Ekstremt skuffet over mit køb. Den vare, jeg modtog, lignede slet ikke billedet på hjemmesiden - billig kvalitet og dårligt lavet. At forsøge at få pengene tilbage har været et mareridt. Spild ikke di... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig afsendelse og fantastisk kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️🌟. De skriver ofte, for at høre om der er fundet en afklaring fra PostNord, så føler mig rigtig godt taget hånd om😊🙏 Har dog ikke modtaget min b... Ver más
Bestilte en Calvin Klein vinterjakke, som blev leveret ret hurtigt. Da jeg havde tvivlsspørgsmål omkring størrelsen fik jeg ret god service og hurtig respons. Hele processen gik som smurt, bedste anbe... Ver más
Jeg var på udkig efter én ny parfume, men priserne var så gode, at jeg endte med at købe tre. Varerne var dejligt nemme at bestille og de ankom hurtigt og i rigtig fin stand. Jeg kan kun give mine var... Ver más
Jeg har i flere dage forsøgt at komme i…
Jeg har i flere dage forsøgt at komme i kontakt med Bluxury.dk via deres support e-mail. Får intet svar tilbage og har nu haft en order pendling i over en uge hvor der ikke sker nogen bevægelse overhovedet. Derfor søger jeg en opdatering på min ordre, men når ingen svarer så hjælpen en support funktion jo ikke. Man kan åbenbart heller ikke ringe til virksomheden.
Bluxury support kunne da i det mindste svare. Er i tvivl om det et et fup firma og mine penge er tabt.
Stig

Respuesta de BLUXURY
Rigtig godt oplevelse
God og positiv oplevelse👍😊
Jeg er virkelig overrasket over, hvor hurtigt jeg fik mine varer . Når jeg tænker på at de kom fra et andet EU land , så er det virkelig meget positivt og noget jeg helt sikkert ikke vil ha betænkeligheder ved anden gang . Jeg fik hvad jeg bestilte og de svarede til det ,jeg havde bestilt .
Jeg oplevede super service i…
Jeg oplevede super service i forbindelse med en reklamation og bytte til anden type vare.
Tak for hjælpen.
Varen som aftalt til aftalt tid.
Det er en fin aflevering på stedet
Anbefalesværdig virksomhed!
Kan bestemt anbefale at handle hos Bluxury! Jeg skulle have byttet min bestilling til et nummer mindre, hvor de med ekstra ordinær service, har været meget hjælpsomme!
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering, dog manglede Boss herre uret et batteri, som vi hurtigt fandt en løsning på. Så fuld tilfredshed herfra.
Så rigtig god service. Kan anbefale dem.
Fine varer, hurtig levering og super service.
Den bestilte vare var hurtigt fremme, og da den skulle byttes, var der en super fin service på trods af mit roden rundt i tingene :)
Hurtig afsendelse og fantastisk…
Har dog ikke modtaget min bestilling, da PostNord har smidt min pakke væk, så venter desværre på en afklaring fra PostNord
Super god service
Super god service, nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Virkelig glad for de produkter jeg har modtaget, intet at klage over.
Jeg har bestilt nogen UGG støvler den…
Jeg har bestilt nogen UGG støvler den 28/11. Den 1/12 er beløbet blevet trukket på min konto.
Men derefter kan jeg se på sporingen, at pakken kører mellem Tyskland og Danmark, og er stadigvæk ikke nået frem idag den 8/12..
Håber snart der sker noget!!🤔🤔😥😥
God oplevelse og hurtig levering
Pakken er ikke kommet frem
Pakken er ikke kommet frem. Ser ud til at den rejser mellem tyskland og danmark.

Respuesta de BLUXURY
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.