Blåmst får endnu engang mine varmeste anbefalinger. Fineste varer og bedste og venligste kundeservice. Jeg skrev og spurgte om en ændring på en ordrer. Kun få minutter efter jeg havde sendt beskeden... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
WAAAAUV 👌⭐️🌼🌸 Nu sidder jeg i mit sommerhus - og nyder🍋🫐 design. Endnu engang - de smukkeste ting fra jeres skønne butik. Altid de fineste - og lækreste sager. Jeg elsker jeres eget design - du... Ver más
Jeg kendte jer ikke, kun fordi min datter havde ønsket sig gaver til sin fødselsdag 🎁 Hun blev rigtig glad for sine fødselsdagsgaver fra jer, flotte/ specielle vare 🙏 Hurtig levering - god servic... Ver más
Verdens bedste betjening - de er simpelthen så søde, og der har altid været god stemning og service i butikken. Vil savne den fysiske butik, men de gør de ligeså godt online og vil bestemt fortsætte m... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Elsker du farver og unikke designs? På blaamst.dk forhandler vi unika keramik, sjove plakater, farverige lys og meget mere. Alt hvad der skal til for, at blåmstre din hverdag op ✨
Información de contacto
Dinamarca
- kontakt@blaamst.dk
- blaamst.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hurtig service
God og hurtig levering af min lille 'citron fugl,'som bliver brugt dagligt 🌟
God kvalitet
Alt gik nemt. Plakaterne jeg har modtaget er i rigtig fin kvalitet.
Skønne produkter som passer perfekt med…
Skønne produkter som passer perfekt med beskrivelsen, tilfreds kunde🥳
Den sødeste lille butik med fint…
Den sødeste lille butik med fint brugskunst, duge, servietter, blomster og meget mere. Sød betjening og hurtigt levering on line👍☀️ bestemt et besøg værd.
Smukke mundservietter
Smukke mundservietter, som jeg nu har 12 stk. af.
Nem og hurtigt bestilling og sød tilbagemelding ved spørgsmål mm.
Det var meget hurtigt ekspeditio så det har Jeg Ikke nogen betænkeligheder at gøre en anden gangn
Meget fin oplevelse.
Mega fine hårklemmer
Mega fine hårklemmer.
Jeg bestilte en mega fin sløjfe til min søsters konfirmation og den kom allerede efter 2 dage.
Cille/medejer af Blåmst, vrimler helt vild sød.
Rigtig fine produkter og god service
En super inspirerende virksomhed med…
En super inspirerende virksomhed med den bedste service
Hurtig levering og varer der levede op…
Hurtig levering og varer der levede op til forventningen. Meget fin oplevelse.
Hurtig og præsis levering
Hurtig og præsis levering
Nem og god hjemmeside
Meget tilfreds!
Super god oplevelse
Dejlig hjemmeside, hurtig levering og skøn pakke med kort med citat og et stykke slik, virkelig hyggeligt.
Blåmst har de fineste ting
butikken har de fineste ting og de tilbyder at kunne hente de bestilte varer i butikken gratis - super service
mødte dem på Formland og er total fan - mine bedste anbefalinger er hermed givet videre
Rigtig flotte produkter og altid god…
Rigtig flotte produkter og altid god service!
Mega service-minded
Mega service-minded. I love their items in the store.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.