Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inga svar på mail, kontaktat på vanlig mail och deras kontaktforum. Inga svar alls. Så när dom säger ”bra kundservice med svar inom 24h” är helt bs. Betala ja det skulle man göra (som tur är b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har köpt en dualdin stereo för några år sedan till en volvo v70 utan orginal slutsteg, och har nu en v70 med orginal slutsteg. Vilket innebär att isokabeln saknar 6pin kontakten för högtalarna. Så... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uppdatering: Fick mina varor och var kompenserad för försenad leverans. För att ge konstruktiv feedback hade företaget kunnat arbetat på att förbättra sin kundtjänst för att snabbare kunna svara p... Ver más

3,8

1 estrella

Ha contestado el 23% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gör dig själv en tjänst och beställ…

Gör dig själv en tjänst och beställ ALDRIG aldrig aldrig ifrån bluepower.se!!

Vägrar svara på mail. Jag lade en beställning för närmare 3 månader sedan som skulle ta 4-6v att få hem. Har fortfarande ej fått beställningen. Efter att ha försökt att nå dem via mail under över en månads tid så fick jag ÄNTLIGEN fakturan makulerad.

Jag köper väldigt mycket online och under mina snart 40 år här på jorden så är detta företag lätt top 3 utav de värsta som jag varit med om.

Kan bara beskrivas som KATASTROFALT. Att dessa får bedriva näringsverksamhet i Sverige är helt otroligt!

Tack för ordet.

15 de mayo de 2025
Logotipo de bluepower.se

Respuesta de bluepower.se

Hej Mattias,

Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback.

Vi vill börja med att beklaga att du upplevt problem i samband med din beställning, och att våra svarstider varit längre än normalt. Detta beror på att vi nyligen genomfört en omfattande flytt till nya lokaler, vilket tyvärr påverkat vår kundtjänstkapacitet under en period.

Vi har granskat din order och kan konstatera att varan tillverkades och skickades från leverantör inom angiven tid. Dessvärre uppstod en försening hos fraktbolaget DHL, vilket ledde till att leveransen aldrig nådde fram. Vi förstår att detta är frustrerande, särskilt då du tvingats vänta länge på återkoppling.

Vi vill dock tydliggöra att återköpet och återbetalningen skedde i enlighet med distansavtalslagen – inom de 14 dagar som lagen föreskriver från det att ärendet hanterats. Din faktura makulerades så snart vi fick återkoppling om att försändelsen inte gått att leverera.

Vi beklagar djupt att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar, och vi tar till oss din kritik i vårt fortsatta arbete med att förbättra våra rutiner och kundbemötande.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde strålkastare till min bil

Beställde strålkastare till min bil, gått över en månad och fortfarande inte fått hem grejerna. Mailat, fyllt i kontaktformulär och skrivit till Bluepower på deras sociala medier. Inget svar. Helt otroligt dåligt att de inte ens kan svara och berätta vad som hänt med ordern. Beställer mycket grejer från andra sidor och aldrig varit med om något såhär kasst!

27 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter beställningen har jag inte fått…

Efter beställningen har jag inte fått någon återkoppling.
Svarar inte på flertalet mail, går inte att nå.
"Vi svarar snabbt" är bara bullshit. Nu är det bara hoppas att pengarna hittar hem igen.

- Nej det har inte funnits i skräpposten eftersom ni inte svarat. Att svara på epost efter 5 dygn är inte snabbt. Det kan vara ett sammanträffande men svaret kom samma dag som jag kontaktat payson om att ta tillbaka pengarna eftersom jag inte fått nån återkoppling på en vecka.
Pengarna har iallafall hittat hem igen.

28 de abril de 2025
Logotipo de bluepower.se

Respuesta de bluepower.se

Hej Jimmy,
Vi beklagar om du upplevt bristande återkoppling.
Vi har svarat på dina mejl och rekommenderar att du även kollar din skräppost. Vi svarar så fort vi kan – och vi står för det.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra pris och bra produkt.

Uppdatering:
Fick mina varor och var kompenserad för försenad leverans.

För att ge konstruktiv feedback hade företaget kunnat arbetat på att förbättra sin kundtjänst för att snabbare kunna svara på mejl, leverans kan enligt mig vara hur sen som helst bara man kommunicerar med kunden, men det löstes fint och jag är nöjd, tack för hjälpen.

