Banner for BilkaToGo

BilkaToGo Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Katastrofe uden lige. Alt for ofte en alt for ringe oplevelse, hvilket de negative anmeldelser her på Trustpilot ligeledes beretter alt om. De inkompetente, ligegyldige "ikke-svar" fra kundeservice he... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God rabat til mængde køb. Vi benytter os af en af de månedlige rabatordninger for at købe stort ind til hele måneden. Det virker sådan set fint for os. Der er nogle problemer med lagerføring som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har brugt BilkaTogo for første, eneste og sidste gang. Indkøb og levering var OK, men kødet jeg skulle servere om aftenen var dårligt, vacuum var brudt og det var ikke noget der kunne være overset... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fine oplevelser med leveringer fra Bilka to go skalborg - men sidst prøvede jeg at afhente det i nævnte Bilka. Ingen frost el køleelementer, så optøede varer og en ung mandlig medarbejder fik smækket... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado

Escrito por la empresa

Hos BilkaToGo får du Danmarks største dagligvaresortiment online med mere end 36.000 varer at vælge imellem til samme skarpe pris som i Bilka. Vi har friskhedsgaranti og plukker altid de mest friske varer direkte fra dit Bilka varehus. Du kan klare hele shoppingen fra sofaen – nemt og bekvemt – og spare værdifuld tid i en travl hverdag. Samtidig slipper du for at slæbe de tunge poser selv. Bestil i dag via app eller online og få levering allerede i morgen – vælg mellem hjemmelevering eller hent-selv.

Vores løfte til dig

Escrito por la empresa

Hjemmelevering
Vi levere til stort set hele Danmark. Bestiller du inden kl. 15.00 leverer vi allerede senest kl. 06 morgenen efter.
Erstatning
Hvis uheldet er, at vi ikke har din bestilte vare i varehuset, erstatter vi med et lignende eller bedre produkt, såfremt det er muligt.
Kundeservice
Kundeservice kan kontaktes på telefon mandag til fredag fra kl. 06-18 samt lørdag og søndag fra kl. 06-17. På chatten træffes Kundeservice mandag til torsdag fra kl. 06-20, fredag fra kl. 06-18 og lørdag og søndag fra kl. 06-17. Kundeservice har lukket på helligdage.

Friskhedsgaranti

Vi har friskhedsgaranti, og plukker altid de mest friske varer direkte fra dit Bilka varehus.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

302 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vores postkasse blev kørt af ved…

Vores postkasse blev kørt af ved levering for snart en måned siden.

Utrolig lang svartid fra Bilkas kundeservice.

I dag har jeg modtaget en mail med et sagsnummer til en forsikring, som jeg nu har været i dialog med. Bilen har ikke været forsikret ved dem i 15 dage da skaden sker.

Derfor er jeg overhovedet ikke længere, og jeg tænker at mine fremtidige indkøb hos Bilka hænger i en tynd tråd.

23 de mayo de 2026

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos BilkaToGo.

Vi vil meget gerne følge op på sagen, og derfor har vi anmodet dig om nogle flere oplysninger.

Handler størstedelen af vores indkøb ved Bilka ToGo

Altid troværdig og god levering, samt høj service - handler 95% af vores madvarer og husholdning via Bilka ToGo da de har alt, hvad der er brug for - let og billigt ;-)

10 de junio de 2026

Hej Stine

Tak for din tilbagemelding – det er dejligt at høre, at du oplever både troværdighed, god levering og høj service, når du handler hos BilkaToGo. Vi sætter stor pris på, at du vælger os til størstedelen af dine indkøb, og vi håber, at vi fortsat kan leve op til dine forventninger fremover.

God dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er egentlig fin tilfreds

Jeg er egentlig fin tilfreds. Jeg har brugt Bilkatogo over flere år. Det eneste jeg ikke er helt tilfreds med er at de lidt for ofte udskifter de varer som jeg har valgt. Men ellers god service.

