Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf, helpt je jaren na aanschaf camera’s nog om de problemen van je camera te helpen oplossen. Komen afspraken na. Personeel is zeer correct en vriendelijk, hèt zijn toppers!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor 2e keer sinds aanschaf een issue prima opgelost. Netjes teruggebeld bij drukte, dus geen lange wachttijden aan telefoon. Vriendelijk en adequaat geholpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb al jaren de beveiligingscamera's van Bascom in gebruik in onze eigen woning, maar ook in onze vakantiewoning in Portugal. De apparatuur is erg betrouwbaar, maar desondanks kan er een storing op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de seguridad

Escrito por la empresa

Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor mkb-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,9

Todas las opiniones

302 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met bascom is top

Mijn ervaring met bascom is top, bestel al van het begin af aan producten voor bij ons in het bedrijf en levering, service en telefonisch contant is altijd perfect

2 de febrero de 2026

Respuesta de Bascom

Dank u wel voor het langdurige vertrouwen. Fijn om te horen dat service en contact altijd goed bevallen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service! Mail contact wordt direct op gereageerd met diverse oplos mogelijkheden om het probleem in kaart te krijgen. Dankjewel Tom!

28 de enero de 2026

Dhr Hans

Dhr. Tom maakt precies waar wat men bij Bascom toezegde bij aanschaf van een camera systeem. Zeer goede luisteraar die met kennis van zaken de juiste richting geeft waar op te letten en, en da’s zeer sterk, een combinatie maakt met wat te verwachten en te voorkomen. Bovendien empatisch en ook heel klantgericht vriendelijk. Eveneens een uitnodiging voor eventuele vervolgvragen hoe die zelf op de site eventueel terug te vinden voor een oplossing (link e.d.) maar ook niet te schromen nog eens te bellen. Heel prettig gesprek en zeer informatief (to the point). Hartelijk dank!!

27 de enero de 2026

Respuesta de Bascom

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en zeer mooie review. Fijn om te lezen dat het gesprek als prettig, duidelijk en informatief is ervaren. We vinden het belangrijk om goed te luisteren, mee te denken en eerlijk advies te geven, inclusief wat u kunt verwachten én voorkomen. Mooi dat u ook onze manier van meedenken en de uitnodiging voor vervolgvragen waardeert. Dank voor het vertrouwen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als je een probleem heb met je camara's…

Als je een probleem heb met je camara's en je belt Bascom wordt altijd opgenomen niet in de wachtrij .
En je wordt ten aller tijde zeer goed geholpen en de problemen zijn opgelost en lukt dat niet dan wordt het gewoon opgelost

22 de enero de 2026

Contact klantenservice

Na een internet storing problemen met 1 camera.
Bascom klantenservice hiervoor gebeld.
Kan niet anders zeggen dan keurig geholpen door Johan en Rogier.
Binnen 5 minuten alles weer werkend en perfect beeld.
Zo hoort klantenservice te zijn👍🏻
Complimenten.

14 de enero de 2026

Respuesta de Bascom

Dank u voor de complimenten! Fijn dat alles zo snel weer werkte. We geven dit door aan Johan en Rogier.

Na 5 jaar.

In de loop van de jaren zijn er een aantal systeem problemen geweest, meestal door ons eigen netwerk, maar het team van Bascom heeft alle problemen vlot en goed opgelost met assistentie vanaf afstand.

7 de enero de 2026

Respuesta de Bascom

Dank u voor het vertrouwen door de jaren heen. Mooi dat we steeds hebben kunnen helpen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.