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

592 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

184 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goed geregeld goede aanbiedingen

Perfecte site

1 de enero de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase! Suntem încântați să auzim că v-a plăcut experiența de cumpărături și că ați găsit prețurile noastre atractive.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

This is the best store i ever have…

This is the best store i ever have discovered

31 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

We're happy to hear that you feel this way about our store! We appreciate you taking the time to share your positive experience with us.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke prijsjes voor mooie kleding.

Leuke prijsjes voor mooie kleding.
Maat indicatie kan beter. Soms staat er bij een broekbeschrijving de mouwlengte .
Ik had een keer iets besteld, betaald, toen mail dat het niet beschikbaar was. Geen voucher gekregen.
Verder ben ik tevreden.

27 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Fijn om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding bevalt! We nemen de feedback over de maatindicaties en onjuiste productinformatie ter harte. We vinden het vervelend dat de bestelling niet leverbaar was en er geen voucher is verstuurd. We zullen dit intern bespreken. Bedankt voor de feedback!

Top spul

Top spul, voor een mooie prijs

22 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij te horen dat u van uw winkelervaring heeft genoten en onze prijzen aantrekkelijk vond.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best secret is een topbedrijf

Zeer voordelige prijzen. Enorme keuze. Bij te groot of te klein ontvang je zeer snel een terugbetaling. Prima service.

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Valorada con 5 estrellas sobre 5

beste ervaring ooit wooouw

19 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Truly Great service and pleasant…

Truly Great service and pleasant place to shop for a desent good quality products

17 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

We're happy to hear that you had a pleasant shopping experience and found our service great with decent, good-quality products. Thank you for your positive feedback!

Keurige en duidelijke website

Keurige en duidelijke website! Mooie merk artikelen voor lage prijzen. Altijd correcte afhandelingen!

13 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Fijn om te horen dat onze website en afhandelingen goed bevallen! We waarderen uw positieve feedback en uw steun zeer.

Top bestsecret

11 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Thank you for your great feedback! We are very happy that you are satisfied with BestSecret. We work every day to provide you with the best shopping experience.

Reeds meerdere bestellingen gedaan

Reeds meerdere bestellingen gedaan, van sneakers tot gouden ringen, van winterjas tot geurstokjes. Zeer tevreden over kwaliteit zoals omschreven; en past het onverhoopt niet? Alles kan retour, nooit problemen gehad.

9 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw diverse aankopen! We zijn blij dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet en dat retourneren probleemloos verloopt. Bedankt voor uw positieve feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle service en veelal mooie…

Goede en snelle service en veelal mooie aanbiedingen. Ben erg tevreden. Wel even merken googelen.

8 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de BESTSECRET

Fijn dat onze service en aanbiedingen bevallen! We zijn blij met uw tevredenheid en waarderen uw feedback over het merken zoeken. Dank voor uw review.

Goede korting gekregen

Goede korting gekregen, levering netjes en op tijd.
Retourneren mogelijk, snel en goed afgehandeld

7 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Fijn om te horen dat u een goede korting heeft gekregen en dat de levering netjes en op tijd was. We zijn blij dat het retourneren snel en goed is afgehandeld. Bedankt voor uw feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top bedrijf je krijgt alleen 20 procent…

Top bedrijf je krijgt alleen 20 procent nieuwe klant aan brengen met een aankoop is al een paar x gebeurt en heb geen 20 procent korting gekregen
Maar levering snel klopt altijd

4 de diciembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat de korting voor nieuwe klanten niet correct is toegepast. We waarderen het dat de levering wel snel en correct is. We gaan dit intern onderzoeken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle verzending goeie kwaliteit en…

Snelle verzending goeie kwaliteit en kan alles goed bijhouden

29 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We hopen u ook in de toekomst dezelfde goede ervaring te bieden.

Mooi overzichtelijk

Mooi overzichtelijk, goed foto’s en veel filter mogelijkheden .

29 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij dat u tevreden bent met de overzichtelijkheid, de foto’s en de filtermogelijkheden. We blijven ons inzetten om uw winkelervaring nog beter te maken.

Top webshop

28 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze webshop. Uw positieve feedback motiveert ons om de beste service te blijven bieden.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, zeer interessante kortingen, netjes op tijd bezorgd

26 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn erg blij dat u tevreden bent met de kwaliteit, de kortingen en de tijdige levering. We hopen u binnenkort weer bij ons te mogen verwelkomen.

Perfecte webshop

Prachtige spullen, Hoge kortingen en perfecte service. Nooit problemen gehad met levering of retouren

26 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten, de hoge kortingen en onze service. We blijven ons inzetten om u een vlotte levering en eenvoudige retouren te garanderen.

Team BESTSECRET

8 consejos para escribir buenas reseñas.