27 de abril de 2025

Arnaque

Bonjour

N acheter surtout pas sur ce site , c est une arnaque. J ai commander un pare choc avant de mazda rx8 en septembre 2024 . Je ne l ai jamais recu, on est en mars 2025.
Aucune reponse du site suite a de nombreuse relance et contacte. Meme en les menacant de portée plainte.
Pas de paiement paypal , pas de numero de telephonne. Juste un mail .

2 de septiembre de 2024

Reservdelar Bigway Fatbike

Beställde 4 nya däck och en framlampa till våra Bigway Fatbikes som levererades till bra pris inom en vecka med lmpan i bonus. Kanonnöjd med cyklarna som vi haft sen 2020. Ser att de fortfarande säljs till konkurenskraftigt bra pris. Instämmer med några andra att det kan ta lite tid att få kontakt men när det väl sker är respons och leverans snabbt o smidigt. Saknar ibland möjlighet till telefonkontakt men förstår det kan vara svårt för ett litet företag.

25 de febrero de 2025

Ordered a rear camera

Ordered a rear camera. Received after around 6 weeks. Kinda hard to speak with support but overall everything ok

19 de enero de 2025

Beställde ett avgassystem

Beställde ett avgassystem, fick hem det och monterade det och allt blev perfekt. Dock är kommunikationen mellan företaget inte den bästa, fick inget spårningnummer, svarade tillslut efter flera mail. Annars helt perfekt

14 de enero de 2025

BLP-950A

Ordered BLP-950A for my VOLVO S80 in August and received it in the end of December, so yes, quite a long delivery time but in the end the wait was worth it.

Unit came in a nicely package (box). All cables, head unit, display were stored securely. I should mention that the package arrived without any installation manual so for some people this can cause some problems. However I reached them through one of their e-mail and the manual with additional installation comments were sent to me the same day. Later I asked some more questions about the head unit, and seller responded even during holiday time.

Overall, the installation was quite straight forward, it is simple plug and play (it was actual harder to remove center console (waterfall dash) than to install head unit with its all cables). Only during reverse camera installation I had to splice some wires.

After one week I can say that despite quite steep price, the unit is worth its money. The system is fast and responsive (no freezes, lags), starts very fast on boot. The display looks very nice and it gives modernity for a car. All functions works flawlessly, like bluetooth or Wi-Fi or Android Auto. Sound quality is perfect.

All in all, very satisfied with this purchase.

6 de enero de 2025

Jag rekommenderar

Det är sant att jag fick vänta ca 5 månader efter beställningen, men de sa till mig att den var slut i lager, och när den kom tillbaka skulle de leverera den nästa dag, vilket är vad som hände.
Det positiva är att personerna som arbetar med kunder är snabba, de svarar mycket snabbt på e-postmeddelanden och erbjuder support för mer information.
Tack för din snabbhet, jag rekommenderar det med tillförsikt. Om jag i framtiden behöver fler produkter från BluePower kommer jag definitivt att beställa igen.

5 de noviembre de 2024

Blp-990A

Blp-990A
Bought this and it didn’t turn up for a year as they were out of stock but i installed the radio today and it works almost perfectly, being aftermarket it will never be perfect but the hardware quality is almost oem, the software is ok, it’s smooth as butter but being your generic android tablet it’s abit hard to navigate and you can sometimes confuse the system in some apps but it’s bearable honestly just put car play on and drive it works and that’s realistic it’s main purpose, over all great radio I’d recommend it .p.s. if you need to contact the guys do it on facebook, they don’t answer emails, tried emailing for a year but only found there Facebook a week before it came… lol

23 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Elendigt sted at købe! Er du heldig at modtage noget er det fine vare!

Købte i 2021 to kofangere
Gik 6 måneder ca før de kom uden jeg hørte noget. Nåede aldrig at modtage noget om levering

Prøvede her i 2024 at købe sideskørter og gril, hørte ikke noget
Prøvede så senere at købe kølerhjelm, skriver på mail for at hør ca levering, hvor jeg så får svaret at de har annulleret begge ordre!

19 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.