4 de junio de 2026

Hej Hans

Det er godt at høre, at du generelt er tilfreds med BilkaToGo, og vi sætter pris på, at du har brugt servicen gennem flere år. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når varer bliver udskiftet oftere, end du kunne ønske dig – vi arbejder løbende på at gøre oplevelsen endnu bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var en ekstrem dårlig oplevelse

Det var en ekstrem dårlig oplevelse. Jeg bestilte 12 varer, fik kun leveret 2 varer, men blev faktureret for alle 12 varer. Jeg kontaktede kundeservice øjeblikkeligt via Bilka ToGo's hjemmeside. Jeg fik en kvittering med et sagsnummer. MEN INTET ER SKET EFTERFØLGENDE. Hvis man skal bedømme en virksomhed skal man se på kvaliteten af deres kundeservice - og Bilka ToGo er ekstrem elendig. Brug ikke denne virksomhed !!!

Hej Henry

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendige økologiske jasminris fra…

Elendige økologiske jasminris fra Salling, hvor der nærmest ikke findes ét helt riskorn, men smuldrede ris, der er itu. Det er bare ikke godt nok og nærmest lidt ubehageligt i munden.

Hej Annemette

Hvor er vi ærgerlige over, at du i din bestilling fik en pakke ris, som ikke levede op til dine forventninger.

Hos BilkaToGo har du friskhedsgaranti, så hvis du oplever, at en vare ikke lever op til den standard, som du med rette kan forvente af os, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 89 30 30 00 eller sende en mail på kundeservice@bilkatogo.dk.

Vi håber, at du på trods har lyst til at komme forbi BilkaToGo igen.

Don’t recommend

Just received my order, half of the products are not there. Reached out to the support and apparently they are sold out which I got no information about. Lastly, one of the products that did actually come, was used and only half of the product is left. Don’t recommend ordering or the support.

8 de junio de 2026

Hi Alicia

Thank you for your review.

We are incredibly sorry to hear about your experience with BilkaToGo.

We’re very interested in taking a closer look at your case, so that we can get to the bottom of the issue.

In order to investigate the issue we require some more information such as order number, and which pick-up point you visited, which is why we have contacted you via Trustpilot.

We hope to hear back from you soon.

Kind regards

Valorada con 1 estrellas sobre 5

for første gang har jeg prøvet at bruge…

for første gang har jeg prøvet at bruge Bilka Togo hjemme levering, kød der blev erstatte med kød der er for gammel, gamle kager, brød og pålæg der kun kan holde sig i få dage, Rengøringsmiddel pakket sammen med andre vare og var løbet ud over det hele, det var så første, eneste og sidste gang jeg gør det. Det her er simpelt hen noget svineri

Hej Britta

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos BilkaToGo.

Vi vil meget gerne følge op på sagen, og derfor har vi anmodet dig om nogle flere oplysninger omkring din ordre. Vi håber på at høre fra dig, så vi kan komme til bunds i sagen.

PASPÅ..Elendig.

PASPÅ..Elendig.. holbarhedsdator Rugbrød holbarhed 1 dag efter levering gælder også hvedebrød..

Hej Ralph

Det er vi rigtig ærgerlige over at høre. Du skal selvfølgelig ikke modtage brød med så kort holdbarhed.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 89 30 30 00 eller sende en mail til kundeservice@bilkatogo.dk, så skal mine søde kollegaer nok hjælpe med at finde en løsning.

