We hebben een reis door Tanzania gemaakt met Better Places. Jullie doen je naam eer aan. We hebben echt fantastische plekken bezocht. Alles was super geregeld en ook echt op onze wensen afgestemd. We... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alles was perfect verzorgd. Prachtige logeer adressen, alles klopte precies zoals in het reisplan aangegeven. We hebben nog nooit zo’n onbezorgde vakantie gehad. Verstand op nul en genieten maar... Ver más
Prachtige reis gehad naar Chili. Totaal maar kort; een week. De vertegenwoordiger van Better Places Marion in Chili, heeft alles perfect bij elkaar gezocht met een mooie mix van cultuur, milieu, berg... Ver más
La empresa ha respondido
Better Places is een uniek online reisbureau dat -in Costa Rica- met duurzame locaties werkt en al het regelwerk voor je uit handen neemt. Wij werden fantastisch geholpen door Miranda, een Nederlandse... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist die al jaren in Azië, Afrika of Latijns-Amerika woont. Samen ontwerp je je rondreis op maat. Onze lokale experts kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en laten je graag kennis maken met de lokale bevolking.
Información de contacto
Pompoenweg 9, 2321 DK, Leiden, Holanda
- 071-5162025
- info@betterplaces.nl
- betterplaces.nl
No consta que solicite reseñas
Afwisselende reis van cultuur en…
Afwisselende reis van cultuur en natuur. Mooie trekking in afgelegen gebied. Vaak logeerden we in guesthouses, wat eigenlijk bij de mensen thuis was. Heel lekker eten en overal overvloedig en lekkere wijn…

Fantastische vakantie
Alles was hartstikke goed geregeld. We hebben een fantastische vakantie gehad!

Rondreis Tanzania/Karin en Astrid
Wij hadden een zeer goede ervaring met Karin en Astrid tijdens de organisatie van onze reis naar Tanzania. Nadat wij onze wensen hadden doorgegeven ontvingen wij een voorstel van een prachtige reis. Vragen hierover werden snel en correct behandeld en een extra optie goed geregeld. Een dag na aankomst was Karin op het afsproken tijdstip aanwezig om extra uitleg te geven en om onze laatste vragen mondeling te beantwoorden. Tijdens onze reis hadden we enig persoonlijk tegenslag maar ook toen waren beide dames telefonisch aanwezig om ons bij te staan. Zelfs toen het al opgelost was namen zij de moeite om alsnog naar de situatie te informeren. Bij Karin en Astrid stopt het niet bij het perfect organiseren van een reis maar blijf je gedurende het verblijf ook onder hun aandacht. Iets wat wij als heel waardevol hebben ervaren

Bali en Lombok rondreis
Gebaseerd op onze input is er een geweldige reis georganiseerd, volgens onze wensen en budget. Met een paar keer heen en weer mailen werd de reis steeds meer “onze” reis.

Respuesta de Better Places
Super gave foto safari in Tanzania
Better Places heeft samen met ons (2 personen) een hele mooie trip door Tanzania geregeld. Het was ook in Tanzania super goed georganiseerd door Karin en Astrid van Better Places . Duidelijke afspraken die ook nagekomen werden, en op vragen krijg je ook snel en duidelijk antwoord. Prima geregeld!

Respuesta de Better Places
Geweldige reis en super goed samengesteld
Geweldige reis en super goed samengesteld door Karin en Astrid. Zelfs tijdens de reis (voor en na het beklimmen van de Kilimanjaro) is Astrid bij ons langs geweest. Dit was super waardevol!

Colombia
Beter Places heeft voor ons een perfecte privé rondreis van 28 door Colombia georganiseerd: niet de standaard bezienswaardigheden en dus super relaxt zonder veel andere toeristen. De accomodaties waren allemaal even goed en centraal gelegen. De lokale chauffeurs waren allen zeer aardig en goede chauffeurs

Respuesta de Better Places
Het contact met Guido en Agnes van…
Het contact met Guido en Agnes van "Better places" is altijd zeer goed verlopen, met als resultaat, een heel goed uitgestippelde reis en goede ondersteuning ter plaatse.

