We hebben een reis door Tanzania gemaakt met Better Places. Jullie doen je naam eer aan. We hebben echt fantastische plekken bezocht. Alles was super geregeld en ook echt op onze wensen afgestemd. We... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alles was perfect verzorgd. Prachtige logeer adressen, alles klopte precies zoals in het reisplan aangegeven. We hebben nog nooit zo’n onbezorgde vakantie gehad. Verstand op nul en genieten maar... Ver más
Prachtige reis gehad naar Chili. Totaal maar kort; een week. De vertegenwoordiger van Better Places Marion in Chili, heeft alles perfect bij elkaar gezocht met een mooie mix van cultuur, milieu, berg... Ver más
La empresa ha respondido
Better Places is een uniek online reisbureau dat -in Costa Rica- met duurzame locaties werkt en al het regelwerk voor je uit handen neemt. Wij werden fantastisch geholpen door Miranda, een Nederlandse... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist die al jaren in Azië, Afrika of Latijns-Amerika woont. Samen ontwerp je je rondreis op maat. Onze lokale experts kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en laten je graag kennis maken met de lokale bevolking.
Información de contacto
Pompoenweg 9, 2321 DK, Leiden, Holanda
- 071-5162025
- info@betterplaces.nl
- betterplaces.nl
No consta que solicite reseñas
Een klassieke rondreis door Jordanië, dankzij Better Places een voltreffer
Voor de derde keer deden we een beroep op Better Places voor een reis op maat, deze keer een 13-daagde klassieke rondreis door Jordanië tijdens de eerste helft van november. En opnieuw waren we in de wolken : het programma werd aangepast aan onze persoonlijke wensen, we konden steeds terugvallen op Elena , ook ter plaatse via Whatsapp. Een heerlijke mix van logementen , van slapen bij de bedoeïen over een ecolodge tot een luxe hotel. Alles passeerde de revue. De bezienswaardigheden listen alle verwachtingen in , de lokale bevolking is enorm vriendelijk en gastvrij . Kortom een echte aanrader !

Cuba
Wij hebben wederom een perfect georganiseerde reis nu naar Cuba gehad.
Ook de informatie vooraf was uitstekend waarvoor onze hartelijke dank!

Mooie Schotse Hooglanden voor een hoge prijs
In september hebben we als echtpaar met eigen auto een mooie reis gemaakt door de Schotlandse Hooglanden. BetterPlaces gaf ons duidelijke routebeschrijvingen mee met goede hints voor onderweg en bezorgde ons prima kleinschalige accommodaties. Onze relatief lage beoordeling is een gevolg van de erg hoge prijs die we voor de 11 dagen durende reis in ons overenthousiasme hebben geaccepteerd: De factuur van BetterPlaces bedroeg 3950 euro, terwijl we na terugkomst op basis van ingewonnen informatie bij DFDS en de B&B accommodaties een schatting maakten dat de kostprijs ca. 2250 euro moet zijn geweest. BetterPlaces heeft ons dus een toeslag voor hun dienstverlening en bemiddeling in rekening gebracht van ca. 75% van de werkelijke kostprijs. Hun service had een wel erg hoge prijs.

Rondreis Zuid-Afrika
Het was een super georganiseerde rondreis en afgestemd op de wensen van ons gezin van 8 volwassenen. We hebben een onvergetelijke ervaring gehad en het directe contact met Judith van Better Places die ook in Zuid-Afrika woont was ideaal. Alle vragen werden direct beantwoord en zo nodig geregeld. Kortom top!

Klantgericht en creatief
Denken creatief mee, leveren goed maatwerk en regelen het. Betrouwbaar en benaderbaar. Super!

Respuesta de Better Places
Better Places doet wat het belooft
Better Places doet wat het belooft: 100 % maatwerk met behulp van een lokale reisexpert. Samen met Lizette hebben we een paar maanden vooraf een ideaal reisschema samengesteld met volledige vrijheid voor activiteiten, tempo en locaties. We hebben zonder zorgen genoten van het gastvrije Suriname ! Warme aanbeveling !

