Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgez... Ver más
Top bedrijf, helpt je jaren na aanschaf camera’s nog om de problemen van je camera te helpen oplossen. Komen afspraken na. Personeel is zeer correct en vriendelijk, hèt zijn toppers!
Voor 2e keer sinds aanschaf een issue prima opgelost. Netjes teruggebeld bij drukte, dus geen lange wachttijden aan telefoon. Vriendelijk en adequaat geholpen.
Ik heb al jaren de beveiligingscamera's van Bascom in gebruik in onze eigen woning, maar ook in onze vakantiewoning in Portugal. De apparatuur is erg betrouwbaar, maar desondanks kan er een storing op... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor mkb-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Holanda
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Prima en duidelijk hulp en uitleg.
Prima en duidelijk hulp en uitleg.
Hierna mail met stappenplan ontvangen, deze is ook erg duidelijk.
Slim om naam van de hulpverlener te melden, weet ik een volgende keer naar wie ik moet vragen.
Word altijd goed te woord gestaan tel
Word altijd goed te woord gestaan tel
plus altijd opgelost
Je wordt snel en goed geholpen, heel erg fijn!
Je wordt snel en goed geholpen. Waardoor het systeem weer optimaal werkt!
In 2020 een 2 camera’s systeem gekocht…
In 2020 een 2 camera’s systeem gekocht voor livestream in een kerk. Dit jaar gedwongen op gehangen aan buitenzijde van kerkgebouw omdat er veel onrust om het gebouw was. Er moest ook een tweede man ingelogd worden, hier kwam de service naar voren. We hadden een paar vragen over het terug kijken op langere termijn waar we zeer goed mee geholpen zijn, ook kregen we nog goede advies over het afstellen van de camera. Kort gezegd, bij een nieuwe installatie is er voor ons maar een bedrijf, Bascom.
Snelle en nette service
Snelle en nette service en blij dat ze op afstand kunnen meekijken naar problemen om het helpen een oplossing te zoeken
Meteen hulp gekregen en samen het…
Meteen hulp gekregen en samen het probleem kunnen oplossen.
Altijd word je snel en correct geholpen…Heel snel en correct
Altijd word je snel en correct geholpen en keurig geholpen
Mijn probleem met op afstand bekijken…
Mijn probleem met op afstand bekijken was echt binnen de kortste keer opgelost.
Dit was de 2e keer in 6 jaar dat ik gebruik maakte van de helpdesk en ik kan alleen maar zeggen top.
Ik heb geen advies punten want het is gewoon goed.
Betrouwbaar.
Mensen die de tijd voor je nemen en zeker ook het nakomen van afspraken en leveringen, is goed geregeld !!
Is er eens een probleempje en dat is snel opgelost !!
Voor mij is Bascom TOP !!!
Erik van Zandwijk
Zeer goed geholpen.
Zeer goed geholpen.
Probleem was goed opgelost
Deskundige medewerkers
Medewerkers dachten goed mee en konden mij direct de goede oplossing aangeven. Zeer deskundige medewerkers die mij vriendelijk te woord stonden
Vandaag een nieuwe Bullet-camera PLUS…
Vandaag een nieuwe Bullet-camera PLUS gemonteerd en door Helpdeskmedewerker Rogier van Bascom online geinstalleerd. Prachtige camera en uitstekende beeldkwaliteit. Vriendelijk en zeer goede service. Bedankt hiervoor.
Snel en effectieve oplosing
Via contactformulier snel contafct gehad met technieker.
Gezien nogal vervelend probleem gezamenlijk goed overleg gehad en stap voor stap mogelijke problemen kunnen elimineren.
Uiteindelijk snel opgelsot en duidelijke toelichting over mogelijke oorzaak en hoe in de toekomst te verhelpen.
Ik ben vanaf de eerste seconde door de…
Ik ben vanaf de eerste seconde door de medewerker aan de hand begeleid en stap voor stap zijn we door het menu gelopen. Het was een erg prettige ervaring die ik met de medewerker heb gehad en het resultaat was meer dan bevredigend.
Hiervoor mijn hartelijke dank.
Saludos,
Piet kriek
Snelle en vriendelijke reacties van de HelpDesk
Snelle en vriendelijke reacties van de Helpdesk van Bascom! Ze geven je het gevoel dat er altijd een oplossing gevonden wordt voor je probleem.
Goede ervaringen met Bascom
Bij een klacht over een defect geraakte (recent aangeschafte) security camera werd door Bascom meteen gereageerd en zonder problemen onmiddellijk een nieuwe camera ter beschikking gesteld.
Zowel in dit geval als in het verleden heb ik alleen maar (zeer) positieve ervaringen met deskundige en uitermate vriendelijke medewerkers van Bascom gehad...
Oplossing gezocht en gevonden!!
Op een zeer geduldige wijze is er gezocht naar waarom mijn camera geen verbinding kon maken en met succes. Top
Prima service
Prima service. Wat problemen gehad met de levering via DHL, die vervoerder verdient nog geen één ster. Bascom heeft het keurig opgelost.
Wij gebruiken al meerdere jaren een camera systeem van Bascom. Makelijk zelf te installeren. Ideaal omdat je op elk mobiel apparaat ook de beelden kunt bekijken.