BESTSECRET Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keuze uit mooie en kwalitatief goede kleding. Uitgebreide collectie inclusief luxe items. Zeer goede prijs/kwaliteit. Exclusief. Leuke (Europese) merken waar ik jaren geleden nog nooit van gehoor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jullie zouden toch opnieuw onderzoek doen? Waarom krijg ik al weken geen reacties op mijn mails? Ik wens graag een oplossing en een reactie op mijn berichten! Dit is niet meer normaal Klanten word... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hidden gem for fashion lovers! Best Secret truly lives up to its name — once you discover it, you won’t want to shop anywhere else. I picked up some fantastic clothing pieces at prices that were... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb diverse malen al een bestelling gedaan bij Best Secret en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Meestal was de bezorgtijd heel snel ,een enkele maal iets langer. Producten zijn meestal van... Ver más

Información sobre la empresa

6. Tienda de ropa para hombres
  7. Tienda de ropa para mujeres

Sobre BESTSECRET

Escrito por la empresa

BESTSECRET is dé bestemming in Europa voor premium - en luxemode met ongekende prijsverlagingen.

Dankzij samenwerkingen met topmerken wereldwijd bieden wij een unieke shoppingervaring vol stijl en voordeel. Van dames-, heren- en kindermode tot beauty, interieur en accessoires – onze leden genieten van exclusieve kortingen die je nergens anders vindt.

Naast onze online shop heeft BESTSECRET ook members-only winkels in München, Dornach en Wenen – samen vormen zij een besloten community waar stijl en exclusiviteit samenkomen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

592 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

184 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en mooie kwaliteit…

Goede service en mooie kwaliteit kleding.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze kleding. We blijven ons inzetten om u de beste ervaring te bieden.

Fijne site

Fijne site, bij probleem onmiddelijk geholpen, telefonisch.

22 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat we je probleem direct telefonisch konden oplossen. We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen!

Snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit producten.

21 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je hebt genoten van je winkelervaring en dat je onze prijzen aantrekkelijk vond.

My order has been delivered

My order has been delivered

13 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Thank you for your feedback! We’re glad to hear your order has been delivered successfully. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out to us.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee keer de verkeerde levering!!!

Bestel hele leuke gympen maat 39. Bestel komt en jullie leveren maat 36,5.

Paar dagen later zie ik dat 39 weer besteld kan worden. Ik blij. Worden ze geleverd....zit er maat 37,5 in!!!!!

Hoe kunnen jullie nou TWEE x de verkeerde maat leveren!!!!

Helaas is maat 39 nu uitverkocht.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is als u zich op een product verheugt en dan twee keer de verkeerde maat ontvangt. Het spijt ons echt.
Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. We kijken graag of we u een passend alternatief kunnen aanbieden of een terugbetaling kunnen regelen. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback!
We zijn erg blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We blijven ons inzetten om u een exclusieve en prettige winkelervaring te bieden.
We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen!

Zwracanie na stronie BESTSECRET

Zacznę od tego, że zamówiłem synowi kurtke i sobie crocsy tylko nie trafiłem z rozmiarem dla syna.
Wszystko wysłałem od razu w jednej paczce zgodnie z instrukcjami ze strony. Do dzisiaj nie otrzymałem pieniędzy za rzeczy, które wysłałem więc napisałem dwa razy na stronie best secret i po 9 dniach dostałem odpowiedź, żeby dać jakieś potwierdzenie. Teraz mija już 4 dzień od wysłania tego potwierdzenia a ja nadal nic nie wiem dlaczego nie otrzymałem pieniędzy. Na numerze śledzenia od przewoźnika widzę, że paczka dotarła ale strasznie ciężko o kontakt ze strony obsługi klienta.
Martwie się, że nie odzyskam już tych pieniędzy bo kontakt jest okropnie ograniczony. Dzwonienie na infolinie również nie przynosi skutku...
Naprawdę czuję się bezsilnny oraz olewany w tej sprawie.
Szczerze nie polecam zamawiania ze strony jeżeli macie zamiar coś zwracać.
Dodam tylko, że to moja pierwsza sytuacja kiedy coś zwracam internetowo i trafiłem na taką mine.

18 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się swoim doświadczeniem. Bardzo nam przykro słyszeć, że miałeś trudności z otrzymaniem zwrotu i kontaktem z naszym działem obsługi klienta.
Rozumiemy, jak frustrujące to może być, szczególnie gdy po raz pierwszy dokonujesz zwrotu.
Zapewniamy, że chcemy jak najszybciej przetworzyć Twój zwrot. Otrzymaliśmy potwierdzenie wysyłki i obecnie sprawdzamy proces.
Nasz zespół wkrótce skontaktuje się z Tobą, aby wyjaśnić status.
Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service, mooi ambiding.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de mooie omgeving. Uw waardering motiveert ons om ons werk elke dag met plezier te doen.
We kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen!

Zeer duidelijke website

Zeer duidelijke website, prachtige items met duidelijke omschrijving en foto’s.
Snelle gratis verzending, zorgvuldig ingepakt.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze website, de producten en de snelle levering. Uw waardering motiveert ons om deze kwaliteit te blijven bieden. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great choice of high quality things

Great choice of high quality things.
Great customer service and reasonable delivery times. Love it.

11 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

We're happy to hear that you enjoyed our high-quality selection and customer service! We appreciate your positive feedback regarding our delivery times.

Heel tevreden

Heel tevreden! heel mooie kortingen!

11 de noviembre de 2025

Amazing service

super easy to shop and return any item that dont fit your expectations.

Thank you so much!

9 de noviembre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

We're happy to hear that you find shopping with us easy, and our return process straightforward. Thank you so much for your positive feedback; we appreciate it!

Goede en fijne website

Goede en fijne website, waar ik heel regelmatig bestel. Als er iets is, dan wordt dit na tevredenheid opgelost.

1 de noviembre de 2025

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, uitstekend aanbod, en goede service. Ik koop hier zeer regelmatig. Aanrader.

Respuesta de BESTSECRET

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw winkelervaring en onze prijzen aantrekkelijk vond.

Beste kwaliteit kleding en schoenen

Beste kwaliteit kleding en schoenen

Mooi en snel .

Ruime collectie

Ruime collectie, eenvoudig te bestellen en relatief snelle levering.

26 de octubre de 2025

Fijne webshop!

Al meerdere bestellingen geplaatst. Hele fijne webshop! Zowel levering als retourneren nooit problemen mee gehad. Ga er nog vaker bestellen!

23 de octubre de 2025

Top top top !!!

18 de octubre de 2025

Respuesta de BESTSECRET

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed your shopping experience and found our prices appealing.

GOOOOOOOD!!!!!!!!

17 de octubre de 2025

Team BESTSECRET

8 consejos para escribir buenas reseñas.