Ik, rotterdammer, kocht de fiets bij u omdat u de enige was die snel een gazelle met een kleine maat banden en een middenmoter kon leveren, beide factoren beslissend voor een vrouw die behalve van ee... Ver más
La empresa ha respondido
Excellent service and experience. Max, the guy who helped me, was a wizard in solving the problem with the steer on my Riese Muller electrical bike. Thank you so much!
zadel gekocht, mocht binnen 2 weken ruilen. Heb ik gedaan omdat t gekochte zadel niet lekker zat. Nu perfect zadel.
La empresa ha respondido
Erg tevreden over de service bij Wijtman Bike Totaal in Delft. Medewerkers Friso en José hebben mij deze zomer vakkundig geadviseerd en geholpen bij de aankoop van mijn eerste elektrische fiets. Fiets... Ver más
Escrito por la empresa
Westlandseweg, 17, 2624 AA, Delft, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Vandaag 2 fietsen gehuurd bij Biketotaal in Delft , wat een service ! Supervriendelijk fijne uitleg de fietsknoop app geïnstalleerd voor ons en zelfs een top route erop gezet ! Echt een aanrader , bedankt 👍🏻
Prima geholpen door Jose, filiaal Delft. Alle rust en ruimte om te kunnen kiezen. Meerdere proefritten mogen maken en goed advies bij keuze.
Meerdere keren in winkel geweest en telkens weer wist ze wie wij waren, super persoonlijk dus.
Netjes en goed geïnformeerd onderhoud aan fietsen gedaan
Je wordt altijd goed geholpen en als er wat is wordt het goed op gelost
Ben er zeer goed geholpen met het kiezen van een elektrische fiets.
Vriendelijke medewerkers.
Zeer gevarieerd aanbod.
De service was erg goed — heel snel en erg vriendelijk geholpen. Dank u wel.
Goede informatie, ruim de tijd nemend, moeite doen om klant naar de zin te maken. Meedenken en vriendelijk en geduldig.
Goede ervaring!
Service Wijtman-Delft April 2026
Nadat mijn E-bike gestolen was en ik gebeld had is Wijtman gelijk in actie gekomen. Zij hebben het met de verzekering geregeld. Aangegeven wat ik moest doen. Bijzonder vriendelijk en klantgericht. Bij het wachten op groen licht van de verzekering hadden zij dezelfde fiets voor mij al klaarstaan met dezelfde fietstassen. Helemaal TOP.
Fiets was helaas gestolen maar mijn nieuwe fiets kon ik gelukkig zeer snel ophalen. Aardig en behulpzaam personeel!
Probleem werd ter plekke bekeken en aangepakt.
Goede en snelle service.
We kwamen onverwacht met een band die op springen stond. Werd binnen kwartier opgelost. We hoefden geen arbeidskosten te betalen omdat de fiets net een maand daarvoor voor onderhoud was geweest.
Snel geholpen, ik kon direct na het bellen langskomen om mijn slot te vervangen.
Hele goede service
Je kan altijd langs komen als er wat is
Ze denken altijd met je mee