Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service! Kundeservice er i top og man får hurtigt og brugbart svar! Prisen på hyped sko er langt mere fair end andre resellere - kan derfor varmt anbefales. Jeg modtog skoene inden fo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke nemt at returnere varene. Svar ikke på mail eller telefon. Sidste gang jeg handler hos dem. Hej Jeppe Jeg ringede flere gange på dit nr. og også lagede besked, men svarede aldrig. Jeg skul... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt sikkert 5 stjerner herfra🤩🤩🤩🤩🤩 BRILLIANT SERVICE! Har kun gode ord at give med på vejen fra min oplevelse med BMSNEAKS. Jeg bestiller varen (billigere end alle andre steder 😉) og mod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

BMSNEAKS kan helt klart anbefales 💯 Autentiske sneakers fra rundt om verdenen til en pris, man ikke kan sige nej til. Jeg modtog varen indenfor 5 dage efter at have bestilt dem via shoppen. Ing... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa de calle

Escrito por la empresa

BMSNEAKS sælger de hotteste sneakers til konkurrencedygtige priser.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Best shop in Denmark

Best shop in Denmark. Fast shipping and great communication

24 de agosto de 2021

Kære Giorgos,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I will buy again and again because I…

I will buy again and again because I love them soo much

24 de agosto de 2021

Kære Prionti,

Min dybestes respekt til BMSNEAKS.DK

Min dybestes respekt til BMSNEAKS.DK
Jeg kan rose denne skønne netbutik, da jeg fik den vildeste service. Sagen var den, at min datters skulle konfirmeres og skoene skulle! bare nå, at komme hjem, inden konfirmationen
Det sørgede BMSNEAKS for at hjælpe til med. Til trods for 1-9 hverdages levering
Den fineste dialog mellem dem og mig og en oprigtig interesse fra BMSNEAKS om at hjælpe, hvor de selv spurgte ind til hvornår konfirmationen skulle holdes osv og de tilbød med det samme at annullere ordren hvis skoene ikke kom i tide og de skrev sågar at de ville gøre ALT! Hvad de kunne for at nå det.
Jeg har aldrig oplevet så fin en service andre steder. Her må man sige at der ydes exceptionel god service

18 de agosto de 2021

Kære Maia,

Perfekt

Perfekt sko. Fin levering selvom de mails man modtager er lidt misvisende under transporten af varen.

17 de agosto de 2021

Kære Linda,

Stay Away

Det kan kraftedme ikke passe man skal vente 4 uger på et par f***ing sko når man kan købe ved nextgrail, soldout, restocks, streetkickz og jeg kunne blive ved hvor man får skoene inden for 10 dage!

Kære Andreas

Vi beklager meget den oplevelse du som kunde har haft hos os - det er ikke acceptabelt og absolut ikke den service, som vi ønsker at yde for vores kunder.

Jeg kan ikke finde dig i vores system - vil du sende dit ordrenummer til mig på mobil +45 51687939 eller mail jbm@bmsneaks.dk - så tjekker jeg op på det med det samme!

Vi tager selvfølgelig din anmeldelse til efterretning, og er i gang med at lave en struktur i vores butik, så det ikke sker igen.

Air Jordan sko

Min søn har købt et par sko og de passer perfekt. Det tog lidt tid med forsendelsen, men efter gode dialoger med Jeppe fra BMSNEAKS, lykkedes det at få ordren til at falde på plads og knægten er meget tilfreds meget skoene.

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er ekstremt glade for, at du er glad for din ordre. Vi er håber på at servicere dig igen!

Leveringen tog over 1 måned

Leveringen tog over 1 måned! Jeg er skuffet…

Kære Gustav

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et par dunk High panda

Jeg bestilte et par dunk High panda. De kom forholdsvist hurtigt. Rigtig gode sko til gode priser. Ikke sidste gang jeg handler her :D

14 de agosto de 2021

Kære Dino,

Var lidt i tidsnød

Var lidt i tidsnød, ved bestilling af Jordan sko, til min datters konfirmation! Men efter samtale med Jeppe, fik han ekspederet min ordre, så jeg fik varen i go tid! Jeppe fulgte oven i købet op på, om jeg havde fået varen rettidig leveret! -Super god service!

13 de agosto de 2021

Kære Jan,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umulig og komme i kontakt med

Jeg har fortaget en ordre for længe side. Jeg har hverken modtaget ordrebekræftigelse, Tracking oplysninger mm. eller varen. Pengene er trukket.

Jeg har ringet utallige gange, men deres telefonsvarer er fuld og der kan ikke lægges flere beskeder. Jeg har sendt henvendelse via hjemmeside og også uden nogen held på kontakt.