Vi håber, at du på trods af oplevelsen har lyst til at prøve BilkaToGo igen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mangler i leveringen igen og igen

Mangler i leveringen igen og igen.
Jeg har efterhånden handlet længe hos Bilka to go med pickup i Hjørring og næsten hver evig eneste gang, mangler der varer.
I begyndelsen var det en til to ting og ved kontakt til kundeservice, blev jeg hurtigt refunderet. Men i dag har jeg hentet varer ved pickup i Hjørring og den her gang var der syv ting(!!), der ikke var med. Det betyder nu, at jeg skal ud at handle ind - ikke bare en enkelt ting eller to, men nu er det jo adskillige ting, der skal købes.
Jeg vælger jo netop Bilka to go for at slippe for at handle og det kan efterhånden virke tåbeligt, når der alligevel skal handles.
Jeg synes faktisk pakkegebyret burde halveres, når man tænker på, hvor ringe pakkearbejdet er.
Jeg tror, jeg dropper at lave mine ugentlige indkøb i Bilka to go, for det er jo omsonst.
De bør i den grad stramme op!

4 de junio de 2026

Hej Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lunkent kød uden tilstrækkelig nedkøling.

Bilkatogo bad om mit ordrenummer. Det er 108118020003. Jeg svarer her fordi jeg ikke kan komme til at svare på deres svar på min anmeldelse som har overskriften “Fersk kød m.m. ligget i timer uden tilstrækkelig nedkøling”.
Der er sendt en reklamation samme dag som jeg modtog hjemmeleveringen d 2/6.

Mvh

2 de junio de 2026

Hej Dikte

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse ved din seneste ordre. Hos BilkaToGo har du friskhedsgaranti, da vi kun er interesserede i at sælge de bedste varer af høj kvalitet. Jeg kan se, at du nu har været i kontakt med vores kundeservice, og at der i fællesskab er fundet en løsning,

Ydermere har jeg tilladt mig at sende dig en mail, så vi sammen kan finde en fin afslutning på oplevelsen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, det fungerer perfekt

3 de junio de 2026

Hej
Det er rigtig positivt at høre, at du oplever så god service, og at det hele fungerer perfekt hos BilkaToGo. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, at vi kan fortsætte med at gøre din hverdag nemmere fremover. Du må have en rigtig god dag.

Forsinkelse!!!

Venter på hjemmelevering på 6.5 time og jeg venter stadig!!!, har en mail på 100 kr nedsættelse og en ubehøvlet kundeservice, der mente jeg hygge snakkede, når henvendte mig.
Sidste gang jeg bestiller der i bilka Næstved.

30 de mayo de 2026

Hej Pia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bilkatogo ydede en virkelig enestående…

Bilkatogo ydede en virkelig enestående service, langt ud over det sædvanlige!!

Jeg er virkelig dybt taknemmelig og meget benovet over, at man i dette varehus (Ishøj) gjorde sig den ulejlighed, at være mig behjælpelig i en svær situation. Jeg ligger syg, alvorlig sygdom og havde bestilt dagligvarer til levering. Jeg har svært ved, at holde mig vågen og da leveringen foregår om aftenen/natten, så fik jeg modsat deres regler oplyst et ca tidspunkt, hvor jeg kunne forvente at modtage mine varer...

Dette kan synes som lidt, men det betyder en verden til forskel for mig. Dagligvarerne kan kun stilles foran min hovedopgang, da andre ikke har adgang til opgangen. Og varerne vil derfor kunne stjæles af dem, med svage sjæle... En situation jeg for alt i verden helst vil undgå.

Ja, der var 2 varer der var udsolgt, dette sker jo også i de fysiske butikker, så pyt med det - oplevelsen med deres høje serviceniveau gør, at jeg for fremtiden vil bestille mine dagligvarer hos Bilkatogo!!
Og Bilkas store udvalg, deres yderst rimelige priser, altid gode tilbud + go´ kvalitet og super service gør, at de ligger LANGT over deres konkurrenter på markedet...

Bilkatogo Ishøj, i skal have stor tak herfra.

Mange venlige hilsner

M.

29 de mayo de 2026

Hej Martin

Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse – især når du står i en svær situation. Vi er glade for at høre, at vores kollegaer i Ishøj har kunnet gøre en forskel for dig, og at du oplever både service, udvalg og priser som noget særligt hos BilkaToGo. Vi håber, vi kan fortsætte med at leve op til dine forventninger fremover.

