Mijn fiets na onderhoudsbeurt weer helemaal klaar voor het echte fiets werk in Spanje! Bij de mannen in de werkplaats is mijn fiets altijd in goede handen en staan klaar ook voor de kleinste repara... Ver más
La empresa ha respondido
Ik werdt vriendelijk en geduldig geholpen door het personeel. Steeds weer even kijken wat het beste voor mij was, uitproberen en evt weer bijstellen was allemaal geen probleem. Ze nemen echt de tijd v... Ver más
La empresa ha respondido
Duidelijk in maken afspraak. Snel gewerkt en goed werk verricht. Heel balhoofdstel netjes vervangen
Mijn speciale verzoek was een oplossing om bij het stoplicht en dergelijke met mijn voeten bij de grond te kunnen en met fietsen hoger te zitten! Met een zadelpen drop de ideale oplossing gekregen✅. T... Ver más
Escrito por la empresa
Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Zoals altijd goed geholpen. Fiets was sneller dan verwacht klaar en ik kon in de tussentijd een leenfiets gebruiken. Heel prima!

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Marijn was extremely helpful in setting me up with a commuter ebike. Great advice and guiding me thru the process

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
leen fiets weer een met gebreken is tot nu toe bijna elke keer het geval. fiets was zaterdag klaar keer dinsdag 12.23 pas een berichtje dat hij klaar was.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Gewoon een goed bedrijf waar afspraken nagekomen worden en vriendelijk en deskundig personeel

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Ik kwam voor een elektrische fiets en ze konden helpen met al mijn vragen. Er werd ook rekening gehouden met mijn situatie voor een passend totaalpakket.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Dit bedrijf is zo goed dat je er blind op kunt varen dat alles goed gerepareerd wordt.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Fantastische service en zeer klantgericht.
Elektrische leenfiets is top.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Geweldig geholpen bij de vestiging Paul Willemsen in Den Hoorn. We hadden nogal wat wensen en er moesten nogal wat veranderingen aan de fietsen uitgevoerd worden. Alles naar wens en zeer plezierig geholpen. Top.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Goeie service. Onze fietsen worden strijd opgehaald, krijgen een goede servicebeurt en worden dan ook weer thuis gebracht. Super

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
prima geleverd volgens afspraak!
nu nog even afwachten of de rest van de afspraak ook goed gaat.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Netjes geholpen en als je fiets klaar is krijg je netjes bericht om het op te halen

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Fiets was niet klaar op de afgesproken dag, ik kon hem einde middag halen maar om vijf voor zes kwam pas een mail. Geen sms, ik had er om zes uur gestaan als dat was gecommuniceerd, telefoonnummer was bekend en klopte ook.
Bij binnenkomst werd ik volledig genegeerd door al het personeel, na vijf minuten kwam er iemand aan die uiteindelijk wel goedemorgen zei en me hielp. Na de reparatie overal vet en smeer aan de fiets en dus ook aan mijn kleding en handen. Reactie wederom nihil toen ik aangaf dat ik dit alles niet prettig vond Geen prijsopgaaf vooraf, de prijs viel vies tegen.
En een leenfiets halfvol en zonder oplader...waar ik dus net mee heen en weer naar den Hoorn kon fietsen...

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Meedenken met de klant is aanwezig maar de communicatie kan verbeterd worden. Veelal moet initiatief van de klant komen. Zelf veel vragen stellen anders wordt de informatie die gegeven wordt vrij summier. Zelf ook veel achter de voortgang van levering aan moeten gaan.

Respuesta de Bike Totaal - Paul Willemsen
Prettig contact en goede voorlichting soort fiets.