Til BMsneaks.dk svar:
Der er sendt flere mail til den mail som i referere til. Det har ligesom heller ikke hjulpet til at komme i dialog med er.

Svar: Idet vi ikke har modtaget en ordrebekræftelse har vi ikke mulighed for at videregive den til jer.

Svar på ny automatisk henvendelse: Se svar ovenfor. I har aldrig sendt et ordrenummer og derfor kan jeg ikke give jer et. Jeg har overdraget sagen til inddrivelse så jeg tænker at korrespondent nok kommer der.

11 de agosto de 2021

Kære Rikke

Bestil i k k e herfra🙏

Humbug firma? - og o v e r h o v e d e t ikke til at komme i dialog med. Bestilte Nike dunk low retro - Black and White sneaks den 21.7.21 tjekker firma her på Trustpilot og beslutter mig for at det er ok at bestille på hjemmesiden. Modtager en ordrebekræftelse med meget få informationer. Penge trukket 27.7.21 - i dag 8.8.21 har jeg hverken set sko eller modtaget svar på mine m a n g e henvendelser til firmaet (efterhånden også på fb og Instagram). Firmaet oplyser de sender med gls men man modtager ikke et trackntrace nr eller lign. Simpelthen ikke godt nok, vil gerne have mine penge retur, men det er lidt svært når man ikke kan komme i kontakt med firmaet….. :( :( forbløffende dårlig service og under al kritik!

Overraskende at få svar når man “henvender sig her” - men ikke svært med sådan en standard beklagelse - jeg afventer af få mine penge retur.

8 de agosto de 2021

Kære Karen

Først og fremmest vil vi meget gerne beklage den oplevelse du som kunde har haft ved BMSNEAKS - det er ikke acceptabelt og er absolut ikke den kundeservice, vi ønsker at yde over for vores kunder.

Som aftalt pr. mail er ordren annulleret, og pengene er sendt retur via vores bank i dag d. 9. august 2021 kl. 20:43.

Vi har haft en travl sommer i vores butik og må sande at vi ikke har kunnet følge med - det har resulteret i at du har haft en dårlig oplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God handel

God handel, vare kom som lovet. Lidt besværligt at der ikke medfølger returlabel, el Men ellers👍 Herfra.

7 de agosto de 2021

Kære Pernille,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin handel - God oplevelse!

Fin handel. Hurtig levring på lagervarer og sikker indpakning!

Kære Nikolai,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg ville købe sko herfra men de…

jeg ville købe sko herfra men de svarede ikke før 2 uger og der havde jeg allerede fundet de samme sko - til meget billigere pris - et andet sted, før de svarede.

Kære Svend

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke fået mit produkt efter 12…

Jeg har ikke fået mit produkt efter 12 dage

Kære Jens

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ingen kommunikation med ok afslutning

Ingen kommunikation. Har sendt mail, ringet, samt sendt besked på Messenger uden form for kontakt eller svar. Vil blot høre til en levering på ordre bestilt for 14 dage siden, nu 11 arbejdsdage.
Har ikke modtaget nogle sko men har modtaget et track and trace nr. der ikke rykker sig overhovedet.
Er OBS på levering op til 9 dage, men de er også gået.
Opfølgning. Er blevet kontaktet og har haft god dialog med BMSNEAKS. Har også modtaget mine sko.

Kære Lh,

Tak for din anmeldelse. Send gerne en mail: jbm@bmsneaks.dk
Så lover jeg dig, at vi helt sikkert vi finder en løsning - Din oplevelse har ikke været i orden, jeg beklager!

Vi oplever en del problemer i øjeblikket: Mails, Tracking, Betalingssystem, Telefonerne osv... (Beklager mange gange!)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig varer, lang ventetid

Fik den varer jeg bestilte, men tog så lige 20-30 dage før den kom

3 de agosto de 2021

Hej,
Vi takker for anmeldelsen! - dog er vi kede af, at den ikke var 4-5/5 stjerner ;)

Du bestilte d. 11. Juli kl. 17:35 - Vi havde ferielukket i uge 28, så du skal først begynde, at tælle de 9 hverdage, fra d. 19 Juli ;)

D. 26. Juli blev din vare afsendt, altså 6 hverdage efter ;)

Jeg sender lige en mail, så vi forhåbentligt kan gøre dig tilfreds ;)

super god oplevelse

super god oplevelse. alt er som det skal være, og så var der hurtig levering. kan helt klart anbefale at handle derinde

3 de agosto de 2021

Kære Emma,

Med venlig hilsen Christian :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet at klage over😀 varen var som…

Intet at klage over😀 varen var som ventet og hurtig levering

2 de agosto de 2021

Kære Helle,

Med venlig hilsen Christian :D

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.