Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más
God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más
La empresa ha respondido
God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más
La empresa ha respondido
Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice
Vogts gate 64 , 0477, Oslo, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Produktet kom til avtalt tid og tilsvarte mine forventninger.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Fornøyd med produkter og leveringstid. Vil anbefale videre.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Rask levering og meget god embalasje. Kvalitet. Handlet snart tre ganger der og 8 ende ramme 🫵

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Enkelte å bestille, rask levering og god pris/resultat. Savner bare (flere) 3 mm tykke passepartout.

Veldig rask service og levering. Solid innpakket! 😀

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Rask levering samt rimelig ramme til å være litt "ukurant" størrelse (30x60) Var litt skeptisk til akrylglass, men det viser bildet klart og fint.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Fikk akkurat den varen jeg bestilte og raskt. Har bare positive erfaring med dette firmaet.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Flotte rammer, god pris, fantastisk kundeservice! Alt du trenger til foto og kunst.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Det var dessverre en sprekk i hyllen jeg fikk levert. Veldig hyggelig kundeservice, som svarte raskt på epost (selv midt i fellesferien!) og både beklaget og rettet opp umiddelbart. 😊

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Hjemmesiden er enkel å navigere i. Ordrene håndteres raskt og effektivt. Alltid hyggelige folk tilgjengelig på telefonen når jeg trenger hjelp eller råd.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Ubrukelig patent. Unødvendig komplisert og funket ikke.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Jeg liker ikke at produktet ikke kommer ferdig med oppheng, men er stort sett fornøyd utover det. Har fått mange fine rammer fra BGA tidligere. Ikke minst opplever jeg god service de gangene jeg påpeker noe jeg ikke er fornøyd med

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.