Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man går længere tilbage her i anmeldelserne, er der flere ekstremt dårlige anmeldelser. Heriblandt en med samme problem som mig, hvor de konstant trækker penge fra personens kort, selvom de ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er ny som premium bruger hos Bloggers Delight, og har haft nogle mindre opsætningsproblemer. Derfor kontaktede jeg deres kundeservice pr. mail, og fik simpelthen den bedste hjælp man kunne ønske s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har flere gange været i skriftlig dialog med Bloggers Delight kundeservice via chat. Det har altid været en fornøjlse med service i TOP! Jeg er faktisk blevet overrasket over hvor meget personen p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god support og hjælpsomhed. Jeg fik min blog oprettet in no time, selvom jeg havde udfordringer med min mailkonto. Og mine spørgsmål blev besvaret på mailen, ligeså hurtigt som hvis det var en c... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Uprofessionel oplevelse

Vi havde betalt 7000 kr for et blogoplæg som forudbetaling. Oplægget blev gentagne gange udskudt og til sidst annulleret. Virkelig dårlig oplevelse hos Bloggersdelight!

2 de septiembre de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gentagne tekniske problemer samt langsom og dårlig service

Det er mig en gode, hvorfor Bloggersdelight får så mange gode anmeldelser på TP.

Jeg valgte bloggersdelight pga. muligheden for et netværk. Efter at have haft bloggen online i nogle dage skriver en veninde for at spørge, hvorfor jeg har taget den ned. Den er simpelthen forsvundet og leder direkte til BD's forside. Jeg skriver til support og nævner, at jeg har tjekket fra tre forskellige browsere på to forskellige computere, på min telefon, og at min veninde i øvrigt sidder i Norge. Alligevel spilder supporteren sin og min tid ved at spørge, om jeg har prøvet i forskellige browsere. Øh..ja.

Der går 3-4 dage, så er bloggen tilbage igen. Det skal nævnes, at jeg havde PLUS abonnement og i den grad følte, at jeg spildte mine penge samt tid, da jeg ikke kunne arbejde på bloggen. Knap en måned senere skete præcist det samme.

Efterfølgende har jeg ikke haft andet end tekniske problemer. Jeg valgte derfor at opsige mit PLUS abonnement - desuden også af den grund, at jeg opdagede, at man som plusmedlem stadig havde reklamer på sin blog. Min fejl - jeg har adblocker og så dem ikke - men svaret på min undren fra BD var "Vi har reklamer, så de besøgende kan læse din blog gratis". Det er så det, jeg blandt andet ville have forventet at få for de 50 kr., men fred være med det.

Jeg forsøger nu at lukke min blog helt ned og begynde forfra et andet sted. Jeg vil derfor gerne have materialet helt væk. Det kan jeg ikke, for ingen af mine sædvanlige kodeord virker. Når jeg forsøger at nulstille via linket, de sender, får jeg en fejlmeddelelse og muligheden for at få tilsendt et nyt link, hvad jeg nu har gjort fem gange. Stadig intet held.

21 de agosto de 2016

Det fedeste blog univers

Bloggers Delight er et fantastisk team at være en del af, den bedste service og hjælpen er i top. Derudover kan jeg få et meget personligt design på min blog hvilket jeg elsker! Og ikke mindst en samling af Danmarks bedste bloggere :-)

13 de junio de 2016

Virkelig god support!

Jeg er ved at starte en (ny) blog op og havde en idé om, hvordan jeg gerne ville have den til at se ud, men jeg havde godt nok lidt bøvl med at få det til at blive sådan. Heldigvis kunne jeg få god og hurtig hjælp hos support, så godt. Og det er generelt min oplevelse med Bloggers Delight, de er venlige og hjælpsomme og hurtige til at svare. Dejligt!

15 de abril de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og god support!

Jeg har ikke brugt Bloggers Delight så frygteligt længe, men jeg har været meget glad for den tid, jeg allerede har haft hos dem. Hvis jeg har haft begynder-problemer, så er de super hurtige og gode til at hjælpe. Jeg kan varmt anbefale Bloggers Delight til andre, der kunne tænke sig at grifle, deres tanker ned. Blogsystemet er nemt at bruge, og har man besvær, er der en stor Q&A-side, som har svar på de fleste spørgsmål, man måtte have :-)

12 de abril de 2016

Fantastisk!

Bloggersdelight har store standarder, og de levere altid en kanon god service.
De svare altid hurtigt, og hjælper til med det samme - også selvom problemet ikke ligger hos dem.

Der har aldrig være noget bøvl - se er pålidelige og troværdige.

Nanna Sonder

24 de febrero de 2016

Hej super 😀

Jeg er meget glad for den og deres hjælp. De er rigtigt gode til at forklare så man kan forstå det 😀😀. De er virkelig gode og hurtigt til at svare 😀😀

21 de diciembre de 2015

Super serive

Jeg havde brug for hjælp vedr. domæne, jeg skrev over chat - 1 min. efter, fik jeg svar og den rette hjælp jeg havde brug for.

Det er noget jeg vægter som god kundeservice!

