Banner for Bixia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bixias information är tydlig och rak vilket jag uppskattar, när man kontaktar kundtjänst får ett snabbt och tydligt svar inga politiska uttrycks former😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag hade Bixia en väldigt kort tid,inte haft några problem med dem men det ända "problemet " var att när jag skulle säga upp kontraktet så ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa ti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarene... Ver más

1. Compañía de servicios públicos de electricidad
  2. Proveedor de energía
  3. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Välj lokalproducerad el från sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad.

4,2

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrägligt företag!

Extremt otrevlig kundtjänst som försöker lura sina kunder att deras avtal inte kan sägas upp! Fick besked om att jag tidigast kunde säga upp mitt elavtal med Bixia om 1 år trots att det tydligt står på deras hemsida att det är en månads uppsägningstid som gäller! Undvik dem till varje pris!

Opinión espontánea

Respuesta de Bixia

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att du har känt dig dåligt bemött och fått information som inte stämmer överens med det som kommunicerats på vår hemsida. Så ska det självklart inte vara.

Vi vill gärna reda ut vad som hänt och se till att du får korrekt hjälp med ditt avtal. Om du har möjlighet får du gärna kontakta oss direkt med dina uppgifter, så att vi kan gå igenom ditt ärende och säkerställa att allt hanteras på rätt sätt.

Tack igen för att du lyfter detta – din feedback hjälper oss att bli bättre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ni tar ut hög avgift.

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att avgifter kan kännas höga och tar din återkoppling på största allvar. Din feedback är viktig för oss när vi ser över våra tjänster.

bra kundtjänst

Respuesta de Bixia

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundtjänst. Det uppskattas!

Vänliga och inga konstigheter

Vänliga och inga konstigheter, rekommenderas

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att du upplever oss som vänliga och enkla samt att du rekommenderar oss. Det betyder mycket!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Appen Mitt Bixia

Jag hade tidigare Tibber som elhandelsbolag!
Jag använder mig fortfarande av deras app när det gäller spotpriser. För övrig info använder jag Ellevios app. Varför, det är så fruktansvärt irriterande att behöva logga in med BankID, tar alldeles för lång tid om man bara ska kolla dagens spotpris. Varför har ni kvar det? Finns ingen som helst anledning! Ni lovade när jag påtalade detta i juni, att ni skulle ändra detta!

15 de junio de 2025

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår verkligen att det kan kännas frustrerande att behöva logga in med BankID och jag beklagar att det upplevs som tidskrävande. En lösning är fortfarande på väg. Din återkoppling är viktig för oss, tack för att du berättar!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

jag är nöjd med era leveranser

jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten
mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarenergi.
Jag är kvartskund som har solceller och batteri ,försöker använda el på lågpristid.
Tycker ni ligger bra till med balanstjänsthanteringen.
jag använder emaldo och checkwatt

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att du är nöjd med leveranserna och kundtjänsten, samt att du uppskattar vår hantering av balanstjänster. Tack också för din ärliga feedback om appen, jag tar det vidare till våra utvecklare. Vi förstår önskemålen om att kunna vara ständigt inloggad och få spotpriserna snabbare. Din kommentar är väldigt värdefull för oss!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Diskriminerar äldre utan bank-id

Skickar fakturor via mail till äldre människor när vi anhöriga meddelat fem gånger att mail inte kan läsas av kunden på åttiofem år. Påminnelseavgift varje gång. Bett om autogiro vilket ni inte ville hjälpa till med ”då man gör det digitalt med bank-id”. Som vår åttiofemåring inte kan hantera. Skäms!

4 de agosto de 2025

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig av er upplevelse. Vi beklagar verkligen att det har varit svårt för er anhöriga och kunden att få en fungerande lösning, och att det har lett till påminnelseavgifter. Vi tar detta på största allvar och vill gärna hjälpa alla kunder att hitta en lösning även när digitala alternativ inte är möjliga. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi er vidare med en lösning som passar just era behov.

Smidig och personlig service

Smidig och personlig service. Det enda som saknas för att få 5 stjärnor är att man inte kan betala med autogiro från utlandet. Instruktionerna för att sätta upp detta fungerar tyvärr inte. Kanske kan det bero på vilket land man samarbetar med. I övrigt har Bixia varit toppen.

7 de abril de 2025

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att du tycker servicen är smidig och personlig, och att du är nöjd med Bixia i övrigt. Jag förstår utmaningen med autogiro från utlandet – tack för att du berättar, det är värdefull feedback!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helt okej, men appen kan bli bättre!

Rullar på bra, men appen är lite svår (gammal) hade gärna fått bättre överblick av vad jag säljer och hur det ser ut i realtid. Nu ser man det bara på fakturan…

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig! Vad bra att höra att det mesta rullar på fint. Och tack för din ärliga feedback om appen – jag förstår verkligen önskemålet om bättre överblick i realtid. Jag tar den vidare till våra utvecklare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behöver man hjälp så får man bra svar…

Behöver man hjälp så får man bra svar som man förstår. I te så lång vänte tid i kö. Och bra informerad personal som vet vad dom pratar om.

6 de mayo de 2025

Respuesta de Bixia

Tack för att du berättar! Vad fint att höra att du får tydliga svar och att väntetiden är kort. Jätteroligt att du tycker personalen är kunnig – det tar jag med mig till dom!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det funkar för det mesta tack snälla.

Det funkar för det mesta tack snälla.
Jag är nöjd med er.

Respuesta de Bixia

Tack för att du säger det! Skönt att höra att det fungerar för det mesta och att du är nöjd med oss – jag uppskattar verkligen din återkoppling.

Bra pris

Har jobbat själv med dem och har el nu hos dem. Bra pris

Respuesta de Bixia

Tack för att du delar med dig! Vad bra att du både har erfarenhet av att jobba med oss och är kund idag. Kul att du tycker priset är bra – det uppskattar jag verkligen att höra!

Snabba och bra service!

Roligt med fokus på lokala producenter

Respuesta de Bixia

Tack för den fina kommentaren! Det gläder mig att du gillar fokus på lokala producenter – det betyder mycket att höra.

Bra servicenivå

16 de octubre de 2025

Respuesta de Bixia

Tack! Vad roligt att du upplever servicenivån som bra. Jag uppskattar verkligen att du delar med dig av det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ja jag vet inte vad jag ska skriva

Ja jag vet inte vad jag ska skriva, tycker man något är bra så behöver man inte skriva något

Respuesta de Bixia

Tack för ditt omdöme samt att du tog dig tid att skriva till oss, det betyder mycket för oss! Vänligen Beatrice, kundservice

Full pott

Seovan xxxxx

Respuesta de Bixia

Tack snälla för att du ger oss ett sånt bra omdöme! Vänligen Beatrice, kundservice

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.