La empresa ha respondido
Wat een prettige afhandeling. De levering van mijn fiets werd een dag van tevoren aangekondigd. Het tijdslot liep van zeven in de ochtend tot vijf in de middag, maar 's ochtends kreeg ik al bericht da... Ver más
La empresa ha respondido
Al snel werd gecommuniceerd dat wij de bestelling konden verwachten en dat was enkele dagen eerder dan de bij aankoop aangegeven bezorgtijd. Over de bezorging werd helder gecommuniceerd en een vriende... Ver más
Het matras werd bezorgd binnen de gestelde tijd. Maar dat het loodzware matras niet even naar mijn eigen voordeur gebracht kon worden terwijl we gewoon een lift hebben (we wonen op 1 hoog) vind ik een... Ver más
De Prinsenhof 11, 4004LN, TIEL, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Netjes en goed georganiseerd. Fijn om zending te volgen en seintje vooraf van de chauffeur.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Een behulpzame bezorger en heel vriendelijk en vlot

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Geweldige bezorging en ideaal dat je via de website kan bijhouden wanneer de bezorger eraan komt. SUPER en een aardige behulpzame bezorger.
Zou willen dat alle pakketten via deze dienst komen. Top top

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Pakket ontvangen, maar onverwachts want beloofde mail avond tevoren niet ontvangen.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Top wist niet dat de bestelling zo snel en goed afgeleverd werd mijn complimenten hoor . Netjes en correct bij de deur afgeleverd

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Meestal zijn de chauffeurs die de pakketten afleveren vriendelijk en aardig en bezorgen ze de pakketten tot aan de deur van het huis.
Maar de chauffeur die de nieuwe tv afleverde, was onbeleefd en ongepast in zijn gedrag en woorden, en hij dwong me om naar zijn auto te gaan, en toen ik hem vroeg (moet je hem niet aan mijn deur afleveren?), hij antwoordde: (Nee... je moet naar beneden gaan en je neemt hem mee, ik rijd hem naar de deur van het gebouw) op een nonchalante en respectloze manier van spreken.
Dus hij liet me mijn pakket ophalen bij de deur van zijn auto en zelfs niet bij de deur van het gebouw.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Een 2e ster voor de goede communicatie over het leveringstijdstip. Als de dozen ook netjes in mijn tuin waren geplaatst zeker 5 sterren. Nu werd de pakket bij de tuindeur geplaatst. Bezorger zei zonder te meten dat de dozen er niet door konden en vertrok meteen. Weinig behulpzaam. Met buurman uiteindelijk de dozen zonder probleem door de tuindeur gekregen. Zit ook nog met een pallet waar ik niets aan heb en maar weer moet zien kwijt te raken.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
De bezorger wilde na mijn verzoek de sentimo verpakking niet naar mijn flat brengen [ 5 hoog met lift ]
Als alleenstaande van 70 jaar vind ik dat een ongelooflijke slechte service. Ik heb mijn klacht al doorgegeven aan Sentimo.
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF ZIJN JULLIE.
Ron van Buuren Geldrop

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Goede ervaringen met dit transport bedrijf. Dag en tijd van bezorging worden tijdig gemeld en in nauwkeurigheid aangepast. Het bankstel en de relaxfauteuils werden keurig naar binnen gebracht.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
De vorige keer hebben zij het pakket in de hal op de begane grond afgeleverd. Vandaag heeft de vriendelijke jongen man op verzoek het pakket via de lift op de tweede etage afgeleverd. Ben hier erg blij mee, omdat ik alleen thuis was bij de aflevering. Eindelijk een vrouw vriendelijke bezorger getroffen. Sapo

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Goede bezorging en vriendelijke bezorger. Fijn dat je via track & tracé kunt zien dat de bezorger bij jou komt als volgende. Het zou nog mooier zijn als dit real time is maar je kunt niet alles hebben :)

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
De zending werd niet geleverd, terwijl ik herhaaldelijk een verzoek had gehad van BMD om thuis te zijn... Pas toen ik er uren later achteraan belde hoorde ik dat de chauffeur niet meer zou komen. Jammer van een vrije middag thuisblijven. De levering zou de dag erna geleverd worden.... Helaas ook niet ontvangen. Uiteindelijk nog een dag extra moeten wachten. Niet echt een topervaring.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Goede en betrouwbare planning. Chauffeur erg vriendelijk en correct.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
De vriendelijke chauffeur heeft ons prima geholpen om de loodzware houtkachel bij ons op zijn plek te zetten.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman.

Respuesta de BMD Transportservice B.V.
Goed afgeleverd,een week eerder dan voorzien en netjes alles samen binnen gedragen in de tuin. Prima service en vriendelijke chauffeur.