Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elektrische spiegels en richtingaanwijzers waren perfect zoals omschreven en getoond op de foto's. Het geheel was goed verpakt en snel verzonden.

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Entreprise à première vue honnête Avec des prix compétitifs Après finalisation de votre commandes Ils ne vont connaissent plus !!! Aucun traceur reçus même après mainte Email envoyer inter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jammer om hier zoveel negatieve reviews te lezen, ik kan me daar totaal niet in terugvinden. Meerdere malen hier besteld, en iedere keer weer top en zeer snelle service gekregen! Vragen over... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Het adres voor uw BMW onderdelen en accessoires!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 14% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

3,8

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte ervaring met deze firma

Slechte ervaring met deze firma.

Op 21 februari een bestelling geplaatst voor een inlaat, op de website stond binnen 3 dagen verzonden. Afijn, mijn man is 8 maart jarig dus dat gingen we redden!

Na een week maar eens gemaild of er een update was, ik kreeg na 4 dagen pas antwoord dat het product niet op voorraad was en direct bij de fabrikant besteld werd (Duitsland) en deze pas op 25 maart geleverd zou worden.

Hier was ik niet blij mee en ik heb dit duidelijk aangegeven door een klacht te sturen via de mail, hier is nóóit meer op gereageerd.

Uiteindelijk vorige week maar wéér gemaild want op 25 maart hadden we natuurlijk nog altijd niks binnen, verassend! Het zou einde van de week worden verstuurd meende de dame. Ik begon me opgelicht te voelen.

Nou, vrijdag eindelijk de mail dat het onderweg was vanuit Duitsland, en nu op 31 maart geleverd, mocht even duren.

Product is verder in orde maar geen loof jegens BimmerProducts gezien de fabrikant dit verder geregeld heeft.

Al met al, slechte service, slecht werkende website, slechte voorraad en héle slechte communicatie. Ik raad dit niet aan.

21 de febrero de 2025

Respuesta de BimmerProducts.nl

Wat vervelend om te horen dat u deze problemen heeft mogen ervaren, maar gelukkig is het product wel naar wens. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen

Super fijne webshop/winkel

Super fijne webshop/winkel. Ik kon direct mijn producten ophalen na een bestelling te hebben geplaatst. Bimmerproducts heeft mij hierna geholpen met de montage van een aantal producten. Ik liep tegen een aantal problemen aan en kwam er zelf niet helemaal uit. Contact gehad of zij iets voor mij konden betekenen. Ik kon langskomen om er samen naar te kijken. Hierna heeft bimmerproducts zelf de onderdelen gemonteerd. In de tussentijd kreeg ik een kop koffie aangeboden en heb ik een fijn gesprek gehad met de eigenaar en een aantal werknemers. Ik kan bimmerproducts hierom dan ook alleen maar aanraden. Ik zou hier zeker terugkomen en ben super tevreden met de geleverde diensten!

12 de marzo de 2025

Respuesta de BimmerProducts.nl

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze mooie review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artikel te laat en past niet maar retour geweigerd

