Ja man kan desværre ikke give 0 stjerner!!! Bestilte måtter helt tilbage i januar 2025 og 5.marts for jeg så en ualmindeligt dårligt translate mail om at de er sendt retur og jeg skal opdatere navn o... Ver más
Jeg har fået leveret et måttesæt som desværre ikke passer, har kontaktet firmaet og fået mail tilbage om at sende billeder monteret i bilen det er svært da måtterne er alt for store og ikke skrædders... Ver más
Jeg fik langt om længe mine måtter, selvom jeg ikke troede det. Men jeg handler der ikke igen. Kvaliteten er der efter, men jeg havde heller ikke forventet en masse i forhold til prisen, så det er mås... Ver más
Skuffende dårlig kvalitet, Fik leveret to måtter hver for sig. Den ene til min hjemmeadresse. Den anden til afhentningssted.
Siden 2021 har vi været aktive og tilbyder vores kunder det største udvalg af luksusbilmåtter i Danmark 🇩🇰. Med mere end 10.000 modeller, skræddersyet med laserpræcision for en perfekt pasform og et smukt interiør.
Fup firma
Fup firma.
Tager ens penge uden grund. Ligeledes oplyser banken, at man har forsøgt at benytte kortet flere steder.
Hold jer væk.
Godt det kun kostede svigerfar 900 kr.