Consulta las opiniones de los clientes
We hebben 2 nieuwe e-bikes gekocht waarbij wij netjes geholpen zijn door Dhr Arie Willem Stout. Mochten gelijk een proefrit maken en waren ook gelijk verkocht en het werd de Cube Kathmandu. Bike to... Ver más
wat een andere fietsenmaker waar ik met een vakantie bij belande niet goed kon oplossen hebben ze bij Stout wel goed en snel kunnen maken. Met mooi weer hebben ze het druk, maar ze blijven naar de kla... Ver más
goede hulp in de winkel. Aflevering thuis en andere fiets meenemen prima geregeld
Información sobre la empresa
- Tienda de bicicletas
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - Stout
Escrito por la empresa
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Información de contacto
Kleidijk, 8-okt, 3161 HG, Rhoon, Zuid-Holland, Holanda
- +31 10 5015254
Invita a los clientes a opinar
nieuwe
goede hulp in de winkel.
Aflevering thuis en andere fiets meenemen prima geregeld
Martin
Proefrit aangevraagd voor een fiets die beschikbaar zou zijn. Op de dag van de proefrit was de fiets toevallig net verkocht?? Wel op een andere fiets een proefrit gedaan en die ook gekocht. Bij het ophalen een week later was de fiets nog niet klaar en moesten we 45 minuten wachten. Ik wilde de fiets gelijk gebruiken maar hij was niet opgeladen. Het antwoord: Ja, we kunnen niet elke fiets opladen! Ik had er een tas bijbesteld, nee toevallig net verkocht. We hebben wel een ander maar die is duurder. Als laatste kreeg ik nog een onprofessionele en respectloze opmerking toegeworpen. Al met al geen fijne ervaring bij deze winkel.
Super service met veel keuze en snelle…
Super service met veel keuze en snelle levering aan huis
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Zeer goed advies gekregen voor een…
Zeer goed advies gekregen voor een andere electrische fiets, uiteindelijk geslaagd , een ongelofelijk fijne fiets gekocht, de Cube Kathamandu

Respuesta de Bike Totaal - Stout
Top service van Arie-Willem en zijn collega's!
Altijd bereid om mee te denken en heel snel handelen. Top service!

Respuesta de Bike Totaal - Stout
Klantvriendelijk alle aandacht die ze…
Klantvriendelijk alle aandacht die ze besteden aan mij.
Correct geholpen.

Respuesta de Bike Totaal - Stout
Er wordt meegedacht & de aftersales…
Er wordt meegedacht & de aftersales service is (tot nu toe 😁) prima…

Respuesta de Bike Totaal - Stout
Ik weet niet beter of je ga naar Stout…
Ik weet niet beter of je ga naar Stout ,je ging niet naar de concurrent .
Echt familie bedrijf

Respuesta de Bike Totaal - Stout
Service beurt goed uitgevoerd en zijn…
Service beurt goed uitgevoerd en zijn klantvriendelijk.

Respuesta de Bike Totaal - Stout
Goede informatie werd geven en de tijd…
Goede informatie werd geven en de tijd namen zij om de juiste E-bike naar de wensen van de klant te verkopen. Op dinsdag de aankoop gedaan, E-bike is geleverd binnen 5 dagen. Waarop netjes alles werd uitgelegd en de apps werden ingesteld.
er is goed naar mij geluistern
er is goed naar mij geluistern, snelle service en duidelijke communicatie in combinatie met een nette prijs.