Veerpootbrug besteld welke op voorraad zou zijn echter heeft het na allerlei smoesjes van dit bedrijf al met al ruim 4 weken geduurd voor deze er eindelijk was.
Vervolgens bleek het niet te passen, de veerpootbrug liep aan alle kanten aan zoals taal de achterzijde de schobrekertorens evenals tegen de bobine, lmm en bekleding van de motorkap echter, voordat je retour in behandeling wordt genomen moet je wel 1st allerlei foto's maken exact zoals geëist door het bedrijf, doe je dit niet word je genegeerd en word je retour niet eens in behandeling genomen.
In mijn geval heb ik meerdere foto's gemaakten getracht zo goed mogelijk mee te werken maar wat hun vroegen was in de praktijk niet precies mogelijk omdat de brug dus niet paste, dit heb ik meermaals geprobeerd uit te leggen aan de medewerkers maar deze wouden het niet horen en bleven hetzelfde verhaal herhalen, ik moest 1st foto's exact zoals verzocht maken anders werd ik genegeerd wat ze dus ook gedaan hebben.
Telefonisch overigens ook niet bereikbaar maar zal wel bewust zo zijn.
Uiteindelijk maar besloten op eigen initiatief te retourneren en deze kosten voor eigen rekening te nemen ondanks dat de fout niet bij mij ligt om maar van het gezeik af te zijn want met de mensen die hier werken kom je geen steek verder, ze snappen het niet of willen het niet snappen maar welke van de 2 het ook is, ik bestel hier nooit meer iets en zou anderen hetzelfde advies willen geven!!
Dit geld overigens ook voor alle andere namen welke dit bedrijf gebruikt maar op hetzelfde adres gevestigd zijn zoals o.a. Priem motorpsort e.d., allemaal hetzelfde bedrijf dus let goed op!!
Ik snap de positieve reviews dan ook niet, waarschijnlijk vriendjes of bekende van dit bedrijf want ik heb nog nooit in mijn leven zo'n slechte service meegemaakt.
Mocht er een reactie komen zoals een andere mederwerker ook per mail bij mij probeerde de fout wederom bij mij neer te leggen heb ik al het mailverkeer nog zwart op wit staan om eventueel hier te laten zien zodat iedereen kan lezen hoe bizar of eigenlijk niet bestaand de klantenservice hier is.
Je kan veel beter terecht bij Fullcartuning welke ook in Nijkerk gevestigd is, vele malen betere en snellere service.

20 de marzo de 2025

Respuesta de BimmerProducts.nl

Goedemiddag, ik heb even gekeken en ik zie in ons systeem staan dat u gewoon uw betaling heeft terug mogen ontvangen. Geen retour is dus geweigerd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artikelen passen niet en geen geld terug

Performance look frontspoiler gekocht passend voor een F11,maar past totaal niet. Kappen passen niet omdat deze te dicht bij elkaar staan en de splitter staat onder zo grote spanning dat het onderste 'zwevende deel' draait. Uiteraard niet meer retour te sturen omdat je de drie delen in elkaar hebt geschroefd. Maar eerder weet je ook niet of het wel past of niet. 170 euros weggegooid. Hier koop ik nooit meer.

25 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

3 dingen besteld

3 dingen besteld, 2 vd 3 na 4 werkdagen binnen, de 3e wacht ik na 2 weken nogsteeds op, contact ook niet te krijgen want deze webshop denkt gewoon ohjo we gaan ff 2 weken dicht en iedereen die wat wil wacht maar ff lekker.

30 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles verliep zoals het moet

Alles verliep zoals het moet. Ik heb gebruik gemaakt van december deal en daardoor echt voordelig. Bestelling is binnen drie dagen geleverd. Courier heeft bij alflevering gebeld om de bezorging te bevestigen.

19 de diciembre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verspil je tijd niet en bestel ergens anders

Ik bestelde 1 november een grill voor mijn bmw f40 diezelfde dag kreeg ik nog een mail dat mijn pakje klaar was voor verzending na een paar dagen stond er nog steeds geen informatie over wanner het pakje zou komen na meerdere mails gestuurd te hebben antwoorden ze 11 november met “Ik zie dat wij het hebben gecrediteerd omdat het artikel niet meer leverbaar is.” gelukkig krijg ik wel mijn geld terug maar vespil je tijd nie en bestel ergens anders
Zeer slechte site zeer trage service 1ste keer dat ik hier bestel en is zeker de laatste keer.

11 de noviembre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest. Het klopt inderdaad dat er een voorraadverschil was, waardoor we helaas de order moesten crediteren. Excuses voor het ongemak!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 keer iets gekocht, de eerste en de laatste keer.

Doe jezelf een plezier en koop hier niks. Als alles in 1 keer goed gaat, zal het wel prima zijn. Maar als er iets niet klopt aan je geleverde product. Heb je heel veel geduld en (maanden) uithoudingsvermogen nodig om het geregeld te krijgen. Slechter dan dit kan klantenservice niet.

