Hvis man går længere tilbage her i anmeldelserne, er der flere ekstremt dårlige anmeldelser. Heriblandt en med samme problem som mig, hvor de konstant trækker penge fra personens kort, selvom de ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er ny som premium bruger hos Bloggers Delight, og har haft nogle mindre opsætningsproblemer. Derfor kontaktede jeg deres kundeservice pr. mail, og fik simpelthen den bedste hjælp man kunne ønske s... Ver más
Super god support og hjælpsomhed. Jeg fik min blog oprettet in no time, selvom jeg havde udfordringer med min mailkonto. Og mine spørgsmål blev besvaret på mailen, ligeså hurtigt som hvis det var en c... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Trommesalen 5, 2. sal, 1614, København V, Dinamarca
- info@bloggersdelight.sk
- bloggersdelight.dk
La gente también ha visto
Hurtige svartider
De er hurtige til at svare tilbage på eventuelle problemer og online chat supporten er genial.
De er super gode til at hjælpe og give…
De er super gode til at hjælpe og give respons på sin blog!
Tilfreds
Forstår ikke hvorfor min blog blev filtreret som Spam så jeg ikke kunne bruge min blog igen. Men fik hjælp af kundeservice og de fiksede problemet med det samme. Og nu kan jeg bruge min blog som før igen.
Domæne-problem.
Jeg havde problemer med et domæne jeg havde købt, som så blev aktiveret på den forkerte blog, men det rettede bloggersdelight hurtigt op på, så jeg fik domænet på min egen blog. Tak for god kundeservice!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice!
Jeg har haft oprettet en blog på bloggers delight men ønskede ikke længere at benytte servicen. Jeg oplevede utrolig mange vanskeligheder med at få afmeldt abonnement og slettet min profil. I den forbindelse kontaktede jeg kundeservice via mail og her oplevede jeg simpelthen kundeservice udover alle grænser. Denne kundeservice medarbejder jeg fik fat I, har været utrolig vedholdende og har skrevet til mig hver eneste hverdag siden jeg kontaktede dem, i ca. En uges tid eller endda længere. Denne vedholdenhed fortjener stor ros, idet det var grunden til at jeg fik slettet min profil og opsagt mit abonnement. Ellers havde jeg været så distræt at det ikke var lykkes mig. Så stor tak til rette vedkommende for virkelig god service!
Kan altid forvente service i TOP
Jeg har flere gange været i skriftlig dialog med Bloggers Delight kundeservice via chat. Det har altid været en fornøjlse med service i TOP! Jeg er faktisk blevet overrasket over hvor meget personen på den anden side af skærmen ville hjælpe mig, hver gang. De problemstillinger som jeg har stået med er blevet løst hver gang.
Jeg fik super hurtigt respons på mine …
Jeg fik super hurtigt respons på mine spørgsmål også var det bare en skide god oplevelse!
Hurtig og god service!
Jeg har kæmpet i lang tid med, at få mit domæne skiftet. Jeg spurgte bloggersdelight om hjælp, og på ingen tid fik de det ordnet for mig. Supporten var sød og hjælpsom, og der var ingen problemer!
Kan varmt anbefales.
Et lille, men irriterende problem.
Jeg havde et lille problem med mine billeder - de var grumset og jeg forstod ikke hvorfor, da mit spejlreflekskamera normalt tager gode billeder. BloggersDelight arbejde længe på sagen, men de holdt mig hele tiden underrettet, at de arbejdede på sagen og de ikke havde "glemt" mig. Utrolig god service, især når tingene tager tid.
Fremragende support
Jeg havde lavet en fejl40 (pillet ved nogle indstillinger om domæne, jeg ikke forstod), så jeg ikke længere kunne komme ind på min blog. Supporten var super hurtig til at svare tilbage og finde frem til fejlen, og rette den for mig, så jeg igen fik adgang til bloggen. Det var fantastisk support, de var venlige, hurtige og hjælpsomme.
Derudover er jeg rigtig glad for at have min blog hos dem. Jeg kender flere, der er skiftet over til bloggersdelight, fordi der har været flere muligheder for personliggørelse af bloggen. Det er også noget af det, jeg bedst kan lide ved bloggersdelight.
Hurtig og god betjening
Jeg fik hurtig svar og hjælp på mit problem. Igen!
Online-hjælp til UG med slange og pil op
Første gang jeg har haft brug for jeres online-hjælp og den var super-effektiv og super-venlig og super-hurtig og super-behagelig :-D Tak !
Support
Jeg er plus-blogger og er efter lidt startvanskeligheder tilfreds med Bloggersdelight. Der er super support til siden, der gør deres til at løse evt problemer hurtigt.
Bloggersdelight men også -dark
Så spændende ud ved første blik. Men jeg, der ville bruge den på min Lumia mobil, blev mega skuffet. den fungerede ikke og jeg skulle logge ind uafbrudt. Tastning af adressen virkede heller ikke og det svar jeg fik da jeg blev ved at spørge, hvad der var galt fik jeg tilbagemeldingen:
Den virker godt nok her hos os ! Sådan !!!!
5-stjernet kundeservice
Jeg er Premium Blogger ved BD og er simpelthen så glad, og fuldt ud tilfreds, for den service jeg får når jeg har brug for hjælp.
Fantastisk support
Kæmpe ros for jeres gode og lynhurtige support :-)
Mit "spørgsmål" blev løst af jeres medarbejder, uden en mine, på trods af at det var noget jeg i princippet selv skulle klare.
God kundeservice og nemt design
Det er en rigtig fin side til at skrive blogs og er umiddelbart nem at finde ud af med introvideoer og support. Dog kunne det godt være lidt mere brugervenligt. F.eks. ved jeg ikke hvordan jeg sletter min bruger totalt - så var det også svært at finde ud af, hvordan jeg lavede kategorier. Det var først da jeg googlede mig frem til det, at jeg kom frem til en link hvor jeg kunne lave og ændre kategorier.
Kundeservice er hurtige og rigtig søde. Mine problemstillinger blev løst med et smil og det vægter jeg meget højt!
Besøg gerne min blog: "Dreamland" hvis du skal ind og snuse! :-)
Super super god service
Den sødeste support afdeling i hele verden
Virkelig et godt sted at ha sin blog ., de hjælper med alt.!
Karina
Dejligt sted at have sin blog!
Nemt, hurtigt og hjælpsom supporter! Hurtig svar og handling!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.