Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja man kan desværre ikke give 0 stjerner!!! Bestilte måtter helt tilbage i januar 2025 og 5.marts for jeg så en ualmindeligt dårligt translate mail om at de er sendt retur og jeg skal opdatere navn o... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har fået leveret et måttesæt som desværre ikke passer, har kontaktet firmaet og fået mail tilbage om at sende billeder monteret i bilen det er svært da måtterne er alt for store og ikke skrædders... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Siden 2021 har vi været aktive og tilbyder vores kunder det største udvalg af luksusbilmåtter i Danmark 🇩🇰. Med mere end 10.000 modeller, skræddersyet med laserpræcision for en perfekt pasform og et smukt interiør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Først er der bilteppe.com

Først er der .com/.dk de bruger begge navne . De har lige skrevet at hvis jeg giver dem 5 stjerner får jeg 20% på næste køb,der bliver aldrig noget næste køb ved det svindel firma.de sætter et billede med flotte bilmåtter på nettet til 824kr ,men da de ankom i går var de ikke som billedet de var total ubrugelige og skal klippes til alle 4 stk kom fra Kina efter 3 uger og ikke fra Århus som de skrev og ikke med postnord deres 2 telefon nummere er ikke existerende så måtterne bliver kasseret da de er ubrugelige,så købte straks 4 stk nye hos Temu til 140kr husk at læse trustpilot inden du handler på nettet. Ole Vandborg

2 de febrero de 2025

HOLD JER LANGT VÆK!!!

Har bestilt et gulvmåttesæt d.10 januar men har endnu ikke fået nogen mail med bekræftelse eller ordrenummer.. Pengene er dog trukket (749,95,- d.10. Januar) fra min konto. Idag har jeg har stadig IKKE fået en ordrebekræftelse på mine måtter men pengene er jo trukket!!
Hvad sker der..?? Jeg er med på det kan tage tid og lave men kan ikke forstå hvorfor i ikke bare sender mig en bekræftelse på at jeg har købt noget hos jer når i jo har trukket mine penge..

10 de enero de 2025

Dansk svindel

Jeg har i dag fået leveret en de forreste måtter, og de passer på ingen måde til bilen. De er af ustyrlig ringe kvalitet. Hjemmesiden og alt annoncering fortæller de er produceret i Danmark. Varerne kommer fra Asien og er ikke produceret i Danmark. Udover de leveret måtter, så mangler jeg 2/3 dele af den samlet bestilling, sædeovertræk og måtter til bag i bilen. Jeg vil fraråde alle til at benytte sig af biltappe.dk det er svindel af værste skuffe. Det som skuffer mig mest er at der er et dansk firma og CVR nummer som er en del af dette svindelnummer, Sk-Bil Holding ApS - CVR 39170167 står som afsender og med en dansk ejergruppe. En ejer og direktør som også har andre aktive firmaer, i en fornuftig størrelse. Suk hvor er det ærgerligt at man har behov for at svindle og omgås en hver god forretnings skik.

1 de febrero de 2025

Bilmåtter…?

Bilmåtter…?
Passer ikke til bilen, og får et svar på mail om at jeg bare skal vende og dreje den… men når målene ikke er i nærheden af de originale er det svært.
Og så er de ikke til den model bil, selvom at man spørger inden bestilling.
Det produkt jeg modtog var i dårlig kvalitet, skæve syninger og tråde der hænger, kort sagt ligner det billigt børnearbejde!

30 de enero de 2025

Svindel og fup firma..!

Svindel og fup firma..!! kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg det.. Har bestilt d.8.1.25 Og stadig intet fået, skrevet til dem fik svar at varen er på vej hmm. Forsendelse fra Århus til Paris og flere steder rundt. Tegner sig til et stort svindel firma hold jer væk fra dem..!! Er sku skuffet og sur.

