Tobbes Kök - bokacatering.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

1. Proveedor de loncheras
  2. Catering

Escrito por la empresa

"Vällagad mat hem till er dörr i en stor del av Sverige. Snabba leveranser från vårt kök i Jönköping Alltid lagat och hanterat med en stor dos omtanke och alltid 100% svenskt kött & kyckling Catering för de flesta tillfällen med leverans till Jönköping, Habo, Mullsjö, Falköping, Tidaholm & Skövde med omnejd."

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

11 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Missnöjd tyvärr

Det positiva är att det är trevligt koncept, stora portioner så innan vi testade och såg lådorna skulle jag definitivt get 5/5 men nu när vi smakat är vi allt annat än nöjda. Vi älskar salt i mat och inget vi någonsin klagar på att det är för salt men dessa lådorna gick inte ens att äta upp pågrund av salt mängden. Alla såser är otroligt över saltade. Alla färskpotatisar hade jord på sig då smakade jord med knaster mellan tänderna. Ben bit i kycklingen och senor i kycklingen.

Men positiva efter vi testat, att rårörda lingon, pressgurka. Men trots det blir det bara 2 stjärnor.

27 de julio de 2026
Logotipo de Tobbes Kök - bokacatering.se

Respuesta de Tobbes Kök - bokacatering.se

Tråkigt du blev besviken på vår mat. Återkom gärna till oss med mer information om vilka rätter du köpt, när & var så kan vi kompensera dig för detta och se vad som gått fel vid tillagningen.

Hälsningar
Tobbes Kök

Dagens lunch hemma

God och vällagad mat. Jag blev glatt överraskad av kvaliteten. Fina råvaror. Exempelvis var lingon verkligen lingon, inte sylt, inte rårörda utan helt enkelt hela bär.

7 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt gott och rejäla portioner!

Har under hela hösten njutit av fantastisk god mat från Tobbes kök. Det är smidigt att beställa då man inte prenumererar utan jag anpassar min beställning utifrån hur livet ser ut den kommande veckan. Portionerna är väl tilltagna; jag brukar ibland dela i två och komplettera med en liten sallad. Idag har vi njutit av dillkött; så otroligt gott! Mycket smak av dill. Matlådorna är väldigt prisvärda också med tanke på att de endast innehåller svenskt kött vilket vi uppskattar. Utbudet är klassisk husmanskost och vällagad smakrika matlådor. Har även njutit av smörgåstårtan som också rekommenderas varmt!

8 de noviembre de 2025

Suveränt!

Otroligt god och vällagad mat av kvalitét!
Uppläggen tjusiga och inbjudande. En fröjd för både ögon och mage.
Ett extra plus för att det är laktosfri mat!!

26 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.