12 de noviembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og venlig service

Min erfaring med BD er, at der altid er hurtig og god service at hente. De er utrolig hjælpsomme i forbindelse med spørgsmål omkring opsætningen af bloggen osv. Jeg har endnu ikke oplevet noget negativt i forbindelse med deres kundeservice :)

21 de octubre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelser. Vil ikke anbefale det til nogen.

For det første er det dårlig service, at der ikke er et telefonnummer, man kan ringe til. Vi taler her om tekniske ting, som ikke nødvendigvis er nemme at forklare, hvilket betyder, at jeg, hver gang jeg havde et problem eller en udfordring, skulle skrive frem og tilbage mindst to gange for at få hjælp. Og ud over det, så virkede det altid som om, at hvis jeg skrev om mere end én ting, så blev flere af de øvrige ting glemt. Så det tog typisk 2-3 dage at få løst mine udfordringer. Det er bare ikke ok!

Jeg fandt ud af, at der i "bagend" er en chatfunktion, hvilket gør kommunikationen hurtigere, så den gjorde jeg meget brug af. Hver gang jeg stillede et spørgsmål, hvortil der blev svaret, blev der tit sluttet af med "hav en god dag" eller noget i den retning. Og inden jeg kunne nå at svare stod der "chat afsluttet". En gang skrev jeg "hey, du har ikke hjulpet mig med mit problem", hvortil der blev svaret: "Du må vente. Jeg har en anden chat kørende". Seriøst??

Herudover er BD åbenbart admin på min side, så en "hippieprinsessen" oprettede en side "for at hjælpe mig", som hed noget med "om bloggen". I en senere chatkorrespondance spurgte jeg om hjælp til noget opsætning, hvorefter en af deres supportere igen har været ind og oprette en side på min blog - helt uden at spørge. Det synes jeg er meget foruroligende!

Jeg styrer i min fritid to Wordpress-hjemmesider, så jeg ved, hvad man har adgang til. BD bruger også WP, men de har af uforklarlige årsager "lukket af" for RIGTIG mange funktioner. Det er fint nok til de kunder, som ikke har brug for det eller ikke kan finde ud af det, men jeg som er ihærdig bruger af WP synes, at det er ret provokerende, at hver gang jeg beder om adgang til små ekstra muligheder, så får jeg bare at vide: "det kan vi ikke". Jeg er med på, at det ikke er supporterens skyld, at BD har lukket af, men så sig dog det. Lad være med at lade som som, at det er helt normalt.

Nu ved jeg ikke, hvor mange supportere BD har, men når man chatter eller mailer, så få man ALDRIG et navn på supporteren. Det ville være SÅ rart, hvis jeg kunne henvise til, hvem jeg har talt med, eller bare være sikker på, at det er den samme person, som jeg taler med gennem hele seancen. Jeg har i øvrigt mange eksempler på, at mine henvendelser ikke er blevet forstået eller taget alvorligt eller ignoreret, men det orker jeg ikke at skrive her.

Jeg havde et PLUS-abonnement til 50 kr. om måneden og blev hos BD et stykke tid på trods af alle reklamerne, fordi jeg ønskede mange entries. Dog er det meget svært at gennemskue, hvor mange unikke entires om dagen man får, da det ikke fremgår af Dashboardet. Her står kun hvor mange entries man har. Dvs. at det kan være den samme person, som har været inde på min blog 20 gange, men det kan jeg jo ikke bruge til noget. Jeg lagde i øvrigt mærke til, at Amalie Szigethy f.eks. havde været inde på min blog. Det er jeg meget skeptisk over, da min blog handlede om politik. Jeg havde selv oprettet en konto på Google Analytics, hvor jeg kunne se, at jeg havde 3-5 unikke entries om dagen.

De mange entries var grunden til, at jeg oprettede en blog ved BD, men da disse forekommer useriøse, er der ingen grund til at være der. Så jeg flyttede mit domæne til en almindelig WP-hjemmeside, som jeg selv oprettede.

17 de octubre de 2015

God og hurtig support

Man får en hurtig og god support hos Bloggers Delight. Man føler ikke, at man står alene når der opstår et teknisk problem og support teamet giver en god service, uden at man som blogger føler sig til besvær. Jeg er meget tilfreds med den support jeg har fået indtil videre.

5 de octubre de 2015

Bedste support!

Meget hurtige til at svare og altid hjælpsomme! Når man, som jeg, ikke helt altid forstår det tekniske bag en blog er det så dejligt med en hjælpende hånd der er til at føle!

30 de septiembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tilfreds

Jeg ventede lidt lang tid på nogen gad svare mig i chatten, men fik super god hjælp efterfølgende, det er nemt, overskueligt og til at forstår hvordan man kan sætte en blog op!

23 de septiembre de 2015

HJÆLPSOMME:)

Rigtig søde til at hjælpe når man har problemer, jeg har en del gange været i kontakt med support, da jeg ikke helt kunne finde rundt i hvordan min blog virkede, og jeg fik hurtigt svar tilbage, og endda hjælp til at sætte de sider ind jeg ikke selv kunne finde ud af at få sat ind:) og med deres hjælp fungere min lille blog nu som jeg gerne vil ha det:)

21 de septiembre de 2015

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.