Fantastische service en contact
Fantastische service en contact
Aangepaste route
Echt bezig met duurzaamheid

Prima reis met leuke B en B’s
Prima reis met leuke B en B’s. Goed gecommuniceerd allemaal. Hele maal blij.

Respuesta de Better Places
Albanië (3 weken avontuurlijke rondreis met de auto)
In oktober zijn mijn vriendin en ik 3 weken naar Albanië gegaan voor een rondreis door het land. Het werd onze mooiste vakantie ooit, het land is werkelijk geweldig mooi en echt een aanrader voor iedereen die binnen Europa op zoek is naar een originele vakantiebestemming.
In samenspraak met Armela van Betterplaces hebben wij onze reis samengesteld en besloten dat een mix van actief, avontuur, cultuur en relaxen het best bij ons past. Het contact was erg goed en duidelijk. Het contact met het autoverhuurbedrijf was ook zeer goed, het parkeren in centrum Tirana is een drama, maar dankzij hun hulp goedgekomen.
De eerste week gehiked in Noord-Albanië waarbij de reisorganisatie onze zware koffers alvast mee nam naar de accomodatie na de hikes zodat we alleen een rugzak mee hoefden te nemen voor de bergwandelingen. Genoten van prachtige wandelingen in Theth en Valbona (geweldig dankzij de tijd van het jaar; herfstkleuren overal).
De twee weken hierna genoten van stranddagen in Himare, wandelingen in Llogara en de meer toeristische plaatsen zoals Skhoder, Berat, Butrint en Gjirokaster met als afsluiting raften in Permet.
De gastvrijheid van de lokale bevolking viel ons op, de mooie wegen langs de kust, goede kamers (hotel Tradita in Skhoder), de prijzen van restaurants en cafe's en de veelzijdigheid van het land (binnenland, kust, Noord-Albanië).
Wij gaan onze volgende reis nogmaals boeken met Betterplaces!

Respuesta de Better Places
Persoonlijk reisvoorstel en goed contact
De reis was voor ons op maat gemaakt en voldeed aan al onze wensen.
Eenmaal op de vakantieplek (een rondreis met auto) voldeden alle hotels en locaties aan onze verwachtingen, het was zelfs boven verwachting!
Op de laatste dag wilden we eerder naar het vliegveld. Via whatsapp even contact gehad met de lokale reisleider en dit werd gelijk geregeld. Binnen een uurtje werden we al opgehaald bij het hotel. Erg goed geregeld allemaal!

Perfect geregelde Tanzania reis Better Places
Better Places (Karin en Astrid) Tanzania hebben onze reis wensen perfect vertaald naar een prachtige reis. We wilden niet alleen naar de parken in het noorden, maar graag meer zien van het land. Op basis daarvan een mooie combinatie geweest van het noorden, Selous in het zuiden en relaxen op Zanzibar.
Alles was zeer goed geregeld, alles klopte. Hierdoor een onvergetelijke ervaring geworden

Heel behulpzaam en betrouwbaar
Heel behulpzaam, direct een antwoord als je een vraag stelt.
Ze zijn bezig met duurzaamheid en proberen lokale mensen te ondersteunen.

Noord Argentinië
Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden en aan de hand van onze reisroute, werd de reis perfect ingevuld. Met twee gesprekken waren we rond en moesten we 8 maanden wachten voordat we konden vertrekken :).
De vakantie verliep zoals gepland. Er gebeurd altijd wel iets onverwacht, maar we werden waar dat nodig was, goed geholpen.

Respuesta de Better Places
Geweldige reis naar en door Argentinië
Geweldige reis naar en door Argentinië waarin alles geregeld was en wij volop konden genieten. Vluchten, verblijfplaats en auto. Alles klopte. Bij vragen konden we deze aan ons contactpersoon stellen via WhatsApp en kregen bijna altijd meteen antwoord.
Een onvergetelijke reis van bijna 4 weken maar eigenlijk wassie te kort ;o)

Mooie reis naar Peru
Zeer goede service, de reis werd volledig met ons doorgenomen en helemaal aan ons wensen aangepast. Het waren steeds leuke contacten. Op alle vragen werd steeds heel vlug geantwoord. We kregen tal van interessante tips. Het resultaat was een perfecte reis waar alles precies in elkaar paste.