Schitterende reis in Costa Rica
Goed dat Better Places zich bezighoudt met duurzaam toerisme.

Fijne ervaring
Better Places is een hele fijne idealistische organisatie met in Jordanië Elena, die goed op de hoogte is van de gebruiken en gewoontes van het land en je persoonlijke aandacht en tips geeft. Een aanrader!

Maand Peru
Dit was mijn eerste keer reizen met Better Places. Het was ook meteen een uitdaging, want mijn reis van een maand naar Peru moest in een paar dagen geregeld worden. Dit is ontzettend snel geregeld. Ook tijdens de reis ben ik goed begeleid. Ik wist van tevoren wat te verwachten en had er geen omkijken naar. Tijdens de reis makkelijk contact via Whatsapp. Voor herhaling vatbaar.

geweldige vakantie op maat
Wij hebben heel ons gezin (6 volwassenen) een heerlijke vakantie in India gehad. We waren al in India voor een bruiloft en zijn van daaruit onze reis begonnen.
We werden netjes opgehaald op de trouwlocatie en alles werd heel duidelijk gecommuniceerd. De reis was helemaal op onze wensen aangepast en daar hebben we heerlijk van genoten. Mooie locaties en excursies uitgekozen door Shalome (de reisexpert van India) en ook onze chauffeur (Bibin) was helemaal geweldig. Hij wist precies wat wij fijn vonden en heeft ons veel mooie dingen laten zien en ervaren.
Al met al een onvergetelijke vakantie

Very well organized
We had a great trip, fantastic places and very well organized!

Respuesta de Better Places
De lokale reisagent maakt je reis
Reizen naar Ladakh zijn er dertien in een dozijn. Wil je een bijzondere reis, laat je dan inspireren door een lokale reisagent. Die luistert en weet de plekjes te vinden die niet op the beaten track zitten.
Wil je rust, wil je eco, wil je local community, wil je iets speciaals.
Wij hebben onze wensen op tafel gelegd. Niet alles is mogelijk, maar meer dan je denkt.
Maak er, net als ons, een mooie reis van.

Tanzania safari
We hadden ons met Karin en Astrid geen betere lokale reisagenten kunnen wensen. Ze begrepen precies wat we wilden en de reis is dan ook helemaal op maat gemaakt.
Ze reageren altijd erg snel op vragen en denken goed mee. We kunnen ze dan ook van harte aanbevelen voor een reis in dit mooie land

Onbezorgd op reis
Heel fijne samenwerking bij de voorbereiding en planning van de reis en ook tijdens de reis prima hulp waar nodig en goede suggesties voor activiteiten en bezienswaardigheden. De accomodaties waren allemaal prima.
We hebben onbezorgd genoten van de reis en boeken zeker nog eens bij Better Places.

Respuesta de Better Places
Een goed georganiseerde reis met een…
Een goed georganiseerde reis met een direct aanspreekpunt. Uitgebalanceerd programma en veel leuke en verrassende ervaringen.

Rondreis Costa Rica
We hebben een hele fijne reis gehad, mede door de goede begeleiding van Miranda wanneer er iets was. Ook voorafgaand aan de reis was er vlot contact en konden we onze wensen doorgeven.

Bulagrije gastvrij en betoverend
Reisplanner Sirma was kundig en wist een reisplan samen te stellen wat precies aansloot bij mijn wensen. Bulagrije is heel gastvrij en het Rila gebergte betoverend mooi. Ook tijdens de reis was Sirma behulpzaam en goed bereikbaar. Een mega ontspannen manierom op deze manier op vakantie te gaan.

Respuesta de Better Places
Más información sobre otros tipos de reseñas.