Bite Squad is the (legitimate) lovechild of 2 friends with a passion for entrepreneurship and...food! omnomnomnom.... Ahem, a while back, we saw a need in our hometown community of Minneapolis for an easy, fast and affordable way to order all the wonderful cuisine around here without shuffling through a mess of menus, making endless phone calls, or trying to navigate a great restaurant's not-so-great website. So, with years of restaurant experience under our woefully well-fitting belts, we decided to do something about it and create Bite Squad. Bite Squad is the last place you'll ever have to go online to order yummy cuisine for delivery or take-out. We've partnered with local restaurants, hand-picked our food lovin' customer support squad, and wrangled up a fleet of environmentally friendly vehicles to get fresh food from the restaurant straight to your door, quickly and hassle free!
Estados Unidos
- support@bitesquad.com
- bitesquad.com
No tiene buen servicio.
No tiene buen servicio.
Foods 4u es mejor.
Bite squad si no viene la orden completa, no se molestan en traerte lo que falta y solo te dicen que te reembolsan el dinero de lo que te falto.
En cambio Foods 4 u, si algo te falta, ellos si se preocupan por traerlo, además Foods 4 u no das la propina hasta que tu cierras la orden de esa manera sabes que el chofer va a traer bien tu orden.
En cambio bite squad cobra la propina del chofer por adelantado y es por eso que ellos no se molestan en verificar si orden esta completa.
No vuelvo a ordenar de Bite squad.
Usen Foods 4 u se los recomiendo.
Excelente lo recomiendo