Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja man kan desværre ikke give 0 stjerner!!! Bestilte måtter helt tilbage i januar 2025 og 5.marts for jeg så en ualmindeligt dårligt translate mail om at de er sendt retur og jeg skal opdatere navn o... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik langt om længe mine måtter, selvom jeg ikke troede det. Men jeg handler der ikke igen. Kvaliteten er der efter, men jeg havde heller ikke forventet en masse i forhold til prisen, så det er mås... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Siden 2021 har vi været aktive og tilbyder vores kunder det største udvalg af luksusbilmåtter i Danmark 🇩🇰. Med mere end 10.000 modeller, skræddersyet med laserpræcision for en perfekt pasform og et smukt interiør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAMFIRMA som stjæler dine penge!!

Ja man kan desværre ikke give 0 stjerner!!!
Bestilte måtter helt tilbage i januar 2025 og 5.marts for jeg så en ualmindeligt dårligt translate mail om at de er sendt retur og jeg skal opdatere navn og adresse så de kan sende dem igen.. Nu er vi i november 2025 og har kontaktet dem MANGE gange siden og får intet svar tilbage. Ydermere er deres hjemmeside ikke længere eksisterende så det var bare 600kr lige i skraldespanden.. HOLD JEG MEGET LANGT VÆK FRA DETTE SCAM..!!

6 de noviembre de 2025

Det værste …

Det værste …. har bestilt derover to gange første gang et par måtter til bilen kvaliteten ku godt have været bedre og købte så derefter noget sædebetræk for cirka 3 måneder siden og har ik fået det endnu aldrig køb noget for den her …. biks

30 de marzo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nesten 2 måneder og endnu har ikke…

Nesten 2 måneder og endnu har ikke varene ankommet. Fejlsendt en gang, returneret og nu venter vi på at de igen skal ankomme. Har varslet om anmeldelse hvis ikke får melding i dag om at varene er på vej.
----------------------------------------------
Almost 2 months and still the goods have not arrived. Wrongly sent once, then returned and now we are waiting for them to arrive again. Have warned of legal action if we do not receive a message today that the goods are on their way.

11 de marzo de 2025

Skuffende kvalitet.

Skuffende dårlig kvalitet,
Fik leveret to måtter hver for sig. Den ene til min hjemmeadresse. Den anden til afhentningssted.

14 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

undgå denne svindlerfirma for enhver pris!

Absolut forfærdelig oplevelse med Bilteppe.com! Kvaliteten er mere end skuffende — billige materialer, forfærdelig pasform, og et komplet spild af penge. Kundeservice? Ikke-eksisterende. De ignorerer e-mails og nægter at tage ansvar for deres elendige produkter. Spar dig selv for hovedpinen og undgå denne svindlerfirma for enhver pris!

17 de febrero de 2025

Pas på denne virksomhed

Pas på denne virksomhed! Deres forretningsmodel er baseret på bedrag – de tager dine penge og sender dig gulvmåtter af ekstremt lav kvalitet, lavet af de værste materialer. De vildleder kunderne til at tro, at de bestiller fra en dansk fabrik, men i virkeligheden kommer produkterne fra Kina og er intet andet end billigt, ringe skrammel. Lad dig ikke narre af deres svindel!"

13 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advarsel: Hold dig væk fra dette firma

Dette er uden tvivl det værste firma, jeg nogensinde har haft at gøre med. De tager dine penge med det samme, men det, du modtager (hvis du er heldig), er en pose skrald efter at have ventet i over 6 uger. Det er tydeligt, at de opererer uærligt: de behandler din ordre, som om den kommer fra en dansk fabrik, men i virkeligheden køber de bare billige, lavkvalitetsprodukter fra Kina.
Lad dig ikke narre af deres løfter – dette er et svindelnummer. Vær klog, vær forsigtig, og undgå dette firma til hver en pris. Spar dig selv for frustrationen og dine hårdt tjente penge.

12 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undgå dette firma under alle omstændigheder

**Undgå dette firma under alle omstændigheder.** Deres eneste ekspertise ligger i at tage dine penge—alt andet er under al kritik. Lav ikke den samme fejl som jeg gjorde. På trods af deres påstande er dette **ikke en dansk fabrik**, og kvaliteten er elendig, langt under acceptable standarder. Spar dig selv for frustrationen og hold dig langt væk.

