Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más
God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más
La empresa ha respondido
God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más
La empresa ha respondido
Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice
Vogts gate 64 , 0477, Oslo, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Helt ok handleopplevelse, verken negativ eller positiv.
Hveldig fornøyd så skal handlet meir hos dere😊

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Bestilte og betalte for 3 rammer, fikk kun 2 stk i pakken. Jeg sende med det samme jeg åpnet pakken en e-post om dette. Fikk automatisk svar om at de vanligvis svarer kundene sine innen 24 til 48 timer. Det har nå gått 1 uke uten at jeg har hørt noen ting. Mottar selvfølgelig tilbuds e-poster, men jeg har ikke lyst til å handle her mer. Feil kan skje, men her virker de ikke interessert i å ordne opp.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Bestilte varer for 25 dager siden som var en bursdagsgave. Den bursdagen er forbi nå for en stund siden kan man si. Etrerlyste ordren på mail, som forsatt står "under behandling" hos klarna og forsatt ikke fått svar . Har begynt å tenke dette må være svindel...

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
AVOID this company! I bought a mirror with LED lights behind it, which do not work. Only the button lights up and when you press it, nothing happens. But this is not the biggest problem.. Their customer service is absolutely terrible. Takes days to reply and does not want to help me. She told me to call an electrician. Mind you, this is a VERY simple installation that we've done many times and had no issues with. I am not paying for an electrician to tell me the mirror does not work..Will then the company refund me for the electrician cost after he determines the mirror is faulty? Because that cost would be 3x the mirror.
Then I sent her a photo of the issue and she tells me that the cord did not come with the mirror and that's why she cant help. The short white cord was literally INSIDE the box. So their customer service does not even know the basic product specifications.
Too bad, the webshop has nice stuff but I don't trust them because of their customer service and their unwillingness to help. You should really check who you hire as your customer service representative. After all, they represent your brand.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Jeg var innom flere ganger med et bilde for kjøp av ramme og passepartout. Den ansatte hadde ikke greie på hverken mål eller passende farger, men en annen ansatt hjalp til. De bestilte ramme og passepartout i butikken, men det virket rotete og de endret mening om hva de hadde og hvordan de skulle bestille det hele tiden. Da jeg hentet bestillingen var alt feil. Jeg ringte og de bestilte på nytt, men igjen: feil størrelse og feil farge. De kan ikke nås på telefon og de svarer på mail, men uten navn og henviser bare til butikken. Helt profesjonelt og upålitelig. Aldri mer BGA. IKEA er himmelrike til sammenlikning (og det sier litt).

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Jeg har bestilt varer som skal i retur. Bestilte og har betalt for returseddel for over en uke siden, denne har ikke kommet på mail, til tross for å ha sendt mail og purret på den. Tar vel ikke så lang tid å sende en mail... Har også betalt for varene jeg har kjøpt, så ønsker pengene tilbake! Ordrenummer 51020024

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
God kvalitet av varer, hjelpsomme ved å løse problemer ut, rask levering
Ville skrive en anmeldelse på produktet men det var ikkje mulig. Rimelig pris, men ikkje som reklamert eller viste på bildene i annonsen. God kvalitet, men litt villedende.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Ganske fine fotorammer i helt utmerket kvalitet
Har bestilt varer for 5 uker siden, ikke mottatt dem, og ikke ser det ut til at jeg skal få dem. Har fått snakke med en chatbot, men ingenting skjer. Men må gjerne vurdere produktene det ser ut til at jeg aldri skal få, selv om de er betalt.