God dag.

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det sætter vi stor pris på, at du har haft en god oplevelse med BilkaToGo.

Du må have en rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid nemt at finde varene og altid…

Altid nemt at finde varene og altid smilende medarbejder

Hej Rita

Det glæder os at læse om din oplevelse – vi er glade for at høre, at du altid finder varerne nemt og møder smilende medarbejdere. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er virkelig nemt at bestille og få…

Det er virkelig nemt at bestille og få leveret direkte til døren. Der er dog næsten altid noget frugt og grønt der ikke lever op til kvaliteten, men der er en upåklagelig kundeservice, som hurtig refundere. Vi får leveret stort set hver uge, og der er bare nemt for en børnefamilie.

Hej Louise

Tak for din anmeldelse

Hvor er vi glade for at høre, at du altid oplever god service og nem bestilling, når du handler gennem BilkaToGo. Det er altid vigtigt for os, at det skal være hurtigt og nemt, og det er godt at høre, at det er præcis din oplevelse. Vi tager selvfølgelig også din feedback omkring vores frugt&grønt med videre, så vi også her kan levere en service i top.

Vi glæder os allerede til at tage imod dig igen.

Konceptet er rigtig godt

Konceptet er rigtig godt, men der er alt for mange fejl og mangler.

Gang på gang oplever vi at der enten mangler noget, eller de har taget ikke-øko, i stedet for de bestilte økoprodukter.

En skam.

22 de mayo de 2026

Hej Troels

Vi er enormt ærgerlige over at høre, at du har oplevet flere fejl på dine seneste ordrer.

Det er selvfølgelig ikke vores hensigt, at der skal ske gentagne fejl, eller at vores kunder skal sidde med oplevelsen af, at fejlene bare bliver ved.

Hvis du ikke har gjort det endnu, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på kundeservice@bilkatogo.dk eller på 89 30 30 00, så vil vi gøre vores bedste for at finde en fin løsning sammen med dig.

Vi håber, at du på trods har lyst til at komme forbi BilkaToGo igen.

God og hurtig kundeservice

Jeg handler ofte ved Bilka-to-go og er altid godt tilfreds. I fredags havde jeg bestilt varer, deriblandt en ramme sodavand, som dog ikke var med. Jeg ringede til kundeservice som straks refunderede pengene - det var helt som det skal være!

23 de mayo de 2026

Hej

Det er rigtig positivt at høre, at du oplever hurtig og hjælpsom kundeservice, når du handler hos BilkaToGo – også når der opstår små fejl undervejs. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, at du fortsat vil være tilfreds med servicen fremover.

super nemt at bestille

super nemt at bestille, varene er friske og fint pakket. Der er gode tilbud. leveret lige til døren . Jeg anbefaler Bilkatogo.

20 de mayo de 2026

Hej Ann

Vi sætter pris på, at du fremhæver, hvor nemt det er at bestille, og at varerne er friske og godt pakket – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give. Tusind tak for din anbefaling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er i orden og vældig fin service efterfølgende

Har handlet mange gange hos Bilka to go og jeg har altid været tilfreds. Friske vare og altid det jeg har bestilt. (Odense)

Havde et lille problem vedr. oplysninger givet på en vare, herefter modtog jeg vældig flot og ordentlig service som gør at jeg må skrive denne anmeldelse.

Et løfte fra mig selv; firmaer der giver ordentlig service
og behandler deres kunder med respekt, skal på min liste her med 5* // GODT GÅET Bilka to go!

13 de mayo de 2026

Hej Dot

Det glæder os virkelig at læse, at du har haft gode oplevelser med BilkaToGo – både med de friske varer og den service, du har fået, når der har været brug for det. Vi sætter stor pris på din ros og på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse her.

Du må have en rigtig god dag.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.