Hvis man går længere tilbage her i anmeldelserne, er der flere ekstremt dårlige anmeldelser. Heriblandt en med samme problem som mig, hvor de konstant trækker penge fra personens kort, selvom de ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er ny som premium bruger hos Bloggers Delight, og har haft nogle mindre opsætningsproblemer. Derfor kontaktede jeg deres kundeservice pr. mail, og fik simpelthen den bedste hjælp man kunne ønske s... Ver más
Jeg har flere gange været i skriftlig dialog med Bloggers Delight kundeservice via chat. Det har altid været en fornøjlse med service i TOP! Jeg er faktisk blevet overrasket over hvor meget personen p... Ver más
Super god support og hjælpsomhed. Jeg fik min blog oprettet in no time, selvom jeg havde udfordringer med min mailkonto. Og mine spørgsmål blev besvaret på mailen, ligeså hurtigt som hvis det var en c... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Trommesalen 5, 2. sal, 1614, København V, Dinamarca
- info@bloggersdelight.sk
- bloggersdelight.dk
La gente también ha visto
HOLD DIG VÆK FRA BLOGGERSDELIGHT
Jeg har udelukkende haft dårlige oplevelser med Bloggersdeligt.
Da jeg importede mit indhold fra min Wordpress hjemmeside, lavede bloggersdeligt bloggen om til et sub domæne som jeg ikke har kontrol over. Den står bare og spejler min hjemmeside (hvilket ødelægger min SEO).
Derfor købte jeg PLUS medlemsskab i håbet om, at jeg ville få kontrollen tilbage. Men der nyttede intet. Indenfor de 14 dages fortrydelsesret annullerede jeg derfor købet. Men de ville ikke give mig mine penge tilbage med årsagen: "at jeg havde taget det i brug". Har forklaret dem overstående. Det nytter dog ikke.
De påstår også at sub domænet ikke er deres - selvom det er det.
Så nu står jeg sådan set i et kæmpe problem, og bloggersdeligt er total ligeglade.
De har kun elendig service (selvom ordet "service" er at overdrive) og sender udelukkende mails selvom jeg har bedt dem om at ringe. Hver mail begynder med "din henvendelse er nu blevet løst". NEJ DET ER DEN IKKE!
For at få denne sag løst, og lukket deres ulovlige spejling af mit website, så har jeg på fornemmelsen, at jeg desværre er nødt til at gå til en advokat.
Vil stærkt fraråde ALLE at anvende bloggersdelight!
Ualmindelig dårlig service
Jeg opsagde mit plus-abonnement i oktober, hvorefter bloggers delight fortsat trak det pågældende månedlige beløb. Jeg opdagede så i december, at de stadig trak og at abonnementet umiddelbart ikke var blevet opsagt alligevel. Derfor opsagde jeg igen abonnementet. Her i starten af marts opdager jeg så, at de fortsat har trukket beløbet en gang om måneden, hvorefter jeg kontakter bloggers delight og fortæller min oplevelse og kræver mine penge tilbage, hvortil der svares at de kan se at jeg har forsøgt at opsige mit abonnement, at de vil kigge på sagen og herefter vende tilbage. Efterfølgende forsøger de at trække det månedlige beløb EN GANG I TIMEN.
Dagen efter bliver jeg kontaktet pr. mail hvor jeg får at vide, at jeg kan få refunderet beløbene der er trukket fra december til og med februar og at de har opsagt mit abonnement for mig. Hertil svarer jeg, at hvis de har opsagt mit abonnement, hvorfor de så stadig forsøger at trække fra min konto og at jeg har en forventning om at få refunderet mine penge fra oktober til og med februar og at de stopper med at forsøge at trække fra min konto.
De følgende dage hører jeg intet fra dem, bortset fra at de stadig forsøger at trække det månedlige beløb fra min konto (en gang i timen i 2 dage).
Jeg kontakter dem igen pr. mail og spørger om de vil være venlige at svare mig og stoppe med at forsøge at trække fra min konto.
Dagen efter (d.d.) er de holdt op med at forsøge at trække penge, dog har jeg stadig intet hørt fra dem ang. refundering af mine penge.
Det er tydeligt at se allerede fra august/september at jeg overhovedet ikke har brugt min blog, hvorfor jeg naturligvis er helt uforstående for den her dårlige behandling!
Ualmindelig dårlig support.
Jeg har 2 blogge ved Bloggers Delight.
Som udgangspunkt er jeg meget tilfreds med de muligheder, som firmaet kan tilbyde med hensyn til at opsætte mine blogge, men deres support er ualmindelig dårlig.
Selv om deres firma mig bekendt har eksisteret i mere end 1 år, så kan man kun få skriftlig support, og jeg har fået at vide rent skriftligt, at en telefonisk support lader vente på sig.
Mine evner indenfor EDB er meget ringe, og det har jeg ladet firmaet vide skriftligt, så der kan være en forståelse for, at mine spørgsmål kan virke lidt banale for dem som professionelle.
På trods af denne omstændighed så kan jeg aldrig få et mere uddybende svar på mine spørgsmål, men får ofte modspørgsmål, og som regel ender det med, at jeg opgiver at få et tilfredsstillende svar på mine spørgsmål og i stedet vælger at bruge unødig meget tid på selv at løse problemet, og det er selvfølgelig også derfor, at det ville være formålstjenligt med en telefonisk support, så man kan tale sig ind på hinanden.
På nuværende tidspunkt skal jeg være heldig, hvis supporterens svar eller mangel på samme fylder mere end en enkelt linje, samtidig med at man skal være heldig, hvis man får et svar indenfor en tidsramme på 24 timer..
Der mangler ganske enkelt en forståelse for, at vi lidt ældre mange gange ikke behersker teknologien så godt som de unge og derfor har brug for lidt mere hjælp.
Furstrerende og langsomt
Langsom database og furstrerende design!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.