We hebben een reis door Tanzania gemaakt met Better Places. Jullie doen je naam eer aan. We hebben echt fantastische plekken bezocht. Alles was super geregeld en ook echt op onze wensen afgestemd. We... Ver más
Alles was perfect verzorgd. Prachtige logeer adressen, alles klopte precies zoals in het reisplan aangegeven. We hebben nog nooit zo’n onbezorgde vakantie gehad. Verstand op nul en genieten maar... Ver más
Prachtige reis gehad naar Chili. Totaal maar kort; een week. De vertegenwoordiger van Better Places Marion in Chili, heeft alles perfect bij elkaar gezocht met een mooie mix van cultuur, milieu, berg... Ver más
La empresa ha respondido
Better Places is een uniek online reisbureau dat -in Costa Rica- met duurzame locaties werkt en al het regelwerk voor je uit handen neemt. Wij werden fantastisch geholpen door Miranda, een Nederlandse... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist die al jaren in Azië, Afrika of Latijns-Amerika woont. Samen ontwerp je je rondreis op maat. Onze lokale experts kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en laten je graag kennis maken met de lokale bevolking.
Pompoenweg 9, 2321 DK, Leiden, Holanda
- 071-5162025
- info@betterplaces.nl
- betterplaces.nl
No consta que solicite reseñas
Een droomreis, volledig op maat
Al de derde keer dat we een reis boeken via Better Places en opnieuw alles wat we ervan verwacht hadden. Een droomreis, volledig op maat, zonder dat je er eigenlijk zelf moeite voor moet doen. Alles tot in de puntjes geregeld door de plaatselijke reisexpert, die rekening houdt met al je wensen. Op naar een vierde keer...

Goede snelle persoonlijke organisatie
Maaike heeft onze reis naar wens heel goed samengesteld. Zowel Maaike als Chuda reageerde snel en adequaat.

Goede behulpzame reisorganisatie
Aangename ontvangst bij aankomst in Bangkok. Vlot bereikbaar tijdens onze reis bij vragen en behulpzaam!

Top ervaring met Better Places in Costa Rica
Op maat geadviseerd, perfect georganiseerd, zeer betrokken en door kundige lokale reisadviseurs.
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Miranda & Nadieh van Better Places Costa Rica ons hebben geholpen bij het organiseren van onze rondreis. Alles was tot in de puntjes verzorgd en alles klopte tot in de details. Better Places is van meerwaarde door hun je reis door Costa Rica te laten organiseren.

Respuesta de Better Places
Tweede reis met Better Places : perfecte organisatie !
Zoals de vorige reis met Better Places konden we nu terug de meeste wensen inwilligen. De organisatie was voortreffelijk : alles zoals afgesproken en ook steeds op tijd.

Respuesta de Better Places
Fantastische reis naar Jordanië!
Onze reis naar Jordanië met Better Places was fantastisch! We hadden gekozen voor de self drive en konden ook ter plaatse steeds beroep doen op Elena.

Het was voor ons de derde keer met Better Places
Het was voor ons de derde keer met Better Places.
Het fijne is dat je zelf kunt aangeven wat je wilt bezoeken, hoe lang en met of zonder chauffeur.
Overnachtingen zijn goed geregeld.

Respuesta de Better Places
Better places heeft de reis op hun…
Better places heeft de reis op hun voorstel en onze wensen uitstekend georganiseerd. Het contact, advies, kennis was top en stonden altijd snel voor vragen klaar. De lokale organisatie ( Daniël in Habana en Yunior in Trinidad ) waren altijd snel te bereiken. Problemen werden snel opgelost zodat wij onze reis konden voortzetten.

Respuesta de Better Places
Prima tour uitstekend gepland geen…
Prima tour uitstekend gepland geen verloren tijd.