8 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltæpper fra Århus til Frankrig, Paris som 2 andre kunder beskriver her på Trustpilot

Det er helt til grin og viser med al tydelighed svindel. Nu er vi tre forskellige kunder der har bestilt måtter hos Bilteppe - alle er de endt fra en fragtcentral i Århus til Frankrig og Paris hvor de lige nu er på vej ud i såkaldt lokal distribution - hold nu op for en fantasi der udfoldes for at snyde og svindle. Bagagerumsmåtten er jeg spændt på hvor lander efter Århus - Kiev Ukraine?

29 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magen til svindel firma skal man lede…

Magen til svindel firma skal man lede længe efter. Man afgiver en ordre, og vupti - så trækker de pengene fra ens konto, inden varen afsendes. Hvis man så fik sine varer, og de blev produceret i Århus som de skriver, så var det en anden sag, men de kommer fra Hongkong kan man se, når man laver lidt simpel research. Bestilte den 10.1 og har i dag den 29.1 ikke set mine varer. Selv Temu sender hurtigere. Og skriver man en mail, at man vil annullere sin ordre og have pengene tilbage, så snakker de udenom, og siger den er på vej. Det er simpelthen fup og fidus. Jeg overvejer at anmelde til politiet.

29 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mangler stadig den bestilte vare.

Mangler stadig den bestilte vare.
Jeg kan ud fra anmeldelserne gætte på der er tale om svindel firma, og løgn omkring produktion foregår i Aarhus DK

De svarer ikke på kritiske anmeldelser overgivet, men de svarer hurtigt på de få gode anmeldelser der er på trust pilot ( hvem mon der har lavet dem)

Det bliver vist til en anmodning til ombudsmanden om at kigge firmaet efter i sømmene

10 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte måtter til min Seat Leon…

Jeg bestilte måtter til min Seat Leon stationcar, da jeg langt om længe fik mine måtter passer bagagerumsmåtten. Så har jeg kun fået måtter til bagi selvom jeg har bestil til både foran og bagi. Ikke nok med det så er det meget svært at komme i kontakt med kundeservice og de svare kun få gange

25 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

For et tæppe skal du vente omkring seks…

For et tæppe skal du vente omkring seks hundrede gulden i en måned, og det tæppe, de sender til dig, ligner mere et barns legetøj end et biltæppe og er slet ikke brugbart. Du svarer ikke på deres telefon eller mail, så spild ikke dine penge.

25 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik langt om længe mine måtter

Jeg fik langt om længe mine måtter, selvom jeg ikke troede det. Men jeg handler der ikke igen. Kvaliteten er der efter, men jeg havde heller ikke forventet en masse i forhold til prisen, så det er måske ok. Men de har en rigtig dårlig kundeservice og er svære at få fat på. De skriver også at de bliver syet i Danmark, hvilket er en kæmpe løgn. De kommer fra Kina af. Jeg ville som sagt holde mig fra firmaet af.

Ingen varer!

Ingen varer!! Pengene er trukket forlængst. Det er ikke muligt at komme i telefonisk eller mailkontakt med dem, holdingselskabet svarer heller ikke. Ligner til forveksling et svindelforetagne, så pas på!!!!
Alle de positive 5 stjerners anmeldelser ligner til forveksling også svindel.

Hej!

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne forsikre dig om, at din ordre nu er i transit. Vi beklager, at du har haft problemer med at få kontakt, men vi har mange ordrer at håndtere, og vi gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. Vi har desværre ikke telefonisk support, men vi er tilgængelige via WhatsApp, Facebook Messenger og email.

Vi beder om din tålmodighed, da du ikke er den eneste kunde, vi skal svare på, og vi arbejder hårdt på at assistere alle. Vi sætter stor pris på din forståelse.

