BGAFOTOBUTIKK.NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

393 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapp levering og hyggelig folk

Kjapp levering og hyggelig folk. God service

12 de marzo de 2026

Hei,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du opplevde rask levering, hyggelige ansatte og god service. Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi alle kundene våre.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Knallbra utvalg og god service

20 de septiembre de 2025

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌟

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget og servicen – det setter vi stor pris på.

Ha en riktig fin dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får ikke svar fra kundeservice

Bestilte og betalte for 3 rammer, fikk kun 2 stk i pakken. Jeg sende med det samme jeg åpnet pakken en e-post om dette. Fikk automatisk svar om at de vanligvis svarer kundene sine innen 24 til 48 timer. Det har nå gått 1 uke uten at jeg har hørt noen ting. Mottar selvfølgelig tilbuds e-poster, men jeg har ikke lyst til å handle her mer. Feil kan skje, men her virker de ikke interessert i å ordne opp.

10 de febrero de 2026

Hei Katrine,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye for det sene svaret. Dette er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi har nå sendt deg en e-post angående saken din.
Dersom noe har blitt oversett, skal vi selvfølgelig sørge for å løse det så raskt som mulig.

Ta vare på deg.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldri fått ordren og får ikke svar på mail.

Bestilte varer for 25 dager siden som var en bursdagsgave. Den bursdagen er forbi nå for en stund siden kan man si. Etrerlyste ordren på mail, som forsatt står "under behandling" hos klarna og forsatt ikke fått svar . Har begynt å tenke dette må være svindel...

4 de febrero de 2026

Hei Ingvild,

Dette er virkelig trist å lese, og vi forstår godt at situasjonen oppleves frustrerende – spesielt når det gjaldt en bursdagsgave.

Vi vil informere om at vi har sendt deg en e-post hvor vi forklarer hva som har skjedd.
Det ser ut til at én vare i bestillingen dessverre har vært midlertidig utsolgt, noe som har ført til forsinkelsen og statusen du ser hos Klarna.

Vi beklager virkelig at dette ikke har blitt kommunisert tydeligere tidligere, og vi håper forklaringen i e-posten kan gi litt klarhet i saken.

HORRIBLE Customer service

AVOID this company! I bought a mirror with LED lights behind it, which do not work. Only the button lights up and when you press it, nothing happens. But this is not the biggest problem.. Their customer service is absolutely terrible. Takes days to reply and does not want to help me. She told me to call an electrician. Mind you, this is a VERY simple installation that we've done many times and had no issues with. I am not paying for an electrician to tell me the mirror does not work..Will then the company refund me for the electrician cost after he determines the mirror is faulty? Because that cost would be 3x the mirror.
Then I sent her a photo of the issue and she tells me that the cord did not come with the mirror and that's why she cant help. The short white cord was literally INSIDE the box. So their customer service does not even know the basic product specifications.
Too bad, the webshop has nice stuff but I don't trust them because of their customer service and their unwillingness to help. You should really check who you hire as your customer service representative. After all, they represent your brand.

30 de enero de 2026

Hi, Silvi,
Thank you for your review, unfortunately is is anonymous, so we are not really sure which errand and order it is regarding.
We do have a range of mirror that requires permanent installation, typically larger bathroom mirrors. In Norway these kind of installations, needs to be done by a authorized electrician. These mirrors are marked in produkt description with this information.
However, we recently have discovered that we have one mirror that by en error from the manufacturer has been delivered with a plug, that should not have been included, regarding the mirror Rumination LED 70x90 cm 51082609. If the claim is regarding this mirror, please await an reply email from customer service, or contact our customer service by chat, or email info@bgafotobutikk.no

Have a nice day!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bare rot med bestilling og de er helt utilgjengelige på telefon og mail.

Jeg var innom flere ganger med et bilde for kjøp av ramme og passepartout. Den ansatte hadde ikke greie på hverken mål eller passende farger, men en annen ansatt hjalp til. De bestilte ramme og passepartout i butikken, men det virket rotete og de endret mening om hva de hadde og hvordan de skulle bestille det hele tiden. Da jeg hentet bestillingen var alt feil. Jeg ringte og de bestilte på nytt, men igjen: feil størrelse og feil farge. De kan ikke nås på telefon og de svarer på mail, men uten navn og henviser bare til butikken. Helt profesjonelt og upålitelig. Aldri mer BGA. IKEA er himmelrike til sammenlikning (og det sier litt).

14 de enero de 2026

Hei, Guro,
Takk for din omtale, men så leit å høre at det har blitt en feil ved bestillingen din,
Om du har handlet direkte i butikken i Oslo, kan det noen ganger være nødvendig å ta med varene du ønsker å reklamere tilbake til butikken, for å få en tilbakebetaling, da direktetransaksjoner i butikken ikke er synlige for oss i nettbutikken.
Vi beklager at vi ikke kunne hjelpe deg direkte.

Ønsker deg en fin dag videre!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt varer som skal i retur

Jeg har bestilt varer som skal i retur. Bestilte og har betalt for returseddel for over en uke siden, denne har ikke kommet på mail, til tross for å ha sendt mail og purret på den. Tar vel ikke så lang tid å sende en mail... Har også betalt for varene jeg har kjøpt, så ønsker pengene tilbake! Ordrenummer 51020024

28 de enero de 2026

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen din, og beklager virkelig at du måtte vente så lenge på returseddelen.
Det skal selvfølgelig ikke skje.

Den automatisk genererte lenken til returseddel har dessverre ikke fungert som den skal i dette tilfellet, men vi har nå sendt deg en ny returseddel som PDF på e-post. Når returen er levert inn og registrert hos oss, behandler vi tilbakebetalingen så raskt som mulig.

Takk for tålmodigheten, og ta gjerne kontakt med oss på chat, eller info@bgafotobutikk.no
 dersom du trenger mer hjelp.

Vennlig hilsen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikkje heilt som reklamert...

Ville skrive en anmeldelse på produktet men det var ikkje mulig. Rimelig pris, men ikkje som reklamert eller viste på bildene i annonsen. God kvalitet, men litt villedende.

23 de enero de 2026

Hei, Paige,

Takk for din omtale,

Alle bilder på våre produkter er tatt av varer rett fra lageret, som er oppfotografert i vårt eget fotostudio, for at produktbildene skal ligge så nærme det fysiske produktet som mulig.
Om du har mistenker du ha mottatt et annet produkt enn det du har bestilt, ber vi deg kontakta vår kundeserviceavdeling på chat, eller email, så hjelper vi deg videre.
Ønsker deg en fin dag!
BGA - Teamet

Utrolig trege på levering

Har bestilt varer for 5 uker siden, ikke mottatt dem, og ikke ser det ut til at jeg skal få dem. Har fått snakke med en chatbot, men ingenting skjer. Men må gjerne vurdere produktene det ser ut til at jeg aldri skal få, selv om de er betalt.

13 de diciembre de 2025

Hei, Ingrid,
Takk for din omtale,
Jeg ser at det var rammer i din ordre med lengre leveringstid. I vårt sortiment har vi flere ulike leveringstider på varer, avhenging av om rammen allerede er i lager og kan sendes innen 1-4 dager, eller om den produseres etter bestillingen er lagt. Under hver produkt, samt i kassen, kan du se aktuell beregnet leveringstid.
Pga store utfordringer med været over nyttår, har din ordre dessverre blitt noen dager forsinket utover den beregnede leveringstiden, men er på vei til deg.

Vi beklager forsinkelsen!

Ønsker deg en fin dag videre,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.