Suriname
We hebben een geweldige reis gemaakt door Suriname.
Mede door Lizet was dit onvergetelijk, ze was bij vragen altijd bereikbaar en stond gelijk voor ons klaar .
Bedankt Lizet.

het andere Peru
Voor ons was het het tweede bezoek aan Peru. Nu niet de drukte van het zuiden, maar de rust van het noorden.
Eerst een dagje Lima om te acclimatiseren en de vliegreis "te verwerken". De excursie naar de vissers(wijk) was leuk. Heerlijk gegeten zowel in de haven als bij het ceviche restaurant.
Dag erna door naar Iquitos en van daaruit naar de Muyuna lodge aan een zijrivier van de amazone.
Een goede gids en heel erg aardig personeel. Mooi onderkomen! Veel dieren gespot en heerlijk relaxed.
Daarna 2 nachten in de prachtige omgeving van Tarapoto.
De reisdag naar Chachapoyas was onze enige dag regen, niet erg dus.
Chachapoyas is een leuk stadje. De excursies naar o.a. Revash, Karajia, de Gocta watervallen en Leymebamba waren stuk voor stuk de moeite waard. Het museum in de laatst genoemde plaats is zeer de moeite waard.
Milpuj (bij Perico) is een aanrader: wat een bevlogenheid om vervuiling tegen te gaan en de schoonheid van het land te etaleren. Mooi gebaar om een boom te planten uit jouw eigen naam.
De wandeling naar de waterval vanuit San Pablo is pittig maar een goede training voor wie nog een trekking gaat maken.
Wij gingen na al deze cultuur terug naar Lima voor de bus naar Huaraz.
De stad is niet echt mooi, maar de natuur eromheen des te meer.
De Huayhuash trekking is een aanrader voor wie genoeg tijd heeft. Wij liepen hem in 12 dagen.
Elke dag over een pas en dan weer naar beneden (dat was allemaal tussen de 4000 en 5000 meter).
Schitterend mooi. Nu in het begin van de regentijd wel zaak om op tijd te beginnen met lopen, want bijna elke middag viel er wel een buitje, en dan is het fijn als je je tent in kunt gaan.
Op maar enkele kampsites waren we niet alleen: wij vonden de rust in zo'n schitterende omgeving fijn.
2 dagen hebben we nadien genoten in de Lazy dog inn, net buiten Huaraz.
Een mooi onderkomen met een aardige behulpzame gastheer (zijn echtgenote was op familiebezoek in Canada).
Prima om de trekking te verwerken en even rustig te wennen aan het idee dat de hectiek van alledag weer aanstaande is.....
alles was tot in de puntjes verzorgd. Transfers, gidsen, onderkomens prima. De opbouw van de reis was ook erg goed: we konden wennen aan de hoogte voordat de trekking begon.

Tanzania, beklimming Kilimanjaro
Samen met een vriend naar Tanzania geweest om de Kilimanjaro te beklimmen. We hebben al eerder via Better Places een reis naar Peru geboekt, om de Inca Trail te lopen, dit was zo goed bevallen dat we besloten nog eens hier te boeken.
Er werd ons aangeraden om the Northern Circuit route te lopen, hier hebben we zeker geen spijt van. Wat een geweldige ervaring was dit. Ook was alles weer super netjes geregeld, ook buiten de beklimming om.
Volgend jaar weer een reis geboekt via Better Places, dan gaan we naar Mexico. Ik heb er 100% vertrouwen in dat dit ook een geweldige reis gaat worden.

Goed bedrijf, fijne medewerkers
Heldere en snelle communicatie. Mooie lokale accommodaties.

Respuesta de Better Places
Onze rondreis in Roemenie voortreffelijk geregeld
Onze reis is voortreffelijk geregeld met hulp van de locale reisagent van Better Places: prettige communicatie, veel goede voorstellen die geheel aansloten bij onze wensen. En de financiële kant correct en goed afgewikkeld met de Nederlandse organisatie. Duurzaamheid met aandacht voor locale belangen gaan goed samen bij Better Places.Aan te bevelen voor reizen naar landen die nog niet bezocht worden door massatoerisme!

Respuesta de Better Places
Más información sobre otros tipos de reseñas.