Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,9

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dårlig hygiejne

Har købt en pose med 8 rundstykker/håndværker uden kerner (jeg er allergisk over for kerner) efter hjemkomst ser jeg at alle 8 stk har kerner i bunden som stammer fra jeres forme, så jeres hygiejne er en mangelvare.
Hvis jeg spiste dem var jeg endt på hospitalet.

2 de octubre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft den dårligste betjening af…

Jeg har haft den dårligste betjening af min cykel, der er kun bøvl med dem, deres cykel mekaniker ringer og fortæller pris på reperstion og fortæller mig st cyklen er klar inden fredag, jeg hører ingenting jeg skriver og ringer ingen svar. De så ukompentente og jeg vil ikke anbefalde at købe eller få lavet sin cykel i bilks tilst

2 de octubre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var i Bilka for at købe 2 oksemørbrad…

Var i Bilka for at købe 2 oksemørbrad på tilbud. Der var rimeligt tomt i disken, hvorfor vi tog kontakt til slagteren. Chefen kom selv ud fra bagbutikken, selvom han tydelig viste med sit kropssprog, at han ikke havde lyst til at ekspedere. Vi spurgte hvor tilbudskødet lå - ovre i diskene var svaret med ryggen til. Vi oplyste at vi ikke kunne finde nogen, hvorefter svaret var - jamen så er de nok udsolgt! Vi spurgte om han fik flere hjem. Svar - det regner jeg ikke med - og så var døren lukket!
Vi havde kørt 15 km for at købe kødet og var selvfølgelig forstående over for de udsolgte varer, men havde ikke forventet at få så dårlig behandling at vi følte behov for at skrive om denne oplevelse.
Kom derfra med et brød til 16kr - den billigste tur i Bilka og også den sidste i meget lang tid.
Et godt råd til slagteren- hvis mange får den behandling og bliver væk - vil du nok komme til at se langt efter din løn.

7 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sælger bevidst gråt åbent hakket kød

De vil ikke sælge hakke oksekød der udløber i dag fordi "den nok skal blive solgt". Men sælger den samme produkt som også udløber i dag hvor forskellen er at det er en grå ÅBEN pakke hakket oksekød. Virkelig ulækkert og grisk måde at drive virksomhed på. Håber bilka tilst for en kæmpe bøde.

21 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ville købe et cover til Weber 400…

Ville købe et cover til Weber 400 spirit. Stod mærket med stor gul skilt kr. 599.-
Ved betaling var prisen nu 699,-. Bemærkningen var fra kassemedarbejderen, at det var fejlmærket selv om der stod 7 stk til den pris 599. Det kalder jeg rigtig dårlig kundeservice.
Aldrig mere i Bilka.
Hilsen Vø.

6 de agosto de 2026

Dårlig oplevelse med køb af 2 El Cykler og efterfølgende garanti reparation

I 2025, købte jeg 2 El-cykler fra Bilka´s de var sat ned fra Kr: 40.000,- til Kr:18.000,- pr.stk, vi aftale klargøring og levering. Da cyklerne kom var de uindpakket og havde fået ridser, Efter meget lang tovtrækkeri og mange mails fik vi 2 nye cykler leveret igen uindpakket og med ridse igen, Vi fik efter lang tid en dekort på kr: 1500,- og et gavekort på kr: 300,-. I Start Juni i år skulle vi på ferie og den ene cykel var for bremsen blevet defekt, så der løb væske ud. Jeg kontaktede Bilka´s samarbejdspartner, som henviste til jeg kunne indlevere cyklen, så ville den blive lavet inden for ca. 10 dage, det havde vi ikke tid til da vi havde bestilt færge, jeg fik hjælp fra Ølstykke cykel forretning, som var hurtig, søde og hjælpsomme, så vi kunne komme afsted dagen efter. Da vi kom hjem igen skannede jeg regningen på kr: 700,- og sendt den til Bilka, for at få refunderet under den garanti vi har på 2 år. Bilka afviste ,at betale, da det ikke var deres samarbejdspartner der havde udført opgaven, jeg havde dog skrevet, at vi var på vej på ferie og måtte søge nødløsning, da Bilka´s samarbejdspartner , først efter 10 dage kunne udfører reparationen. Det skal nævnes at det er Shimano bremser, som man udskifter komplet, fordi der er væske på hele systemet.
Jeg skrev tilbage til Bilka, omkring min utilfredshed, men har ikke fået tilbagemelding. Så derfor laver jeg denne anmeldelse på Trustpilot, meget dårlig sagsbehandling i begge tilfælde.

19 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brug aldrig Bilkas webshop de svare ikke på din mail…

Kan ikke anbefales man handler på deres web shop. Bestilte to lounge bord. De ankom med to forskellige fragtfirma. Begge borde var i stykke ved ankomst. Denne ene fragt mand tabte bordet ved levering ud af bilen. Jeg kontakter med samme kundeservice. De ankender at bordene er i stykke. Nu skal så tilbage. Jeg nægter at den uduelige fragtmanden skal vise sig på min adresse igen. De skal så afleveres hos Bilka Odense. De to borde er nu åbenbart blevet væk. I hele processen har kundeservice aldrig svaret tilbage på mail ingen af dem. Kan ikke anbefales Bilka dårlig service og dårlig kvalitet. De skylder mig nu 998,50 som de ikke lige kan finde! Tænker Forbrugerombudsmanden gerne vil tage sig af dette.

