Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt dåligt företag som ej går att lita på överhuvudtaget! Jag betalde en räkning via dom som dom efter några dagar inte betalade och nu sitter jag hos kronofogden med en prick i massa år! Hela... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

"På Billhop tar vi inte ut några fasta avgifter du betalar endast 2,50% av transaktionsbeloppet" Räkna på vad denna "servicekostnad" kommer att kosta er på ett år!! Förlustaffär är bara förnamnet! U... Ver más

1. Servicio de pago
  2. Institución financiera

Escrito por la empresa

Betala räkningar med Billhop! Billhop är en svensk betaltjänst som är specialanpassad för att betala räkningar med kort. Tjänsten riktar sig till både företag och privatpersoner. Du kan betala räkningar med svenska kort till alla svenska bank- och plusgironummer. Alla räkningar betalas två bankdagar fram i tiden. Billhop är enkelt att använda, så fort du skapat ett konto kan du börja använda tjänsten och betala dina räkningar med betal- och kreditkort.

1,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Har inte använt tjänsten

Har inte använt tjänsten, men fattar egentligen inte vad fördelarna är. Betalar man räkningen med sitt kort får man ofta inga poäng, på samma sätt som man kan få om man betalar som vanligt med kortet. Räkningen blir ju dessutom några procent dyrare, eftersom tjänsten tar ut en avgift för varje transaktion.

9 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för detta företag!

Riktigt dåligt företag som ej går att lita på överhuvudtaget!

Jag betalde en räkning via dom som dom efter några dagar inte betalade och nu sitter jag hos kronofogden med en prick i massa år! Hela min ekonomi är nu förstörd pga av detta lurendrejeri företag!!!

22 de noviembre de 2020
Logotipo de Billhop

Respuesta de Billhop

Vi hade inte möjlighet att utföra din betalning eftersom den avsåg en kreditutgivare. Vi har tydlig information på vår webbsida om att vi inte betalningar till kreditutgivare, finansiella institut, etc., dvs. man kan inte använda ett kreditkort för att betala ett lån via Billhop. Detta är de riktlinjer som kortnätverk och kortutgivare har som vi, i likhet med andra betaltjänster, förhåller oss till.
Vi informerade dig om detta när vi genomförde återbetalning till ditt kort, vilket var i god tid innan din räkning skulle betalas. Vi är givetvis ledsna för att du har hamnat i en svår situation men vi är tydliga i vår information kring vilka räkningar som inte kan betalas via Billhop (se länk nedan) och om våra användare inte förhåller sig till dessa riktlinjer så är det enda vi kan göra att avbryta transaktionen och återbetala det fulla beloppet inklusive avgift tillbaka på ditt kort – vilket vi har gjort.

(https://billhop.com/se/support-kategori/betala-rakningar/#faq-anchor-finns-det-rakningar-jag-inte-kan-betala-pa-billhop)

Vänligen,
Kundtjänst

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Använder Billhop för att betala fakturor för flygpoäng

Använder Billhop för att betala räkningar via Amex Elite och SAS MasterCard Premium. Använder man tjänsten rätt så tjänar man väldigt mycket i termer av flygpoäng, i de flesta fall är det inte värt att betala räkningar med kreditkort men för dessa kreditkort är det verkligen bra!

9 de septiembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

"På Billhop tar vi inte ut några fasta…

Undvik!!

15 de julio de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hur man förstör en produkt

Bellhops erbjudande är att lösa ett problem akut. Dock faller hela erbjudandet platt efter att Billhop har lagt in en fördröjning på minst 5 dagar innan Billhop levererar. Det krävs alltså väldigt god planering för att ha nytta av Bellhops tjänst. Och har man god planering behöver man nog inte använda Billhop överhuvudtaget.

19 de abril de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.