6 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima product, service kan beter

Na twijfel gezien die niet al te beste reviews toch bij Bimmerproducts besteld. En inderdaad de reviews kloppen vaak. De communicatie is roestig, de leverstatus onduidelijk, de email update een doorgestuurd mailtje van de vervoerder... Telefonisch voor mij gewoon bereikbaar.

Maar, wel gewoon netjes verstuurd voor een mooie prijs.. De 5e ster te verdienen door het process te verbeteren.

29 de octubre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw mooie, eerlijke review. We doen ons best deze verbeteringen door te voeren!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Niet perfect maar ze leveren wel.

Het duurde even en ze zijn niet echt goed in het sturen van bevestigings e-mails (waarvan je er soms wel echt te veel krijgt bij sommige bedrijven) maar ze zijn wel telefonisch bereikbaar (na lang wachten maar er neemt tenminste wel iemand de telefoon op) en de bestelde artikelen kwamen uiteindelijk ook goed aan. Dus het kan beter maar scherpe prijs voor een goede product (helm van Sparco voor iets meer dan 100 euro, geen geld mooi ding).

21 de octubre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw mooie, eerlijke review. We proberen uw verbeteringen zo goed mogelijk door te voeren.

Super snel binnen

Super snel binnen. Goede spullen. Grootste aanbod van Nederland als je het mij vraagt

21 de octubre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw top email!

slechte communicatie/bereikbaarheid!

zondag besteld
maandag gebeld over een short shifter...
het zou dinsdag verwerkt worden en het werd me eind deze week beloofd..

en dit is al de 3e x met een product van bimmerproducts

nu nog steeds geen bericht over de verwerking of de verzending , ik probeer ze te bellen maar ik krijg geen gehoor en na 5 minuten word ik gewoon weggedrukt, op mails reageren ze super langzaam...

voor een bedrijf wat zo veel verkoopt, zou je toch mogen uitgaan voor iets meer professionaliteit!

17 de octubre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Goedemiddag, ik zie dat uw bestelling inderdaad eind van de beloofde week is geleverd. We hebben ook gemaild en ik zie dat u elke keer binnen 24 uur reactie heeft gehad. Excuses als u dit als lang heeft ervaren.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, mijn bestelling na 1 week ontvangen. Op mails werd snel geantwoord en telefonisch ben ik ook te woord gestaan. Dus kortom een tevreden klant

8 de octubre de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw super mooie review

De meest klantonvriendelijk bedrijf

De meest klantonvriendelijk bedrijf dat ik ooit in mijn leven gezien heb.
Ze leveren de stukken niet of aan een verkeerde adres want volgens hun was het wel verstuurd en daar stopt de samenwerking.
Ze zeggen wij hebben het opgestuurd dat het niet aangekomen is is het ons nietmeer.

21 de junio de 2024

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Snelle reacties op email en goede service. Had een redelijk grote bestelling geplaatst en er was een onderdeel niet meegeleverd, wat kan gebeuren, maar dit werd ook snel opgelost en diezelfde dag nog naar mij verzonden.

5 sterren en zeker niet de laatste keer dat ik er iets bestel.

9 de julio de 2024

Respuesta de BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw review en we zien u graag terugkomen als klant!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

J'ai commandé énormément de pièces pour…

J'ai commandé énormément de pièces pour ma série 3 beaucoup de défauts ! Aucun remboursement ni prise en charge, à chaque fois ils sortent une excuse ou font mine de ne pas comprendre que ce soit en français en anglais ou en néerlandais !!!!! A fuir !!!!!!!

3 de julio de 2024

Beunschuur

Slecht bedrijf! Reageert slecht, en levering duurt al 2 weken, en heb nog niks ontvangen.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat je ze niet kunt bellen i.v.m. de vele orders en drukte.

Kortom een dikke bende, bestel hier nooit weer wat.

28 de junio de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.