Service zoals je in een dorp gewend bent cq verwacht: vlot, persoonlijk, met je meedenken. Vriendelijk personeel. Alleen de openingstijden zouden van mij iets ruimer mogen tov mensen die de hele dag w... Ver más
Keizerdijk, 48, 4941 GG Raamsdonksveer, Noord-Brabant, NL
La empresa ha respondido
Goede informatie over de fiets én verzekering. Fijn personeel, heel vriendelijk Testrit om 2 verschillende fietsen te proberen waardoor je keuze kan maken wat het beste is voor je. Fijne winkel!!
La empresa ha respondido
Goede informatie over fietsen. Verschillende fietsen uit mogen proberen. Niets was te veel. Bij de aflevering van de nieuwe fietsen super goed geholpen, zelfs de fietsendrager werd op maat gemaakt. Vr... Ver más
Escrito por la empresa
Keizerdijk, 48, 4941 GG, Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Werden door een vriendelijke dame geholpen. Heeft goed meegekeken in onze wensen

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Fijne ontvangst en correcte afhandeling van de reparatie

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Ik koop altijd mijn fiets bij van Oord en ben altijd goed geholpen. Ze hebben een uitgebreide collectie aan fietsen en accessoires. Ook in verschillende prijsklassen. Er wordt mee gedacht en goede uitleg gegeven. De service is goed en het personeel zeer vriendelijk.

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Nemen tijd voor je. Goede voorbereiding, uitstekende uitleg en begeleiding!

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Snel geholpen. Geeld voor de extra onkosten die er aankwamen, met goede uitleg gekregen.

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Goed geleverd, de tijd genomen om uit te leggen hoe de nieuwe fiets werkt.
Alles dik in orde.

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Onderhoudsbeurt, vooraf overleg gehad wat belangrijk was om te vervangen, weer helemaal oké.

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Altijd al eerlijke perfecte reparatie en verkoop. Houden zich aan afspraken.

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Omdat we elke keer heel hartelijk en klantvriendelijk ontvangen worden. En er niet op een opdringerige manier gevraagd wordt wat we willen, maar gewoon op een fijne manier er gevraagd wordt wat we voor ons kunnen betekenen. Er wordt naar onze wensen gevraagd en daar wordt advies op gegeven. Al met al heel fijn geholpen.

Respuesta de Bike Totaal - van Oord
Kon snel terecht en kreeg een vervangende ebike mee