Bogamo Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde op 12/03/2025 een boek dat volgens de website op voorraad was. Later bleek dat het toch niet beschikbaar was, maar men zou “kijken of ze het alsnog konden vinden”. We zijn nu 10 maa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bogamo heeft een verrassend breed en groot aanbod op het gebied van boeken, muziek, games en meer en is bij machte een internationaal publiek van dienst te zijn. Voor kopers zowel als verkopers is Bo... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

op 12/4 via bol.com boekje : Beeld-Engels, v.Dale besteld voor 36.75 euro. Bij t artikel stond dat levering tussen 18 en 24 april was. Echter op 13/4 was er de mededeling dat t is meegegeven aan be... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bestel hier niet!!!

Op 18 februari voor het werk een boek besteld via Bol.com. Zou snel geleverd worden dus betaald. Begin maart nog steeds niets ontvangen. Contact gehad met Bol en ja hoor een mail dat het uiterlijk 7 maart bezorgd zou worden. Niet dus. Dat bol.com zich inlaat met zulke oplichters. Ze vragen enorme woekerprijzen en dat voor een tweedehands boek.
Nooit meer! Als je ze belt krijg je een bandje dat boeken uit het buitenland moeten komen en het 3 weken kan duren voordat jij je pakket krijgt. Daarnaast zeggen ze dat PostNL het heel druk heeft waardoor het ook langer kan duren. Pure onzin.
Mensen, bestel hier niet!!!

De bestelling heb ik via bol.com kunnen annuleren. Heb het boek nu bij een gerenommeerde uitgever voor 20 euro goedkoper gekocht!
En dan vragen jullie 20 euro meer en ook nog voor een tweedehands boek.

11 de marzo de 2025

Respuesta de Bogamo

Wat erg dat dit gebeurd is en kan me voorstellen dat dit niet fijn is en je dan het gevoel hebt dat we oplichters zijn. Heb je wellicht een bestelnummer dan kan ik kijken of ik dit voor je kan bekijken als je zou willen. Ik zou het zelf graag willen zien zodat ik kan kijken of ik nog wat voor je kan doen en om deze case te bestuderen om te kunnen verbeteren in onze dienstverlening.

De firma List & Bedrog

Bogamo verkoopt tweedehands CDs voor woekerprijzen. Standaard zitten de CDs onder de krassen, ook de "als nieuw" exemplaren. Schaamteloos; met droge ogen proberen ze het gewoon. Bol staat voor gek met zo een externe verkoper. De firma List & Bedrog.

6 de marzo de 2025

Respuesta de Bogamo

Excuses dat dit gebeurd is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas kan ik niet de exacte case voor je bekijken, omdat ik niet alle gegevens heb. Als ik een bestelnummer van je mag krijgen dan kan ik je hier mee helpen. Hoor het graag en excuses voor het ongemak.

Nooit meer bogamo

Ook ik heb helaas via bol.com een boek besteld (13-02), zou geleverd worden binnen 1 tot 2 weken en dat achteraf ineens niet meer beschikbaar bleek te zijn waardoor de bestelling is geannuleerd. Waarom biedt een bedrijf een product aan dat zij niet hebben? Dit bedrijf is echt pure oplichterij. Er is totaal geen communicatie geweest, geen alternatief aangeboden, helemaal niets. Ik heb dit boek nodig voor mijn dissertatie, dus ik ga het opnieuw bestellen, maar nooit meer hier. Wat een waardeloos bedrijf.
Bestelnummer A0003D12R2

1 de marzo de 2025

Respuesta de Bogamo

Beste Naomi, Wat vreemd dat je geen email gekregen hebt van ons. Kan me voorstellen dat dit niet prettig is en je ons hierdoor waardeloos vindt. Heb het nagekeken en zie inderdaad dat je geen mail hebt gekregen. Dat is niet prettig. Excuses dat dit gebeurd is, er was een fout in het systeem waardoor het artikel helaas niet geleverd kon worden.

