De vorige keer hebben zij het pakket in de hal op de begane grond afgeleverd. Vandaag heeft de vriendelijke jongen man op verzoek het pakket via de lift op de tweede etage afgeleverd. Ben hier erg bli... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een prettige afhandeling. De levering van mijn fiets werd een dag van tevoren aangekondigd. Het tijdslot liep van zeven in de ochtend tot vijf in de middag, maar 's ochtends kreeg ik al bericht da... Ver más
La empresa ha respondido
Al snel werd gecommuniceerd dat wij de bestelling konden verwachten en dat was enkele dagen eerder dan de bij aankoop aangegeven bezorgtijd. Over de bezorging werd helder gecommuniceerd en een vriende... Ver más
Het matras werd bezorgd binnen de gestelde tijd. Maar dat het loodzware matras niet even naar mijn eigen voordeur gebracht kon worden terwijl we gewoon een lift hebben (we wonen op 1 hoog) vind ik een... Ver más
De Prinsenhof 11, 4004LN, TIEL, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
heel goed in aan de afspaak gehouden inv met de tijd van levering.
bvd roelof heizenberg
Het pakket is goed aangekomen. Alleen teleurstellend dat ze het niet naar boven hebben gebracht. Wij hebben een lift en zijn al op leeftijd.....VR GR P.Heemskerk
De bestelling was op tijd en een hele aardige bezorger.
Ben echt helemaal niet tevreden over het transport van de zeer grote doos van ruim 31 kg. Er is heel duidelijk niet zorgvuldig mee omgegaan maar heel erg lomp; er zat een grote BBQ in en die had op de plaatmaterialen diverse verbuigingen en butsen. En de grote doos is terwijl ik niet thuis was gewoon voor de garagedeur op de grond "geflikkerd"
Zeer vriendelijke chauffeur. Product keurig en snel afgeleverd.
Transport was mooi op tijd, de bezorger telefoneerde met ons maar wij konden niet opnemen, merkwaardigerwijze belde hij niet aan de voordeur maar gaf alles af aan de overburen en gooide een briefje in onze bus.
In eerste instantie kregen we melding dat de bezorging tussen 8 en 5 plaats zou vinden. Maar in de track &trace was het veel duidelijker; tussen 12.32 en 13.10. En het was 12.35 dat de bezorger voor de deur stond, perfect! Vriendelijke bezorger!
Een dag voor levering Track&Trace gekregen. Verwachtte lever tijd 8.25u-10.05u, hiervoor mij planning aangepast en die tijd thuis gebleven. Echter kwam er geen pakket en was de Track&Trace was ongewijzigd. 11.31u werd uiteindelijk pakket afgeleverd bij de buren. Track&Trace systeem werkt helaas niet naar behoren, ook was de optie ‘bericht aan bezorger’ niet operabel.
Bezorger was vriendelijk. Pakket was behoorlijk beschadigd maar geen beschadiging aan de binnenkant. Prima bezorging!

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Mooi op tijd .Werd eerdere keer goed op de hoogte gehouden .Vriendelijke bezorger heeft het netjes binnen gezet .top

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Bezorger was netjes en pakket is goed aangekomen.
Helaas werd het pakket wel 3 uur te laat bezorgd, ik heb dus een hele middag voor niks thuis zitten wachten...

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Conform afspraak op datum en binnen aangegeven tijdslot afgeleverd. Op zich zoals het hoort maar top dat het daadwerkeliji wordt waargemaakt. Prima transportclub.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Het is goed verlopen, erg vriendelijke chauffeur ook!

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Ik kreeg een mail waarin ik oa het bezorgadres aan kon passen maar deze link kon ik niet aanklikken, dus het was niet te wijzigen? Bezorg tijd welke was aangegeven klopte prima.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
onverwacht snel, professioneel en vriendelijke bezorger.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
In een woord Super. Chauffeur was erg vriendelijk en zeer behulpzaam, niets was te veel, iets dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.
Een dikke pluim, iemand die nog plezier in zijn werk had. Dankjewel.
Fam. Bieske.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Misgelopen, gebeld , niet opnieuw ingepland , voor niks thuisgebleven (vrije dag aangevraagd). Vervolgens konden ze het pakket niet vinden in de loods. Beloven om terug te bellen niet gebeurd. Ineens een mail krijgen dat ze morgen voor de deur staan.. Get real! Ik hoop dat verder iedereen een goede ervaring heeft, want uiteindelijk is positief blijven het beste..
Más información sobre otros tipos de reseñas.