Hvor er vores varer🙄

Hvor er vores varer🙄? man kan ikke ringe til jer der ingen svar på mail 🫣
Fup og fidus firma der tager hurtigt penge fra køberes konto , kom ind i kampen send folk deres penge retur eller kom med vores varer

Til andre der vil købe hold jer langt væk tlf er slukket og mail bliver ikke besvaret , men de er hurtig som en tyv i natten til at inkassere penge fra ens konto

Stjerne skulle være lig med nul men det kan man ikke så den ene i går er fordi I er så hurtig til at nappe vores penge det kan I finde ud af

6 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mener dette er et fupfirma

Mener dette er et fupfirma. Ingen varer bliver leveret og de svarer ikke. Kan se at pengene er røget til Hongkong

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt din bekymring, og jeg vil gerne forsikre dig om, at din ordre nu er i transit. Vi beklager for forvirringen omkring betalingsoplysningerne. Betalingen går gennem vores internationale betalingspartner, som håndterer transaktionerne, og derfor kan du se betalingen komme fra Hong Kong. Det har intet at gøre med, at vi ikke er baseret i det land – vi er en pålidelig virksomhed, og pengene bliver sendt til os som sælger.

Vi arbejder hårdt på at sikre, at alle ordrer bliver leveret, og vi sætter stor pris på din tålmodighed. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil gerne hjælpe dig! 🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvor bliver min pakke af i skulle sende…

Hvor bliver min pakke af i skulle sende til mig?
Er ikke helt tilfreds med den kunde service!!!!!!! Da man skulle bestille kunne man godt få nogle svar men efterfølgende halter det gevaldigt??

Ser frem til en udtalelse fra bilteppe....????

20 de enero de 2025

Hej!

Tak for din anmeldelse og din ærlighed. Jeg kan bekræfte, at din ordre nu er blevet leveret med succes. Vi beklager, hvis vores svartid har været langsommere end forventet. Vi gør vores allerbedste for at svare hurtigt på alle henvendelser, men på grund af den høje volumen af beskeder kan der desværre opstå forsinkelser.

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse, og hvis du stadig har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig! 🙏

mangler min pakke

Da jeg har bestilt et nyt tæppe til min bil den 1/1 2025 og kan se at tæppe er på vej til Frankrig der er noget jeg ikke får står håber på svar

19 de enero de 2025

Hej Henrik,

Tak for din besked og din feedback. Jeg kan personligt bekræfte, at din ordre er blevet leveret med succes. Jeg forstår, at det kan virke forvirrende, og jeg beklager, hvis der har været nogen uklarheder.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med din levering, så tøv endelig ikke med at skrive – jeg hjælper dig meget gerne! 🙏

Tak for din tålmodighed og forståelse. 🚗✨

Jeg bestilte måtter til min bil 3-1

Jeg bestilte måtter til min bil 3-1, og ifølge track and trace er de sendt fra Århus d. 11-1 og nu er de af en eller anden grund i Paris? Jeg skrev mail til dem og de fortalte at de var under produktion….. jeg håber ikke at jeg bliver snydt.

16 de enero de 2025

Hej Michael,

Tak for din besked, og vi beklager forsinkelsen i at vende tilbage til dig. Vi forstår din bekymring angående forsendelsen af din ordre og undskylder for eventuel forvirring.

Din pakke er i øjeblikket i Frankrig på grund af uforudsete logistiske udfordringer og ændringer i ruten. Vi kan forsikre dig om, at den snart bliver videresendt til Danmark. Vi arbejder hårdt på at sikre, at din ordre bliver leveret hurtigst muligt.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os. 😊

Venlig hilsen,
Amy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt langt væk fra dette fup…

Hold jer langt langt væk fra dette fup firma, det findes slet ikke, og jeres penge er bare væk. 🤬🤬🤬

13 de enero de 2025

Hej Michael,

Jeg er rigtig ked af at høre om din frustration. Jeg kan bekræfte, at din ordre er blevet leveret med succes. Vi stræber altid efter at give vores kunder en god oplevelse, og vi er her for at hjælpe, hvis du har brug for yderligere assistance.

Hvis du har nogen bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gerne hjælpe dig videre. 🙏

Tak for din forståelse.

Købsbetingelser

Jeg har ikke købt noget, hos jer endnu, men det afskrækker mig at i skriver i jeres betingelser "Materialet på denne hjemmeside er udelukkende til generelle informationsformål og må ikke bruges som den eneste basis for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere præcise, komplette eller aktuelle informationskilder. Tillid til materialet på denne hjemmeside sker på egen risiko." Så jeg vil gerne have et link til en side hvor man kan få mere præsise informationer.

12 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.