Ik bestelde op 12/03/2025 een boek dat volgens de website op voorraad was. Later bleek dat het toch niet beschikbaar was, maar men zou “kijken of ze het alsnog konden vinden”. We zijn nu 10 maa... Ver más
Bogamo heeft een verrassend breed en groot aanbod op het gebied van boeken, muziek, games en meer en is bij machte een internationaal publiek van dienst te zijn. Voor kopers zowel als verkopers is Bo... Ver más
op 12/4 via bol.com boekje : Beeld-Engels, v.Dale besteld voor 36.75 euro. Bij t artikel stond dat levering tussen 18 en 24 april was. Echter op 13/4 was er de mededeling dat t is meegegeven aan be... Ver más
Boek besteld via Bol op 31 januari waarbij de bezorging tussen 6 en 12 februari zou plaatsvinden. Op 12 februari zou het boek verzonden zijn, echter op 17 februari nog steeds geen boek ontvangen. Somm... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Geld kwijt
We zijn nu 10 maanden verder, en ik heb nog steeds niets gehoord—geen update, geen reactie, helemaal niets.
Ik heb ondertussen al gemaild om mijn bestelling te annuleren, maar ook daarop komt geen enkele reactie.
De website staat intussen zelfs under construction en het lijkt alsof niemand nog iets opvolgt.
Kortom: ik ben gewoon mijn geld kwijt.
Heel teleurstellend en absoluut niet aan te raden.
Afzetters
Bogamo is een dropshipper. Ze hebben een handige website met allemaal boeken, die ze echter niet op voorraad hebben. Als je daar een boek bestelt, bestellen zij het op een site waar deze boeken veel goedkoper worden aangeboden, zoals Marktplaats of boekwinkeltjes. De prijs wordt dan omhoog gegooid met 200 procent. Perfect om zo slapend rijk te worden.
Slecht-slechter-slechtst-Bogamo!
Bogamo verkoopt stelselmatig boeken die ze helemaal niet kunnen leveren! Via Bol.com 2 boeken gekocht bij Bogamo. Zouden binnen 10 dagen geleverd worden, dat is al vrij lang. Na een maand een annulering, een van beide gekochte boeken blijkt toch niet leverbaar. Maar gelukkig: het andere is onderweg! Na nog een maand is dat tweede boek nog altijd niet boven water. Uiteindelijk wordt ook dat door Bogamo geannuleerd. Veel tijd verloren aan een Bol-partner die vaker niet dan wel levert!
misleidend bedrijf!! doe hier geen zaken mee.
Een boek besteld via bol.com. Ik bestel via bol omdat ik er dan vanuit ga dat het een gescreend bedrijf is en alles te vertrouwen is. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn met dit bedrijf.
Het boek die ik al een tijd op mijn verlanglijst heb staan was nu afgeprijsd van 97 euro naar 43 euro, dus ik heb mijn slag geslagen en het boek gekocht.... dacht ik.. Na 2 weken niks horen of zien kreeg ik van bol een bericht, we kunnen het niet zien maar het zal wel binnen zijn. Niet dus. Contact opgenomen met het boekenbedrijf, en nog voor ik een bericht terug had kreeg ik van bol.com 2 dagen later mijn geld terug en was de bestelling dus kennelijk gecanceld zonder 1 woord uitleg, of überhaupt communicatie. Nog een paar dagen gewacht op antwoord maar helemaal niks, dus opnieuw contact gezocht.. Nu wel een antwoord. Het boek bleek niet op voorraad en daarmee was het afgerond. Heeft u uw geld terug gehad werd er nog gevraagd, alsof het een standaard manier van lopende band werk is, wat kennelijk voor hun ook zo is gezien het bijna 1/3 deel van slechte recensies... je moet de info er echt uit trekken en na weken lang met een zeer trage communicatie van hun kant, gepleit dat ik me niet zo laat afschepen noch behandelen, dat het zeker niet netjes is hoe ze met klanten omgaan, en genoemd dat een beetje bedrijf met gevoel voor klantvriendelijkheid z'n best zou doen om elders het boek te krijgen of zorgen dat ik het elders kon kopen, kreeg ik nog een aanbod van een tegoed bon van 10 euro vrij te besteden bij bol, plus een imo nieuw verzonnen excuus dat het boek erg beschadigd was en daarvoor niet geleverd kon worden en dat ik als het goed was hier bericht van had gehad...het was ook lastig omdat het van zoveel afdelingen afhing, allemaal info die ik niet hoef te horen. pure leugens en afwimpeling.... ze doen zelf totaal niks om een klant tegemoet te komen. de bon is een standaard iets van bol en niet van dit bedrijf. leugenaars herken je vooral aan de veranderingen in excuses en het probleem ergens anders neer leggen. precies wat hier aan de gang is.. Ze zijn dus niet alleen klant onvriendelijk door de afwimpelacties en het uitblijven van contact, ze vermijden ook hun verantwoordelijkheden. Daarnaast zie ik dit als een vorm van oplichting en ik denk ook dat ik daadwerkelijk zou zijn opgelicht als ik zelf geen contact had gezocht... Een artikel aan bieden dat je niet bezit is al oplichting op zich, klanten laten betalen en vervolgens dus wel het geld innen maar niet leveren en niks van je laten horen zolang je niks van de klant hoort is eveneens oplichting.. mijn advies, ga dus niet met dit bedrijf in zee. Je loopt kennelijk 1/3de kans dat het mis gaat en als je zelf geen stappen onderneemt kun je fluiten naar je geld.
Weer 2 boeken mogen leveren
Weer 2 boeken mogen leveren. Hartelijk dank en ga zo door! De Tresoor
Snel en prima communicatie
Delivered product is totally different…
Delivered product is totally different with very cheaper quality

Respuesta de Bogamo
Vriendelijk en vlotte transacties
Vriendelijk en vlotte transacties
Uitstekend
Snelle reactie
Snelle reactie, na bestelling en mijn betaalverzoek had ik het geld al snel op de rekeing staan
Snelle reactie en betaling...
Reageert snel en duidelijk en vriendelijk.
Snelle betaling en reactie!
Goede communicatie en vlotte betaler
snelle betaling en fijn contact
vlug
Zoals gewoonlijk vlot van betalen, zodat ik mijn produkt snel naar ze kan verzenden.