Consulta las opiniones de los clientes
"Gyári hibás" terméket sikerült vásárolni. A számla és a hibát igazoló képek beküldése után cserélik a terméket- ami természetesen elvárható. Az ügyintéző hölgy segítőkész, minden kérdésemre kimerítő... Ver más
Mintaszerű Ügyfélszolgálat! Az új termék a vásárlást követő üzembe helyezés során sajnálatos módon több egységére kiterjedően hibásnak bizonyult. A Bestway ügyfélszolgálat szakszerű, készséges, seg... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 81% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Életképetelen szervíz
A szervíz 1,5 hónap elteltével, a beígért új csere robot porszívó helyett küldött egy szűrőkosarat! Most újra várjunk 1,5 hónapot? Az ügyfelem már most a Fogyasztóvédelmi Hatósággal fenyegetett, mert a Bestway szervíz nem képes elvégezni a feladatát! Szánalmas ahogyan ez az egész működik!
Nem ajánlom senkinek!!!
Többszöri kérésre sem kaptam meg az összes hiányzó alkatrészt. Ennek ellenére lezárták a panaszt. A LED szalag például használhatatlan a tápja nélkül, nem érdekelte az ügyfélszolgálatot. De ez csak egy példa. Azonnal eladom inkább a jakuzzit, mert ez a szolgáltatás kritikán aluli. Kerülje mindenki ezt a céget, a szervíz borzalmas. Ráadásul több, mint 1 hónap volt, amire megküldték a hiányzó alkatrészek töredékét. Az ügyfélszolgálatos dolgozók egyáltalán nem értenek semmihez. Csatoltam a képet, hogy mi volt a dobozban, utána napokra rá telefonon egy ügyintéző kérte, hogy egy linken keresztül én jelöljem meg, mik hiányoznak. Nekem ezt pontosan nem sikerült, hiszen nem tudom mihez milyen alkatrész kapcsolódik pontosan, nem ez a munkám. Miután kértem őket, hogy javítsák a hibát, nem tették meg. Vettem a fáradtságot, cikkszámon szerint leírásával csatoltam egy pontos listát. Figyelembe sem vették. Arra hivatkozva, hogy én már egyszer bejelöltem, nem változtathatok. Így viszont hiányos maradt és használhatatlan teljes egészében a jakuzzi… Remélem ezek az “ügyintézők” nem fognak a továbbiakban itt dolgozni, elképzelni sem tudom, mit csinálnak egy bonyolultabb reklamációnál, amivel nagy pénzügyi károkat okoznak a vásárlóknak ami egyáltalán nem korrekt! Kértem legalább 3x, hogy beszélhessek egy felettessel, teljesen figyelmen kívül hagyták a kérésem! Senkinek nem ajánlom, hogy bármiből is Bestway terméket vásároljon. Én sem fogok a jövőben még egy úszógumit sem venni tőlük!
Gyártási hiba
Tisztelettel, nem értem, hogy eleve egy lyukas fedő matracot küldenek, mi lehet ebben jó?! Ortutay Tamás
Fast,and helpful assistance
Meg vagyok elégedve az eredménnyel
Meg vagyok elégedve az eredménnyel. Kicserélték az elromlott keringető szivattyút. A kommunikáció is teljesen jó volt nem kellett várni a válaszra napokat
Nagyon készségesek voltak
Nagyon készségesek voltak. Az e-mailekere gyorsan, szakszerűen és kedves stílusban válaszoltak.
Fantasztikus
Szakszerű, korrekt hozzáállás az esetleges hibákért ( Kaptunk egy uj medencét ).
Minden várakozásunkat felül múlta.
A medence szivattyút kellet kicserélni
A medence szivattyút kellet kicserélni, ami 6 hét után elromlott, eleve egy kis teljesítményű és nem a medencéhez való! Több mint 3 hétbe tellett mire újat kaptunk, minősíthetetlen számomra az ügyintézés és borzalmas lassú. Nyár közepén újra kellett tölteni a medencét!
Gyors garanciális ügyintézés
Elérhető ügyfélszolgálat, segítőkész ügyintézők, hibátlan cseretermék.
Gyors, korrekt ügyintézés
Gyors korrekt ügyintézés egy hibás termék cseréje kapcsán. Az ügyfélszolgálat munkatársai maximálisan segítőkészek voltak, köszönet munkájukért.
It took almoat a whole month to replace…
It took almoat a whole month to replace a simple pump which can be bought in every store at every corner
In the heat no pool can keep water quality without pump
It is a shame for Bestway
Köszönöm a gyors intézkedést
Köszönöm a gyors intézkedést, a csere medencetestet!
Minden jót!
Lassú ügyintézés
Június végén vettem egy medencét ami lyukas volt. A feltöltés után (június 30.), vásárlás után másnap jeleztem. A hibát két hét elteltével elfogadták és mondták hogy küldenek csere terméket. Ez is megérkezett csak augusztus 18-án.
The water pump broke down in a week…
The water pump broke down a week after I bought it. Then came more than a month of back-and-forth emails. It was very difficult to get answers to my questions. Then they promised over the phone that they would ship the new one on Friday—it was in the end of July now on the 23rd of August, I still haven’t received the new pump. I expected a bit more professionalism from Bestway, especially since the product broke so quickly.
Poor customer service
Poor customer service. They completely ignored the details of my problem and just replied with automated template messages. When I complained about this and suggested the likely cause of the leak, they didn't even reply to my concern—they just immediately sent a replacement product. I hope the new one works, because my actual questions remain completely unanswered.
Gyors ügyintézés
Gyors ügyintézés, készséges ügyintéző. A sérült medencét 4 nap alatt megkaptam. Félreértés miatt a hiányzó szelep is egy hét alatt megjött.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.