Boek besteld 000003498

Boek besteld 000003498 , niet geleverd. Aangemeld bij PostNL 3 SYZXG2369828 daarna is dit bericht verdwenen , nooit verstuurd. De Emails worden niet beantwoord .

26 de febrero de 2025

Respuesta de Bogamo

Nogmaals excuses dat dit gebeurd is. De mail was in een verkeerde map terecht gekomen. Fijn dat we nog contact hebben gehad, ondanks de uitkomst. Veel dank voor het begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantvriendelijkheid voorop.

Voor kopers zowel als verkopers is Bogamo een goede partij met een klantvriendelijke benadering. Men is graag bereid een redelijke prijs te betalen.

20 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uitstekende service na lange levertijd

Boek besteld via Bol op 31 januari waarbij de bezorging tussen 6 en 12 februari zou plaatsvinden. Op 12 februari zou het boek verzonden zijn, echter op 17 februari nog steeds geen boek ontvangen. Sommige reviews maakten mij behoorlijk achterdochtig. Gelukkig zit Bogamo dichtbij, dus even een bezoek gebracht aan hun kantoor. De vriendelijke ontvangst, de antwoorden en de bijzondere aandacht voor mijn zorgen gaven mij al een flinke geruststelling. Het boek was onderweg vanuit de UK volgens de administratie, maar bleek net deze ochtend ontvangen te zijn. Het boek werd alsnog vandaag persoonlijk door Bogamo bij mij thuisbezorgd met excuses. 5 sterren wordt het niet, maar door de verleende service en medewerking 4 sterren. Tussentijdse communicatie naar de klanten over de bestelstatus zou wellicht een verbeterpunt kunnen zijn.

17 de febrero de 2025

Niet geleverd, ondanks betaling

Besteld en betaald op 30 januari. Het werd meteen ook aangemeld in de postnl app, om daaruit te verdwijnen. Mails met navraag worden niet beantwoord of geblokkeerd.

16 de febrero de 2025

Respuesta de Bogamo

Excuses dat het nog niet geleverd is. Eveneens dat er zaken geblokkeerd zouden zijn of niet beantwoord?? Dat is wel vreemd. Hoe heb je met ons contact opgenomen? En wat is het bestelnummer? Dan kan ik proberen om dit voor je op te lossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik stuurde een email omdat mijn order…

Ik stuurde een email omdat mijn order niet verzonden is en geanuleerd mag worden maar nog steeds geen reactie..

7 de febrero de 2025

Respuesta de Bogamo

Excuses dat dit gebeurd is. Jouw email waren verkeerd in ons systeem gekomen. Dat was niet de bedoeling. We hebben de terugbetaling verwerkt. We horen graag of het ook aan jouw kant ook goed is gegaan bij klarna. Ik denk dat dit max 2 dagen kan duren. Een fijne dag en nogmaals excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had deze nacht een boek besteld en…

Ik had deze nacht een boek besteld en geannuleerd. Deze werd direct verzonden en geen antwoord meer gekregen.
Ik stuur het retour en hopelijk komt dit goed..

5 de febrero de 2025

Respuesta de Bogamo

Excuses dat dit gebeurd is. Wellicht dat de annulering en verwerking synchroon gingen. Die kans is heel klein, maar kan helaas soms gebeuren. Wat is het bestelnummer? Dan kan ik alles opzoeken, bekijken en voor je oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld, betaald en niets gekregen !!!

Besteld, betaald en niets gekregen !!!
Ik heb op 30 december via amazon.com.be het boek besteld: Ik kijk alleen vooruit van Miet Smet.
48,75 euro voor betaald en nog steeds niets aangekregen !! Waar blijft mijn boek of wanneer krijg ik desnoods een terugbetaling ?
Het bestelnummer via amazon.com.be is:
405-7180561-4889162

3 de febrero de 2025

Respuesta de Bogamo

Beste Marijke, Fijn dat we contact hebben gehad en hoop dat het inmiddels naar tevredenheid is opgelost. Een fijne dag en nogmaals excuses.

8 consejos para escribir buenas reseñas.