La empresa ha respondido
Hadde ikke lyst å legge ut en vurdering, men siden det er tredje påminnelse så må det være dårlig fordi jeg har aldri fått min bestilling. Fikk en pakke med noen andres ordre, og etter å rapportere de... Ver más
En praktisk, enkel og smart matboks! Guttungen på 6 år elsker den og det samme gjør vi foreldre🤩✨ Ser fin ut gjør den også☺️
La empresa ha respondido
Rask leveranse, Omieboksen har høy kvalitet og god brukervennlighet med håndtaket. Men litt tung. Veldig fornøyd.
Escrito por la empresa

Vårt utvalg av matbokser, drikkeflasker og annet lunchutstyr er perfekt for hele familien, og vil hjelpe deg med å redusere avfallet fra engangsprodukter.
Vi hjelper deg å være kreativ med matpakken både til deg selv og barna. Hva med å ta med middagsrester i mattermosen? Eller smøre noen enkle wraps å ha i nistepakken? 🌯
Vi har kjente merkevarer som Blafre Design, Mepal, OmieLife, Monbento, Aya&Ida, Carl Oscar blant annet.Bruk knappene under for å se vårt store utvalg! 🤞🏼
Hvorfor skal du velge oss?
⭐ Vi har superrask levering
⭐ Vi er best på kundeservice
⭐ Alle våre produkter er fri for farlige stoffer, så de er trygge både for barn og voksne
Ta gjerne kontakt med oss om vi kan hjelpe deg med noe:
Hommelia 21, 4715, ØVREBØ, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Grei handleopplevelse 😊
Varene som ble bestilt kom ganske kjapt.

Respuesta de Bitebox
matboxen er veldig fin og er storfornøyd. Eneste minuset er at den litt tung noe som ikke er så lett å bære når man liten.

Respuesta de Bitebox
Veldig fin og praktisk boks. Lett å rengjøre, selv om det er litt mange deler. Rask levering.

Respuesta de Bitebox
Snabb leverans och god kvalité på matboxarna. Jag är särskilt nöjd med omie matboxen där jag får plats med allt mitt barn har behov för i en matbox som dessutom håller maten varm eller kall beroende på vad du själv önskar.

Veldig fine produkter.
Noe dyrt men forhåpentligvis kvalitet

Respuesta de Bitebox
Bra og andre produkter som man ikke finner alle plasser, rask levering. Anbefaler virkelig!

Respuesta de Bitebox
Varene ble levert raskt. Produktene er av god kvalitet og en favoritt hos barna.
Rask og god service. Hjalp meg med å finne det rette produktet til mitt behov. Kjempefornøyd med service og produkter!
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.