Mooi afwisselend programma
Mooi afwisselend programma, persoonlijke benadering door de reisagent en heel goed bereikbaar

Fantastische organisatie!
Fantastische organisatie!
Wij hebben een hele mooie reis mogen maken door Cuba met Better Places. Een reis met z'n tweeën, van 19 dagen met privé chauffeur door west/midden Cuba. Vanaf moment 1 al een zeer goed gevoel bij deze organisatie en dat is ook gebleven. In de voorbereidingen staan ze op ieder moment van de dag voor je klaar, er wordt super snel gereageerd op opmerkingen en vragen en je kan zoveel aanpassen in het plan als je wilt.
Tijdens de reis hebben we ook heel fijn, en goed contact gehad waardoor ik me geen seconde zorgen heb gemaakt over de planning of of iets wel geregeld was. Tot in de puntjes verzorgd!
Ik ga absoluut nog een keer met Better Places op reis, en ik zou het iedereen aanraden!

Mooie reis naar Guatamala
Goede organisatie van de reis zelf. Goede tips vooraf over de reisroute. Goede locaties.

Fantastische reis door betterplaces.nl
Super goed geholpen. Ze luisteren heel fijn naar je wensen en verwerken dat vervolgens in een fantastische reis! Communicatie is goed en alles was heel goed geregeld. We zullen zeker nog een keer gebruik maken van betterplaces.nl

Respuesta de Better Places
Prachtige reis in Zuid Afrika…
Prachtige reis in Zuid Afrika samengesteld door Judith. Mooie sfeervolle accommodaties, leuke activiteiten.
Goede huurauto en door middel van de app, makkelijk zelf te reizen. Alles top geregeld en snelle reactie.

Respuesta de Better Places
Onze reis naar Cuba was voortreffelijk…
Onze reis naar Cuba was voortreffelijk samengesteld. Alle wensen zijn meegenomen waardoor het een onvergetelijke ervaring is geweest.

Chili, Bolivia, Peru fantastisch geregeld
We hebben Better-places pas vrij laat ingeschakeld (we waren toen al in Zuid Amerika), toch hebben zij een programma kunnen samenstellen geheel naar onze wensen en supergoed geregeld. Van vliegreis, busreizen, dagtrips, hotels, taxi's, meerdaagse trips alles was supergoed geregeld. Zelfs toen we door hoogteziekte arts nodig hadden en eerder naar huis gingen, hebben ze geregeld dat dat allemaal kon. Telkens zeer gedetailleerde informatie bv wat je moet regelen bij bepaalde grensovergangen en wat is inbegrepen en wat niet. Marion (Chili en Bolivia) was helemaal super. Ook team van Agnes (Peru) heeft last minute veel voor ons geregeld. Volgende keer zeker weer via better-places op reis.

Respuesta de Better Places
Bergen, gletsjers, meren, quebrada's, muziek, Piazzolla, tango, Incas en wijnen.
Argentinie is een fantastische bestemming met veel natuurjuweetjes, indruwekkende bergtoppen, Incas cultuur, heerlijke wijnen, tango en muziek. Om al deze facetten optimaal te beleven hebben Gwendeline en Iris een reisvoorstel op maat gemaakt. De dames hebben uitstekend naar onze wensen geluisterd en vertaald in acties door duidelijk te communiceren op de mail. Zij hebben allebei passie en veel expertise op hun vakgebied en zijn altijd bereid om de reizigers te helpen ook gedurende hun reis. Het is een onvergetelijke ervaring geworden die wij in ons hele leven overal mee zullen nemen!

Respuesta de Better Places
Op maat gesneden, geweldige ervaring
Better Places heeft een mooi gevarieerd aanbod van reizen en met name de mogelijkheid om het helemaal op maat te snijden naar eigen wens en in overleg met een lokale specialist is een geweldige toevoeging. Bovendien was het proces van bespreken van de inhoud van de reis en de afwikkeling heel makkelijk. We werden steeds goed op de hoogte gehouden en vragen werden altijd snel beantwoord. Het resultaat was een prachtige reis door Jordanië, waarbij we gedurende de reis nog geweldige en zeer persoonlijke begeleiding van Elena kregen. Alles bij elkaar heel positief!

Respuesta de Better Places
Het was een goede ervaring omdat de…
Het was een goede ervaring omdat de begeleiding voor, tijdens en na de reis heel persoonlijk was en ook heel efficient.

Fantastische reis
Fantastische reis, volgens eigen wensen en piekfijn georganiseerd. Mix van cultuur en natuur. Diversiteit in logement, persoonlijke benadering van de reisorganisator.

Respuesta de Better Places
Más información sobre otros tipos de reseñas.