We hebben een reis door Tanzania gemaakt met Better Places. Jullie doen je naam eer aan. We hebben echt fantastische plekken bezocht. Alles was super geregeld en ook echt op onze wensen afgestemd. We... Ver más
Alles was perfect verzorgd. Prachtige logeer adressen, alles klopte precies zoals in het reisplan aangegeven. We hebben nog nooit zo’n onbezorgde vakantie gehad. Verstand op nul en genieten maar... Ver más
Prachtige reis gehad naar Chili. Totaal maar kort; een week. De vertegenwoordiger van Better Places Marion in Chili, heeft alles perfect bij elkaar gezocht met een mooie mix van cultuur, milieu, berg... Ver más
La empresa ha respondido
Better Places is een uniek online reisbureau dat -in Costa Rica- met duurzame locaties werkt en al het regelwerk voor je uit handen neemt. Wij werden fantastisch geholpen door Miranda, een Nederlandse... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist die al jaren in Azië, Afrika of Latijns-Amerika woont. Samen ontwerp je je rondreis op maat. Onze lokale experts kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en laten je graag kennis maken met de lokale bevolking.
Pompoenweg 9, 2321 DK, Leiden, Holanda
- 071-5162025
- info@betterplaces.nl
- betterplaces.nl
No consta que solicite reseñas
Mind “blowing” Jamaica trip
26 jaar na onze huwelijksreis met de 3 kinderen terug naar Jamaica !!! De voorbereiding verliep vlot en je merkte snel dat Ellen, de lokale verantwoordelijke, Jamaica heel goed kende en zo ook vlot mee kon in het samenbrengen van onze wensen en ideeën. We wilde heel het eiland zien en zijn met een klein hartje zelf achter het stuur de road-trip aangevangen. Dat verliep vlot alleen de wegen zijn echt wel niet te vergelijken met Europese kwaliteit. Na er wat inkomen verliep dat echter vlot en de 1200 km aan de linkerzijde gaven buiten veel vrijheid ook en een echt zicht op de geweldige natuur, leefwijze en cultuurverschillen. We hebben op 6 geweldige plaatsen overnacht en ook daar kwamen natuur en cultuur echt boven met ook een ecologisch toets. We kunnen met zekerheid stellen dat de kinderen onze geweldige vibe van 26 jaar geleden met Jamaica ook nu zelf hebben kunnen ervaren. Met een goede organisatie door BP en een veilig gevoel doordat er steeds iemand kort bij is om extra vragen te beantwoorden!!

Topbestemming
Prachtig land, vriendelijke mensen, heerlijk eten, prachtige heel afwisselende landschappen. Manjola hielp waar nodig en steeds bereikbaar. Een aanrader…

Heerlijke rondreis door Costa Rica
We hebben in Juli en Augustus een heerlijke rondreis gemaakt door Costa Rica, helemaal top afgestemd met Better Places. In de aanloop naar de reis was het goed en snel schakelen met Miranda en Nadieh van Better Places. De 3 weken in Costa Rica waren goed in balans, met vele mooie plekjes en fijne locaties. Top gedaan, Better Places!

Perfect Sri Lanka tour
We have just come home from our third family trip with Better Places: Peru, Cambodia and now Sri Lanka have all been incredible experiences. We are a family of 5 and have been discovering Sri Lanka in the best possible way for 3 weeks. Lea, the Better Places Sri Lanka specialist came up with a perfect combination of the “must see” destinations and a unique direct experience with the locals in homestays and local hotels. The real differentiation that made the trip so special was our Driver and guide Chamila Martis who has treated us with the care and consideration of family and has won a great lace in our own family’s heart. We will never forget Sri Lanka or “uncle Martis” and will continue to trust in Better Places to introduce us to new destinations.

Respuesta de Better Places
Tevreden over een prachtige reis naar Rwanda en…
Een prachtige reis gemaakt naar Rwanda en Oeganda met Better places. De reis was op maat gemaakt en paste goed bij onze interesses en wensen. Goede communicatie.
Fantastische eco-friendly accomodaties. Goed dat er aandacht is voor mens en milieu

Respuesta de Better Places
Echt een maatwerk vakantie!
Echt een maatwerk vakantie!
Een aantal online gesprekken gehad en daarbij onze wensen aangegeven. De reisagente (Kroatië) heeft vervolgens daarop een super vakantie samengesteld voor het hele gezin!

Zeer harde aanrader!!
Zeer harde aanrader! We hebben 12 dagen rondgereisd met het programma van Better Places, nadien hebben we op onszelf nog 10 dagen rondgetrokken door Jordanië. Dankzij Better Places was dit een stuk handiger, we wisten welke plekken we nog konden doen en werden steeds zeer goed geholpen door Elena. Ook ter plaatse. We zouden het zo opnieuw doen!

Top reis
Snel. Vriendelijk. Duurzaam. Lokale reisagent was zeer goed bereikbaar, reageerde direct en dacht mee.

