Ik had van vrienden over de van raam balance fiets gehoord,ze hielpen mij mij,ik was heel onzeker,zowel Mevr Wigge en hun zoon bij de aflevering,klasse
La empresa ha respondido
Ik wilde een hondenkar achter mijn Driewielfiets. Maar ik heb een Sport variant en daardoor was het nog een flinke uitdaging, maar het is fantastisch gelukt. Zeer tevreden! Goede service, en er wordt... Ver más
La empresa ha respondido
Er wordt tijd voor je genomen om naar je wensen te luisteren. Er wordt goed geluisterd naar je vragen en wensen. Mogelijkheden worden duidelijk aangegeven. Je weet precies wat de kosten zijn. Je... Ver más
La empresa ha respondido
Halen en brengen correct volgens afspraak. De remblokken bleken versleten. Eerst tel. contact voordat rep. werd verricht. Fiets werd aangeboden voor rep. re. handrem. Leenfiets was van prima kwaliteit... Ver más
Escrito por la empresa
Deventerweg, 10, 3843 GD, Harderwijk, Gelderland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ondanks dat de leverancier Vogue fouten maakten, zijn we uitstekend en met veel geduld geholpen! Waarvoor dank!
Vriendelijke medewerkers, accuraat geholpen en mijn fiets rijdt weer als een zonnetje.
Ondertussen vaste klant door pech steeds met de fiets maar altijd fijn geholpen en snel.
Ontzettend leuk en goed geholpen voor een kinderfiets. Top service, kan iedereen aanraden daar een fiets te kopen!
Aardig en vriendelijk personeel wat meedenkt en mijn fiets reed weer als een nieuwe!
Ook was mijn fiets weer helemaal schoongemaakt.
Top service!
Klantvriendelijke benadering klant; kennis van zaken ; ruime keuze; nakomen van afspraak.
Snelle afwikkeling, goede prijs en altijd hele goede inruil voorstel
Halen en brengen correct volgens afspraak. De remblokken bleken versleten. Eerst tel. contact voordat rep. werd verricht. Fiets werd aangeboden voor rep. re. handrem. Leenfiets was van prima kwaliteit!
We zijn goed geholpen en alles werd goed uitgelegd over de E-Bike.
3 fietsen voor onderhoud, afgesproken de fietsen op te halen met de hun bus en weer netjes thuis afgeleverd!
Alle fietsen weer kunnen erweer een tijdje tegen aan !
Goed geholpen, goed geïnformeerd en juiste keuze in fiets gemaakt met dank aan Stan.
Dank voor jullie fijne service
Luisterend oor naar het probleem van fiets
Snelle en vakkundige reparatie
Het hele traject van afspraak maken tm ophalen verliep zeer soepel en kundig. Nog steeds zeer tevreden met deze partij die ik al wel 20 jaar ken.