Servicebeurt is naar behoren door vakmanschap goed uitgevoerd. Gelukkige viel de kapottedislay nog onder de garantie. Mijn Eay Compact rider fiets weer beter nadat hij op een ander programma is inge... Ver más
La empresa ha respondido
Super goede service. Ik was mijn verlengde garantie vergeten, kwam erachter na reparatie van een dode accu e.d. kreeg te horen dat er geen kosten aan zaten ivm garantie. Alles goed en snel geregeld.... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn fiets heeft een servicebeurt gehad. Het was niet goedkoop, de totaalprijs was €207 maar hij rijdt weer als een zonnetje. De remmen zijn vervangen en goed afgesteld en de achter-en binnenband zijn... Ver más
La empresa ha respondido
We werden vriendelijk en correct ontvangen. Het belangrijkste probleem werd opgelost, maar ze kregen een wat ingewikkeldere kwestie niet voor elkaar. Ik kwam ook voor een nieuw zadel. Op advies van de... Ver más
Escrito por la empresa
't Woud, 4, 3232 LN, Brielle, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
We hadden ‘1 april’ nood, het wieltje van de bolderkar bleek lek… een dag van tevoren. Zoals altijd stond (het team van) Johan voor ons klaar, er werd een bandje van zolder getoverd en nog dezelfde dag in orde!! TOPPERS!
Fast and professional service, friendly staff and well priced, very pleased!
Goed geadviseerd over de verschillende fietsen en opties.
Bij het ophalen van de fiets werd de verkoop een beetje afgeraffeld. Jammer aangezien we een aardig bedrag hebben uitgegeven.

Respuesta de Bike Totaal - van Oudenaarden
Heel fijn geholpen door Wouter. Ik heb een ander zadel gekocht. Hij heeft gelijk mijn oude zadel verwisseld naar mijn nieuwe zadel. Prima service en heel blij mee.
Geweldig mooie winkel waar ik heel goed en prettig geholpen ben. Ik kwam eigenlijk alleen om te orienteren en reed s middags met een splinternieuwe fiets naar huis
de reparatie is perfect uitgevoerd,
de planning kan wel wat aan verbeterd worden , als om om 08.30 uur de fiets moet brengen en als je dan om 13.30 uur belt, om te horen dat er nog aan begonnen moet worden!!,had ik de fiets beter s,middags kunnen brengen.
Direct kunnen proefrijden op het gewenste model. Ook een ander model uitgeprobeerd. Fiets in optie kunnen nemen, na twee dagen definitief beslist en een dag later opgehaald. Alles netjes en volgens afspraak.
Fiets bevalt tot nu toe heel goed.
Ik zocht een goed elektrisch fiets voor de lange afstanden. Een zeer vriendelijke medewerker heeft mij geadviseerd, proefrijden en ik heb een fiets gekocht!
Een fijne fietsenzaak met vriendelijke medewerkers.