I found the assistance in the shop impeccable. Melissa gave us a very good advice and she grasped immediately what we wanted. She provided very good suggestions. The atmosphere in the shop (Ghent) was... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super personeel,professionele uitleg,zeer aangename winkel. Wij zijn nieuwe klant bij jullie en zullen zeker nog aankopen doen Wij hadden onze meubels 30 jaar en vernieuwen ons volledige inter... Ver más
La empresa ha respondido
Mon expérience chez Bolia a été particulièrement positive, au-delà même de mes attentes. Après avoir parcouru l’outlet de Bolia, je suis tombée sous le charme d’une table qui a immédiatement re... Ver más
La empresa ha respondido
Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de muebles
- Tienda de decoración e interiorismo
- Accesorios para muebles
- Tienda de mobiliario para salones
- Tienda de muebles de exterior
- Tienda de sofás
Escrito por la empresa
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.
Escrito por la empresa

Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Correct en snel
Snel en overvloedige info over mijn vragen en aankoop! Hopelijk verloopt de levering indem!
Proficiat

Respuesta de BOLIA
Zeer vlotte en correcte service.
Zeer vlotte en correcte service.
Unieke locatie.
Degelijk en stijlvolle aanbiedingen.
Alles op niveau dus.

Supervriendelijk personeel aan de Beurs in Brussel
Het personeel bij Bolia aan de Beurs in Brussel is super! Zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Hier komen we graag terug!

Goede klantenservice
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige service. Ik voelde me gehoord en geholpen van begin tot eind.

Vriendelijk,aangename ontvangst en…
Vriendelijk,aangename ontvangst en prima service

Mooi design
Behulpzaam winkelpersoneel. Goede productkennis. Heel mooi design maar ook heel duur zelfs met een korting van 25%. Wij kochten een tafel op 4/7/26 die zal geleverd worden op 13/8/26.

Le canapé idéal
Nous sommes très satisfaits de l'accueil, des conseils et du suivi lors de notre commande chez Bolia. Nous avons été impressionnés par le choix et les possibilités de configuration de notre canapé.

Respuesta de BOLIA
Slechte kwaliteit Vloerkleed .
Ik bestelde een linnen vloerkleed bij Bolia Gent.
Het tapijt werd gestuurd met slechte kwaliteit. (vervuild met stukjes vlas).
Ik diende het terug te sturen en ontving een tweede exemplaar. Met hetzelfde probleem!
Tapijten worden in de winkel mooi voorgesteld echter GEEN kwaliteit bij ontvangst.
GEEN aanrader om er een tapijt te kopen!
Ik heb er alleen veel tijd door verloren

Respuesta de BOLIA
J ai été accueillie avec beaucoup de gentillesse
J ai été accueillie avec beaucoup de gentillesse et de compétence

Ik werd ontvangen door Lucia
Ik werd ontvangen door Lucia, een prachtig vrouw, behulpzaam, geduldig, gedienstig, een topper.
Zeer blij met mijn ervaring.

Respuesta de BOLIA
Sophie(BOLIA), reageert niet op mail en mailt niet terug. Moer +sleutel van stap 06 ontbreken,dus montage is steeds onmogelijk.
De vloerlamp is in messing en de adapter in zwart , dat is lelijk. Er zit ook een foto bij. Met een stukje buis en een gouden rondelletje en dan een wit rond plaatje mat/ blinkende kant. Er is geen instructie hoe ik dat precies moet plaatsen. Dat zou handiger zijn. Moet dat gouden rondelletje er los op of moet dat vast gedraaid worden . Dat wit plaatje , moet de blinkende of de matte kant naar boven liggen of omgekeerd. Er werden ook twee identieke lampen geleverd. Ik heb één lamp besteld. U mag die zelf komen halen. Ik ben al ouder en heb geen auto. Het is best dat u zelf alles regelt voor retour.

Bovenal :
Bovenal :
de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel
Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek.
Zeer goede communicatie = zeer belangrijk
Beste dank nogmaals aan mevr Anisa én collega
Uitzien naar de levering.
Pro

Respuesta de BOLIA