Volkomen ontzorgd
René van Better Places heeft onze wensen heel goed begrepen met als resultaat een prachtige reis waarin alles, inclusief transporten, gidsen en hotels tot in de puntjes geregeld was. Hield ook tijdens de reis vinger aan de pols

Respuesta de Better Places
Een reis om nooit meer te vergeten!
Half November besloten mijn vriend en ik dat we graag naar Schotland wilden gaan, we hadden een aardig idee van hoe en waar we naartoe wilden gaan maar de aangeboden reizen online sloten niet helemaal aan op onze wensen, toen ik verder ging zoeken kwam ik Better Places tegen. Zij maakten onze reis op maat, boekten de overnachtingen en regelden de ontbijten en de route. We hebben nog even getwijfeld om zelf alles uit te pluizen maar we wilden graag dit jaar gaan dus hebben we in januari de reis geboekt om in Juli op reis te gaan.
Onze reis door Schotland gaat ons nog heel lang bijblijven, net als de bijzondere accommodaties die onze reisplanner Henk voor ons heeft uitgezocht.
Ja je bent meer kwijt als je niet alles zelf boekt maar dat weegt wat ons betrof niet op tegen de ontzorging van alles plannen en boeken.
Wij zijn 18 dagen op reis geweest en voor de boot, logies + ontbijten waren we +/- € 6.000 euro kwijt. Hierbij zat ook een tour inbegrepen naar Staffa die wij graag wilden doen.
Ons advies is dan ook: Boek via BetterPlaces!

Onvergetelijke reis in Argentinië, Bolivia en Chili
Het was voor ons de eerste keer dat we met Better Places hebben gereisd en het was voor ons ook de eerste keer naar Zuid-Amerika. Wij organiseren meestal zelf al onze (verre) reizen. Er was een mooie reis samengesteld naar Peru, Bolivia en Chili. Door de ongeregeldheden in Peru hebben wij onze reis helaas moeten omzetten. Daarin heeft Marion van Better Places ons heel goed geadviseerd en Better Places heeft ook een deel van de kosten voor het omzetten op zich genomen. In plaats van Peru, Chili en Bolivia met openbaar vervoer, werd het een autoreis in Argentinië, Bolivia en Chili.
De hele reis was prachtig, elke dag was bijzonder. Vooral Argentinië heeft ons verrast.
Wij zijn de hele reis ontzorgd door Marion. Werkelijk alles klopte, de chauffeurs waren op tijd, de hotels waren prima, het waren vaak bijzondere onderkomens op mooie locaties, de route en de bezienswaardigheden waren goed beschreven en Marion stond altijd de hele reis via WhatsApp voor ons klaar. Het is ons heel goed bevallen dat de hele reis voor ons is georganiseerd. Het smaakt zeker naar meer en we zullen Better Places dan ook van harte aanbevelen aan anderen.

Fantastische reis gehad
Goede communicatie en heel fijn geregeld. Weten ontzettend leuke en interessante dingen om te bezoeken en passen zich aan op wat jij uit je reis wilt halen. Daarbij zijn ze ook nog eens bewust bezig met milieu en hoe je je uitstoot kan verminderen en weten ze veel uitstapjes met locals die je alles kunnen vertellen en leren tijdens je reis wat je anders misschien had misgelopen.

Respuesta de Better Places
Een geslaagde vakantie met een goed geweten
Het contact met Elsbeth was erg prettig. In het gesprek over mijn wensen heeft zij er duidelijk uitgehaald, wat ik nodig heb voor een geslaagde vakantie.
Comfortabele hotels, goede informatie om het openbaar vervoer in Zweden snel te begrijpen en prachtige wandelingen in de app.
Een geslaagde vakantie samenstellen voor een liefst alleen reizende vrouw (op leeftijd), vegetarisch en alleen van openbaar vervoer gebruik willen maken, is niet makkelijk. Maar perfect gedaan.

Volgende reis zeker weer via Better Places
Ik vind het top dat er voor elke bestemming een team is dat zich alleen op dat land focust en er dus ook alles vanaf weten. Voor een volgende reis zou ik zeker via better places boeken.

Geweldige reis naar Bali, Lombok en Gili Air
Na goed overleg via de mail werd het reisprogramma samengesteld. Alle afspraken over de hotels, vervoer en excursies werden uitstekend nagekomen.

Respuesta de Better Places
Geweldige en goed verzorgde reis
We hebben een prachtige reis oo sardinie gehad. Vanaf het boeken tot de reis toe was er goede communicatie en weed goed naar onze wensen geluisterd waardoor de reis helemaal op ons was afgestemd. We hebben in mooie b&b s en hotels gezeten. Sardinie is prachtig en we hebben veel gezien. Al met al een geslaagde en goed verzorgde reis

Respuesta de Better Places
Goed op onze wensen ingespeeld
Beter Places heeft goed naar ons geluisterd en ons een reisvoorstel naar onze wensen gemaakt

Respuesta de Better Places
Er was heel goed geluisterd naar onze wensen. Fijn persoonlijk contact.
Er was heel goed geluisterd naar onze wensen en waar we nog iets wilden aanpassen in het eerste voorstel was er veel geduld en werd er goed meegedacht. Hele snelle respons op vragen vooraf en ook tijdens de reis contact mogelijkheden. Leuk om ook persoonlijk kennis te maken met Astrid toen we in het eerste hotel waren aangekomen om de reis nog een keer door te nemen.
Al met al gaf dat een heel vertrouwd gevoel dat alle mogelijke obstakels opgelost zouden worden. Gelukkig waren die er helemaal niet ;-)

Persoonlijk en gedegen
Tijdens het proces waarin je de reis samenstelt is er al 1 medewerker waar je contact mee hebt. Zo wordt het echt een individuele reis. Laagdrempelig en korte lijntjes.
Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en voor 99% perfect geregeld.

Respuesta de Better Places
Más información sobre otros tipos de reseñas.