13 de febrero de 2025

FAKE FIRMA

FAKE FIRMA
Handel ikke med det firma.
Måtterne var lang tid undervejs, har på fornemmelsen, at de bestiller dem fra Kina og selv score differensen.
Har udførlig bestilt mål lige til min bil og da de endelig kom skulle man tro de var til en lastbil. Måtterne på bagsædet er så store, at de går op over sædet. De er total ubrugelig. Har haft løbende kontakt med dem og de holder en hen, især med hensyn til den lange levering. Det svar jeg har fået på min klage over måtterne, var at jeg skulle forsøge at installere måtterne ordentlig i bilen og lade dem sætte sig i et par dage og at de nogle gange kan have brug for lidt tid til at tilpasse sig bilens form og at jeg er velkommen til at sende billede/video, hvis de ikke har rettet sig, hvad jeg havde gjort både på mail og WhatsApp. Mit svar til dem var at jeg ville have mine penge retur og derefter ville jeg sende måtterne tilbage. Har intet hørt siden.
Hold jer langt væk fra det firma, det er både spild af ærgrelser, tid og penge.

6 de febrero de 2025

Elendig kvalitet og Totalt skrald

Jeg modtog min ordre i dag efter at have ventet i over tre uger, og jeg er fuldstændig chokeret. Jeg bestilte et sæt med tre dele til både for og bag, men jeg modtog kun frontdelene.
Kvaliteten er utroligt dårlig – det er bare et tyndt stykke plastik af ekstremt lav kvalitet. Logoet ser forfærdeligt ud, hvilket gør produktet endnu værre. Dette er intet andet end svindel.
Advarsel: Denne virksomhed producerer INGENTING i Danmark. Selv produkter fra Temu er af langt bedre kvalitet. Jeg fraråder kraftigt at købe fra denne side.
Jeg vil anmelde dem til myndighederne og tage juridiske skridt mod dem.

5 de febrero de 2025

Bilteppe

Har modtaget varen efter nogen tids ventetid. Har fulgt leveringen over sporingen, meget lang vej, først Aarhus, så Frankrig, så Sverige og så Aarhus. Efter min vurdering, meget omstændigt og tidskrævende. Det eneste der var hurtigt, pengene blev trukket, omgående efter bestillingen!
Så til produktet. Pasformen til forsæderne, tja kan diskuteres, ikke det bedste! Til bagsæder, flere steder lim rester, har selv prøvet at fjerne og skjule det. Om det lykkes, må andre vurdere. Pasformen er heller ikke det bedste! Produktet er som helhed, ikke pengene værd. Ikke produceret i Danmark, antagelig i Kina!
Som helhed, ren FUP….!!!

5 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har fået leveret et måttesæt som…

Jeg har fået leveret et måttesæt som desværre ikke passer, har kontaktet firmaet og fået mail tilbage om at sende billeder monteret i bilen det er svært da måtterne er alt for store og ikke skræddersyet helt uden for original måtter.
Det er dog positivt at firmaet vil se på det og finde en løsning, som jeg nok skal beskrive her på Trustpilot

4 de febrero de 2025

Så kom mine måtter fra Kina Yun Express YT2500421272185529

Den 3. januar bestilte jeg 4 automåtter med broderet VW logo og T-CROSS samt 1 bagagerumsmåtte efter hjemmesidens bestillingsformular - syet efter mål af “Søren” i Århus - fra bestilling til levering 5-6 dage med PostNord!
Jeg har fra Kina, 1 måned senere, fået leveret en helt sæt bundtæpper der dækker sider og kardanaksler for og bag. Indretningen passer slet ikke ikke til en VW-CROSS model - ydermere med et VW logo og påskriften “Das Auto”!
Hele forløbet har været een stor fantasifuld historie om “bilteppe” i Danmark, men som øjensynligt blot er et hjemmeside der sender ordren videre til muligvis Temu og scorer gevinsten mellem en “dansk” pris og så leverandørens Kina pris!
De tilsendte “tæpper” er klippet i stykker og afleveret på genbrugspladsen!
Jeg kan på baggrund af mine oplevelser slet ikke anbefale “bilteppe”!

4 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selvom de skriver min ordre er på vej…

Selvom de skriver min ordre er på vej så kommer den ikke , man får en mail på den er sendt men så bliver den pludselig annulleret igen , køb ikke derfra de tager pengene og så skriver de en masse ting til dig og lover dig en masse men pengene eller dine ting ser du aldrig . Vildt de ikk er politi anmeldt endnu . Hold jer langt væk

27 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.