Geweldig hoe men heeft gezocht naar de fiets die ik graag wilde hebben. Personeel heel vriendelijk, reageren snel
Consulta las opiniones de los clientes
Halen en brengen correct volgens afspraak. De remblokken bleken versleten. Eerst tel. contact voordat rep. werd verricht. Fiets werd aangeboden voor rep. re. handrem. Leenfiets was van prima kwaliteit... Ver más
Bij het zoeken na opvolger van mijn Trek ben ik zeer goed geholpen door Luca Ovinge. Complimenten voor zowel de communicatie als de aflevering van de Cube.
3 fietsen voor onderhoud, afgesproken de fietsen op te halen met de hun bus en weer netjes thuis afgeleverd! Alle fietsen weer kunnen erweer een tijdje tegen aan !
Información sobre la empresa
- Tienda de bicicletas
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - Wigger
Escrito por la empresa
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Información de contacto
Deventerweg, 10, 3843 GD, Harderwijk, Gelderland, Holanda
- +31 341 472519
Invita a los clientes a opinar
Geweldig hoe men heeft gezocht naar de…
Goed geïnformeerd, fijne service!
Tijdens het uitzoeken van nieuwe fietsen zijn wij erg goed geïnformeerd over de duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van de fietsen. We hebben we nu erg fijne fietsen waar we al heerlijke kilometers op gefietst hebben.
Blij met de service!
Heel vriendelijk en kundig.
vriendelijk en kundig personeel.
vriendelijk en kundig personeel.
wordt ook snel geholpen of afspraak gemaakt
fiets opgehaald gemaakt en beat snelle…
fiets opgehaald gemaakt en beat snelle onderhoudsbeurt vakkundig gedaan alles nagelopen en behandeld gewoon de prijs waard voor onderhoud van me fiets
Easy raider 3 gekocht super blij mee
Easy raider 3 gekocht super blij mee
Nette service fijn personeel
Perfecte service en altijd vriendelijk
Perfecte service en altijd vriendelijk.
Je kunt er altijd terecht met vragen of als er iets met de fiets is. Al jaren klant en zeer tevreden.
Goede service. Makkelijk contact en uitleg over wat er wordt gedaan. En..... Schoon gepoetste fiets
Snelle levering en goede service !
Altijd goede service
Na zoveel jaar goede service weer twee…
Na zoveel jaar goede service weer twee nieuwe fietsen gekocht.
prettige en deskundig behandeling en…
prettige en deskundig behandeling en informatie
defect onderdeel binnen 24 uur beschikbaar
Perfecte service!
Fiets nodig? Prima advies en prettig contact
We kregen goed advies en er werken prettige, bekwame, hulpvaardige medewerkers. Van harte aanbevolen!
Goede directe communicatie
Goede directe communicatie
Concrete afspraken
Zorgzame fiets overdracht
Más información sobre otros tipos de reseñas.