Bike Totaal - Chris Jacobs Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Burgemeester Kuperusplein, 140, 8442 CJ Heerenveen, Friesland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zeer goede ervaring, omdat de mensen van Bike Totaal echt verstand hebben van fietsen. Ik ben al jaren vaste klant, en ondanks het feit, dat ik in het verleden wel eens een best vervelende klant... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

dat wanneer zij iets fout hebben gedaan ze dat niet voor rekening en risico van de client hebben gebracht maar hun verantwoordelijkheid hebben genomen . Ook herstellen en helpen ze je wannneer je een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Chris Jacobs ben ik heel goed geholpen. Goede voorlichting en uitleg over de verschillende fietsen en steeds goede communicatie,( ook via de mail), geweldige service! Alles prima!

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Chris Jacobs

Escrito por la empresa

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

11.736 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke aanpak en uitstekend advies

Chris Jacobs heeft mij enorm goed geholpen. Hij nam de tijd om naar mijn situatie te luisteren en gaf eerlijk, deskundig en duidelijk advies. Door zijn professionele en persoonlijke aanpak. Ik kan Chris dan ook van harte aanbevelen!

17 de julio de 2026

Beste,

Wat een mooi compliment voor Chris. Fijn dat hij de tijd heeft genomen om goed naar je te luisteren en je eerlijk heeft kunnen adviseren. Dat maakt echt het verschil in zo'n keuze.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kan Bike Totaal in Heerenveen van harte aanbevelen…

Bike Totaal in Heerenveen is een prettige fietsenwinkel; je wordt als klant serieus met een vleugje humor geholpen en als het moet en kan ook snel van een reparatie aan de fiets voorzien.

25 de junio de 2026

Beste,

Serieus én met een glimlach, dat is precies hoe het hoort. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld, en dat de reparatie snel geregeld was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service en vriendelijk personeel

Super service en vriendelijk personeel.
Als mijn banden van de fiets wat zacht zijn, kan ik altijd even langs fietsen en dien ze er wat lucht bij.

4 de julio de 2026

Beste,

Leuk dat je dat zo ervaart. En natuurlijk, voor een beetje lucht ben je altijd welkom.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd denken in oplossingen ipv…

Altijd denken in oplossingen ipv problemen. Goede service met keurige prijs!

3 de julio de 2026

Beste,

Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Een goede oplossing tegen een eerlijke prijs, daar gaat het om.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onkunde bij info Rohloff naaf.

Onkunde bij info Rohloff naaf.
Werd direct afgekeurd en voorgesteld maar een nieuwe aan te schaffen.

Ik vindt de eigenaar vrij nonchalant overkomen.

Was de eerst c voor mij en ook de laatst, helaas..

26 de junio de 2026

Geachte mijnheer Lageveen,

We vinden het spijtig te horen dat uw ervaring met de informatie over de Rohloff naaf niet naar wens was, het was zeker niet de bedoeling u een andere naaf "aan te smeren", maar naar ons idee de juiste oplossing voor het door u aangegeven probleem. Dat u ervoor kiest het probleem te accepteren en ermee door te fietsen is uiteraard uw goed recht.
Dat u mij nonchalant vond overkomen, is nooit mijn bedoeling geweest, excuses daarvoor. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Correcte dienstverlening en service

Correcte dienstverlening en service. Bovenal luistert men naar de wensen van de klant en gaat men ook meedenken wat het beste is. Zeer tevreden.

18 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te horen dat het gesprek prettig voelde en dat je met een duidelijk advies naar huis bent gegaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, mooie zaak, en vooral sales met een smile 😊

24 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor de leuke woorden. Fijn dat je je bezoek aan de zaak als positief hebt ervaren, en dat er ook nog eens gelachen mocht worden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jongedame prima opgelost.

Was een jongeman die nog weinig ervaring heeft , het is opgelost,was die m iddag erg druk, maar ben vandaag weer geweest en alles is keurig afgehandeld uitleg van de fiets een grote pluim daarvoor van de jongedame,ben helemaal tevreden huiswaarts gekeerd dank daarvoor.

11 de junio de 2026

Anneke Voolstra,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed, vooral met betrekking tot de fietstassen en de uitleg. Wij zullen hier in het vervolg allerter op zijn. Graag willen we u uitnodigen om u alsnog de fiets op de juiste manier aan u uit te leggen.

met vriendelijke groet,
Biketotaal

8 consejos para escribir buenas reseñas.