15 de julio de 2026

Utrolig dårlig service

Jeg bestiller nogen vare onsdag til levering i nykøbing Sj søndag, der i blandt nogen tilbuds, alt ser fint ud.
Lørdag aften modtager jeg en mail.
Alt på din ordre xxxxxxx1 er udsolgt (😳ALT!!!!)
Ja ja nu kan jeg ikke nå at gå ud og købe de tilbuds vare på tilbud 🤬🤬🤬🤬
💩 butik 💩

8 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Handler aldrig mere på Bilkas webshop

Handler aldrig mere på Bilkas webshop. Bestilte en vare d 4-5 26 og reklamerede samme dag, og de er endnu ikke vendt tilbage med et resultat. Hænger i en telefonkø hver gang man kontakter dem og der bliver ikke sagt hvornår det bliver ens tur. Samtidig kan man kun kontakte dem indtil kl. 15 sikke en kundeservice.
Deter da godt det ikke en et TV det drejer sig om.Så derfor kun 1 stjerne med minus🙁ps det har skrevet tilbage pga. travlhed vender de tilbage snarest

4 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

At købe 2 flasker vin for en ung mand…

At købe 2 flasker vin for en ung mand midt i tyverne skulle åbenbart gøres til en oplevelse af mistænksomhed - af en ung medarbejder, der først havde travlt med at sludre med andre unge kolleger i en lille rundkreds. Derefter skal man så ekspedere sig selv og bliver spærret inde, indtil man lægger son bon på en elektronisk dims. Mage til absolut mangel på service. Mage til dårlig oplevelse. Kommer der absolut aldrig igen.

21 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig service fra jeres personale og dårlig kontrollering af jeres priser at de passer.

Ekstrem dårlig service fra jeres medarbejder.

Jeres priser passer ikke med skiltning og den pris når man betaler, hvilket er helt uacceptabel.

D.17/5-26 kl.11.07
Jeg køber bl.a

Sunlolly lemon x8 den går ind til 20,95 men står til til ud 15,- kr. (kunne med nød og næbbe få 5,- kr) - hvilket absolut ikke er til 15,- kr. 😡
Der er tilbud på smørbare til 10,- kr (det er prisen der står på skiltet)
Men hvordan kan 25,52 kr - rabat 5,12 kr. nogensinde blive 20,- kr.?
(25,52-5,12=20,4) politesse ja det ved jeg, men det er pricippet.

Og det sidste, jeg skal ikke står og forklar hvor jeres priser ikke passer det er jeres job, og samtidig at medarbejderen har attitude, med at der er jo omregninger og nedrundinger.

JA, hvad har det med korrekt priser at gøre?
(Intet)

17 de mayo de 2026

Køb af lænestol

Købte en stol d 9 februar og ca 3 uger efter var den sat ned med knap 2000, kontaktede bilka, og syntes det var hurtigt den var sat ned, men ingen rabat, så vil på ingen måde anbefale bilka dårlig forretningspolitik

27 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig kundeservice og total mangel på opfølgning

Jeg er yderst utilfreds med Bilkas håndtering af min reklamation.

Den 24. januar indsendte jeg en formel, skriftlig reklamation til Bilka Tilst Servicecenter vedrørende en defekt Parksafe Sun solcelledrevet p-skive, købt den 16. november 2025. Produktet har en veldokumenteret teknisk fejl, hvor uret tilfældigt viser forkert tid. Denne fejl medførte direkte, at jeg modtog et kontrolgebyr på 875 kr..

Jeg fremsendte:
• En detaljeret skriftlig redegørelse
• Fotodokumentation af fejlen
• Kopi af kontrolgebyret
• Købskvittering

Trods dette modtog jeg ingen form for svar.

Den 30. januar kontaktede jeg Bilka igen via chatten i Bilka-appen. Her fik jeg besked om, at jeg ville blive kontaktet pr. e-mail “hurtigst muligt”.
Det skete aldrig.

På nuværende tidspunkt har Bilka:
• Ikke givet noget skriftligt svar
• Ikke oplyst, hvordan den defekte vare skal returneres
• Ikke forholdt sig til det dokumenterede økonomiske tab

Dette er ikke en bagatel. Et defekt produkt har påført mig et reelt økonomisk tab, og Bilka har udvist manglende ansvar, manglende kommunikation og manglende kundeservice.

Jeg havde forventet en langt mere professionel håndtering fra en stor landsdækkende detailkæde. I stedet er min sag blevet ignoreret.

Meget dårlig kundeservice. Jeg kan på ingen måde anbefale Bilka, hvis der opstår problemer

4 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.